Sevgilimin Kız Arkadaşı

malesef kızla erkeğin dostluğu bi yere kadar. aynı odada kalmak falan da nerden çıkmış teklife bakar mısınız? bana da bişeyleri gizliyor gibi geldiler.belki kendilerine bile itiraf etmiyorlar ama o kızı gözüm tutmadı. çocuk sana aşık tamam ama kız da çocuğu yalnız bırakmıyor hiç. belki senden çok onu görüyor.herşeyini ona anlatıyor.seninle olan ilişkisini bile. daha olgunlaşamamış bi erkek malesef canım.

canım boyle seyler olabılıyor bende benzer bısey yasadım nısanlımında boyle yapıs yapış bı arkadası var dı ama ben naptım bır durdum ıkı durdum sonra duramadım ve kıyametlerı kopardım yeter bu kızdan arkadas markadas olmaz bu kız olsa olsa sana "sarkadaş" olur dıye bıdaha gorusmıceksın dedım ve yavas yavas bıttı arkadaslıkları kesın bı dılle konus ve sevgılın uzaklastırsın kendıden o kızı.

bence de aynen

canım umarım halledersin zor bir durum benzer durumu bende yaşadım ne kadar sinir olup delirdiğini inan anlıyorum ben bunları yaşadığımda nişanlıydık bir de düğünüme bir kaç ay kala bile böyle bir sorun yaşadım eşim üniversiteden yakın (ona göre yakın ama ben hiç tanışmadım 5 sene boyunca) kız arkadaşına hafta sonu kalmaya gitmeye kalktı yapmadığımı bırakmadım tabiki gidemedi... kız düğünümüzde yoktu ve tebrik msjı dışında bir daha hiç görüşemediler

aralarında hiç bişi olmasa bile mutlaka bi elektiriklenme vardır.ateşle barut misali.aynı şeyleri bende yaşadım hemde evlendikten sonra.arkadaş ayağına yatıp insanı çıldırtıyolar sonra kıskanç oluyosun.hele de kız sana yakın olmaya çalışıyosa şüphelenmekte hakılısın bence

kadının en büyük düşmanı yine kadın.
bi insan neden arkadaşı olan bi erkeğin sevdiği kadınla arasını açmaktan zevk duyar.

bizimde selin krizimiz vardı bi dönem aynı bölümdelerdi e paylaşımları da çoktu dolayısıyla net bir dille uyardım bitti . cnm kişiliğime uymaz diosn ama bu işe bi son vermezsen bu kız sana son vericek . Bi kadının en büyük düşmanı gene bir kadın işte ...:S

Başka bir kız arkadaşıyla konuştu telefonda 'tamam tatlım, canım cicim' bu tarz konuşuyor. Kötü bir bakış attım, bari benim yanımda böyle konuşma dedim. Ben bütün arkadaşlarımla böyleyim, erkeklerle de böyleyim felan dedi, ellerimi tuttu, sen teksin benim için anla artık felan... Bir garip durum yani. Evet belki de ilgi çekmeye çalışıyrdur. Ve ben bu tarz davranışlardan nefret ederim.

Ben de bir erkekle yeni tanıştığı bir kız arasında kanka , kardeş muhabbeti olabileceğine inanmıyorum. Artık zaten hiç bir şekilde onun yüzüne karşı sorun yapmıyorum. Aynen aralarındaki ilişki dozajını ayarlamak için daha yüz göz olmak gerekiyor sanırım ama nedense ben bunu hayatım boyunca hiç yapamadım. Yani görüşmeyeceksin, yapmayacaksın, etmeyeceksin diyemedim.

Bizim bayanlar gerçekten duygusal yaratıklarız Bunlar beynimi yiyor resmen ama ilişki şu an sorunsuz giderken birden bitirmeye hiç kıyamıyorum. Çünkü tek sorun bu... Maşallah başka çözülmemiş sorunumuz yok.

Her şeyi haber verir bana. İşte o yüzden 'bak ben her şeyi haber veriyorum, benden günah gitti' havalarında... Ama bu da pek iyi bir fikir değilmiş sanırım.

