• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin İnstagramda kız takip etmesi

Bu konu yüzünden ayrılmalıyım?

• Evet güven zedeleyici

OY: 83 87,4%
  • Hayır öenmsiz bir konu

OY: 12 12,6%

• Ankete Katılan
    95
Aslında doğru diyorsun bundan öncekilerde farksiz değildi, en azından bu konu haricinde beni sevdiğini hissetriyor ve bana karşı bir art niyeti yok bunu biliyorum bu konuda çözüme ulaşmak üzere . Valla olumlu yapan tek sen oldun saol:KK54:
En azindan gizli sakli yapmiyor gozonunde yapiyor bosver seni seviyorsa sorun etme canim moralini bozma

2 aylık bir iliski daha taze bu nedenle biraz zaman vermelisin onu daha iyi tanimaya.bildiğim kadariyla sosyal medyayi aktif kullanan insanlari vazgecirmek imkansiz gibi bir durum.ki bir erkeğin aliskanliklarini degistiremezsin.kac gün kac ay elinde telefonla fake hesapla deneyeceksin yada takip ediceksin sürekli.bir iliskide guven yoksa hicbirsey yasanmamis demektir.uzaktan tarafsiz gozle onu izle baktin degisen bir durum yok.onu gecmisinde birakmani oneririm.

Kızlar merhaba,
Sinirlerim çok bozuk. 2 aylık bir ilişkim var, benimki instagramı çok aktif kullanıyor baya birde takipçisi var, ilişkimizin ilk zamanları habire kız takip ediyordu günde 5, 10 kız takip ediyordu. Neyse uyardım baya bir azalttı. Ama hala arada takip ediyor karşılıksız olursa geri çekiyor. Bugün yine kavga ettik sabah bu konudan dolayı neyse tamam dikkat edicem dedi baktım yine bir kızı takip etmiş karşılıklı.
Son konuşmamız aşağıdaki gibi napmalıyım sizce?
Ayrıl. Ne kadar rahat biri. Simdi boyleyse ilerde de aynen devam eder

2 aylık bir iliski daha taze bu nedenle biraz zaman vermelisin onu daha iyi tanimaya.bildiğim kadariyla sosyal medyayi aktif kullanan insanlari vazgecirmek imkansiz gibi bir durum.ki bir erkeğin aliskanliklarini degistiremezsin.kac gün kac ay elinde telefonla fake hesapla deneyeceksin yada takip ediceksin sürekli.bir iliskide guven yoksa hicbirsey yasanmamis demektir.uzaktan tarafsiz gozle onu izle baktin degisen bir durum yok.onu gecmisinde birakmani oneririm.
Doğru diyorsun daha yeni yeni birbirimizin huylarını öğrenmeye başladık.Ben onun istemediği bişeyi yapmayınca oda benim lafımı dinliyor bu konuyu aştık sanırım :) Bu konu içinde kendisi dün ben söylemeden dikkat ettiğini belirtti bakalım hayırlısı herşey için teşekkür ederim yorumun için :)

Canım ben tahmin edemiceğin kadar çok çektim bu konudan hatta konu bile açtım burda. :KK66:Çok anlattım çok dil döktüm güzelce konuştum bağırdım çağırdım ama olmadı düzelmedi. Hatta ben laf edıyorum dıye çoğu kişiyi silmiişti bile ama yine devam.Sabahına seni seviyorum diyip akşamına nette birini buldu.:ıslık: O yüzden tek başarıları tek mutlu oldukları şey sosyal medya olan bu afedersin ama abaza diyorum bunlar düzelmez gerçekten bak düzelmez. Bunun gibi tipler o kadar fazla ki nolcak böyle bilmiyorum nasıl bi zamana denk geldik bilmiyorum. Bak sana attığı mesajlar da bişeye kılıf uydurmak gibi sallamamış fln. Sana gerçekten değer verseydi, sen rahatsız oluyosun diye emin ol böyle şeyleri kararında kullanıp beğendiği takip ettiği şeylere dikkat ederdi. O yüzden uzak dur valla uzak dur düzelmez.Düzelir diye bekleme gerçekten düzelmez böyle boş insanlar. Yolla gitsin üzülürsün fln ama kafan rahat olur canım:cool:

Canım ben tahmin edemiceğin kadar çok çektim bu konudan hatta konu bile açtım burda. :KK66:Çok anlattım çok dil döktüm güzelce konuştum bağırdım çağırdım ama olmadı düzelmedi. Hatta ben laf edıyorum dıye çoğu kişiyi silmiişti bile ama yine devam.Sabahına seni seviyorum diyip akşamına nette birini buldu.:ıslık: O yüzden tek başarıları tek mutlu oldukları şey sosyal medya olan bu afedersin ama abaza diyorum bunlar düzelmez gerçekten bak düzelmez. Bunun gibi tipler o kadar fazla ki nolcak böyle bilmiyorum nasıl bi zamana denk geldik bilmiyorum. Bak sana attığı mesajlar da bişeye kılıf uydurmak gibi sallamamış fln. Sana gerçekten değer verseydi, sen rahatsız oluyosun diye emin ol böyle şeyleri kararında kullanıp beğendiği takip ettiği şeylere dikkat ederdi. O yüzden uzak dur valla uzak dur düzelmez.Düzelir diye bekleme gerçekten düzelmez böyle boş insanlar. Yolla gitsin üzülürsün fln ama kafan rahat olur canım:cool:
Haklısında daha yeniyiz birbirmizi yeni yeni tanıyoruz vs. biranda değilde belki zamanla diye bekledim bir kaç gündür iyiyiz şuanlık sıkıntı yok olursada ben son sözümü söyledim hayırlısı olsun herkes için :)

Back
X