Sevgilimin kıskançlığı

beztebya

Canım kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
492
262
358
35
..
Merhaba arkadaşlar ilk önce belirteyim Türkçe hiç bi eğitimim yok sözlerimde yanlışlık ola bilir (kusura bakman)
Bi konuda sizlerden yardım istiyorum ben sevgilimle çıkalı 1 yıl oldu onu çok her şeyden çok seviyorum sevenler anlar beni,aynı Üniversitede okuyoruk okulda her gün buluşuyoruk ama sevgilimin bazen çok kıskançlık yapıyor sınıf arkadaşım olan erkeklerle konuştukta görünce çok kızıyor neden onlarla sohbet ediyorsun falan filan sınıf arkadaşlarımla konuşmak damı yasak diyince kalbimi kırdığını görünce özür diliyor ve sohbet et ama bu kadar da samimi olma ben seni her şeye kıskanıyorum diyor eve geldikde ise hep konuşmak istiyor gece yarısına kadar konuşuyoruz bazen ise konuşamıyorum derslerim çok oldukda yorgun oldukda başka zaman konuşalım dedikde kırılıyor neden benimle konuşmuyorsun tamam konuşmak istemiyorsun anladım söyleyibde telefonu kapatıyor arkadaşlar sizlere bunu sormak istiyorum ki her kese her şeye kıskanıyor beni bu hepmi böyle olucak yalnızca onunla ilgilenmemi istiyor?

valla tatlım kışkançlık çok görecelidir. çok saçma şeylri kıskanan adam var hiç kıskanmayan adam var, beni kıskandı diye sevinen kız var, ay olmazki ama diyen kız var. bence önemli olan senin kıskançlık anlayışınla onunkinin tutması. ki görüyorum tutmuyor. yani sen arkadaşlarınla konuşurken bile bu derece sorun yapıyorsa bir daha düşün. yada belki onunla daha ciddi konuşmalısın. ne azından bundan rahatsız olduğunu söyle. bende kıskanılmayı severim ama arkadaşlarımla olan ilişkime laf dedirtmem. bende kıskanırım ama nişanlımın iş arkadaşı bi kızla konuşması rahatsız etmez. yani kıskançlık çok denge isteyen bişey. ayarlanamıyorsa çok sorun yaratıyor. yarın öbürgün daha da coşulur, daha daraltılırsın canın sıkılır daha çok üzülürsün. ayrıca bu denli kıskanç erkeklerin kişilik ve psikolojik olarak gelişemediklerin düşünüyorum ben. allah kolaylık versin.

Yani ben erkek olsam sevdiğim kıza ne kadar çok güvenirsem güveneyim , karşı cinsle hiç bir şekilde konuşmasını ve yakın olmasını istemezdim..

İnan bu zamanda kimseye güven olmuyor.Bu sadece erkekler için değil , kadınlar da öyle..

Siz anlaşılan kıskanılmaya gelemiyorsunuz.
Bu durumu oturup uygun bir dille erkek arkadaşınızla konuşun.Daha anlayışlı olmasını isteyin ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…