İstesem de iyi davranamıyorum arkadaşlar... Yani olmuyor. O da anladı daha demin dedi ki; 'dün akşamdan beri öyle bir halin var gibi birtanem aklına takıla ufak bir şey varsa bile söyle lütfen =) seni çok seviyorum... ' Ben tam olarak hala nasıl davranacağımı kestiremediğimden , bir şey söyleyemiyorum. Sır gibi davranışlarımı devam ettirmekten başka bir şey yapamıyorum. Arkadaşlar bekara koca boşamak kolay derler ya, gerçekten öyle.. İnanın o kadar kafa karıştırıcı ve zor bir durum ki. Bir taraftan pire için yorgan yakmak var, elle tutulur gözle görülür olmayan bir sebepten dolayı. Bir tarafta da iflah olmaz gururum.

ben bu erkeklerin kiz kanka muabbetini anlamiyorum ya,
ben asla katlanamazdim.

benim sevdigime yakin hic bi kadin olamaz. Nokta.

Seni seviyorsa sevgilin, saygi duymasi lazim

Bu mesajınızdan şunu anladım aslında siz bu durumu o kadar da dert etmiyorsunuz. Bu konuyu da buraya öyle yazıp rahatlamak için açtınız. Pire için yorgan yakmak yazmışsınız ya böyle davranarak kendini değersiz bir insan yerine sokuyorsun. Adam seni iki sözle kandırabiliyor. Yazdıklarıma kırılma ama sen erkek arkadaşının yaptığı bu durumdan hiç de rahatsız olmuyorsun.

Son düzenleme:
sen de çok yakın bi erkek kanka edin canım bakalım o zaman nasıl karşılıyor

Vallahi haber vermekle olmuyor bu işler..İster istemez insanın içi içini yiyiyor..
Ben eski sevgilimden büyük kazık yedikten sonra şuanki ilişkimde dizginleri elimde tutuyorum..
Kıyamet kopar, küserim, naz yaparım..
Az önce bile msnden konuşurken bana sordu.. Meryem face'den nasılsın diye sormuş cevap yazabilir miyim ? Bende dedim ki iyiyim sen nasılsın yaz yeter
Mum ettim çocuğu..Çevresindeki tüm kızları uzaklaştırdım..
Gerçi o sadece netten konuşur dışarıda buluşamaz ama onada izin vermiyorum..

İstemiyorum arkadaşım yok öyle kız - erkek kanka muhabbeti..

Zaman öğretiyor insana, eskiden bende rahattım bu konularda ama artık değilim..izin vermiyorum

Konunun 1. ve sonuncu sayfasını okudum sadece. Erkekle kız kanka olabilir çünkü benim tek ve en yakın arkadaşım bir erkek çok fazla da kız arkadaşım yok arkadaş çevremin büyük çoğunluğu erkek.. Ama bu demek değilki ben hafif bir kızım ya da o arkadaşlarımla bir şeyler yaşıyorum. Hepsiyle seviyemi korurum. Herhangi birinin bir sevgilisi olursa benimle tanışıp, duygusuzm la arkadaş olmanı istemiyorum demez. Hatta çoğu zaman bir yere gidilecekse ve o kız gelemiyorsa duygusuzm geliyorsa gidebilirsin içim rahat olur dedikleri bile olmuştur. Eğer rahatsız olurlarsa ben arkadaşımla muhabbeti sınırlarım hatta keserim bile. Bir gün o kızdan ayrılırsa hiç bir şey olmamış gibi de arkadaşlığıma devam ederim.
Kısaca demek istediğim şu erkek arkadaşlarınızın kız arkadaşları olabilir. Ama kızın kim olduğuna ve nasıl davrandığına bağlı.
Konudan anladığım kadarıyla kız sağlam ayakkabı değil. Erkek arkadaşınızın sakladığı bir şey varmış gibi gelmiyor bana ama erkeklerde sevgilinin ve arkadaşların yeri ayrıdır bizler gibi kolay silemezler hele de kız mıykk mııykk edip kız arkadaşın için beni satıcaksın yani gibi bir duygu sömürüsü yapıyorsa ya da bak arkadaşlığımızı bozuyor bu kız dediyse senin öyle bir şey yapmayacağını göstermek içinde muhabbeti kesmemiş olabilir. Ama siz yine de çok kırıldığınızı belli edin ona sevgiyle yaklaşın ama aynı zamanda kalbinizin ne kadar kırık olduğunu da hissetsin. O kızın yapmış olabileceği gibi vicdanına vurun yani :) sizi seviyorsa eğer yüreği sizden yana olacağı için o kızın yakınmaları ters tepecektir.

bu kız resmen kaynana gibi bişey yani desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…