ben olsam uzun bi süre tavır alırdım arayıp sorma o seni aradığında soğuk konuş ve konuşmalarını kısa kes bahaneler bul buluştuğunuzda surat as vs canından bezdir yanii yalvarma moduna girdiğinde de ya onunla görüş ya da benmle görüşme dersin
Benim de yakın erkek arkadaşlarım var ve bunu biliyor , bir iki kere kıskançlık yaptı ama 12 -13 yıllık arkadaşlarım olduğu için bir sorun olmuyor artık. Fakat ben her zaman mesafeyi korumayı bilmişimdir. Yakın erkek arkadaşlarımla bir tek fotoğrafım bile yok, arada bir toplu bir grup olarak , kızlı erkekli buluşuruz ve bir şeyler yaparız. Yeri geldi mi dertleşiriz , hepsinin yeri ayrıdır benim için ama bunun ki bambaşka. Ben böyle vıcık bir ilişki görmedim. Yurttan almalar, bırakmalar felan.
Yazdıklarınızı okudum da, kızın size karşı birebir yaptığı bir laf, konuşma falan olmamış. Ama maşallah erkek arkadaşınız ortalığı iyice kızıştırmış. Benim kadın sezgilerim de, kızın hiçbir şeyden haberi olmadığını, erkek arkadaşınızın ortalığı karıştırmak için olayları abartarak anlattığını söylüyor. Sanki kızın kendisine ilgisi varmış havası yaratıyor. Açıkcası ben bu konuda karşı taraftaki kızdan rahatsızlık duymadım.
Bence gidip rahatsızlığınızı ve olanları kıza anlatıverin, bakalım o size neler söyleyecek. Belki de ne yurttan almalar, ne aynı odada kalma talebi, nede kıskanılacak kızım gibi lafların hiçbiri söylenmemiştir.
Sizin zaten başta kıza gıcık olma nedeninizde bile elle tutulur taraf yok, birde üstüne erkek arkadaşınızın lafları gelmiş iyice gıcık olmuşsunuz. Halbuki bir anlayın bir dinleyin bakalım.
Kızlar taşlarmısınız ya da bana katılırmısınız bilmiyorum ama ben kadın erkek kanka yaaa nolcak buna inanmıyorum kimsede beni inandıramaz eğer böyle bişeyin zararı yoksa neden hiçbir erkek böyle bi durumda kız arkadaşını anlayışla karşılamıyor biliyor çünkü sakat bişey çıkacağını bu 1. 2. olarak ayşe konusunu hatırlatma diyen arkadaşlara katılıyorum inan bana adam bi süre sonra çıkıp karşına diyicekki ya yapsamda kızıyo yapmasamda kızıyo bari yapımda boşa laf yemiyim :))) 3. olarak 5-6 aylık yanlış okumadıysam bi ilişki demişsin zaman eğer bu kadar kısa olmasaydı bende kesinlikle derdim bitir arkadaşlığını de diye 4. ve sonuncu kimse için sıkma canını buna inan hiçkimse değmez
Eğer 3. şahıslar yüzünden sevgilinizle kavga edip
Hemde aranızın bozulmasına rağmen sevgiliniz o kişiyle görüşmeye
ve hatta gezilere , bilmem nerelere gidiyorsa
O erkeğin gözünde zerre kadar değeriniz yoktur.
En sevmediğim şeydir , bir erkeğin kız arkadaşının olması
Heleki bu kadar yakın olmaları
Ben olsam aradan çekilirdim ama siz hala inatla sürdürüyorsunuz tüm size ezik gibi davranışlarına rağmen
Hele birde sevgilinizin kız arkadaşım seni kıskanıyor
Dediğinde bitmeliydi bu ilişki
Bu nasıl bir erkektir , nasıl bir sevgidir
Ben erkek arkadaşınızın tavrından çok size kızdım
Böyle değersiz bir erkekle beraber olduğunuz için.
bence kız seninkinden baya hoşlanıyor,
adını feriha koydum dizisini izledin mi ?
Sevgiliniz bana biraz art niyetli geldi.Siz rahatsızlığınızı
dile getirdiğiniz halde inadına yok o istedi ben yurttan aldım,aynı odada
kalmayı teklif etti bilmem ne...Hele kıza gidip seni kıskanıyor demesi
cabası,açıkcası pek erkek doğasına uygun değil bu tip şeyler.Kızdan önce
sevgiliniz ve amacını sorgulayın derim ben
İstesem de iyi davranamıyorum arkadaşlar... Yani olmuyor. O da anladı daha demin dedi ki; 'dün akşamdan beri öyle bir halin var gibi birtanem aklına takıla ufak bir şey varsa bile söyle lütfen =) seni çok seviyorum... ' Ben tam olarak hala nasıl davranacağımı kestiremediğimden , bir şey söyleyemiyorum. Sır gibi davranışlarımı devam ettirmekten başka bir şey yapamıyorum. Arkadaşlar bekara koca boşamak kolay derler ya, gerçekten öyle.. İnanın o kadar kafa karıştırıcı ve zor bir durum ki. Bir taraftan pire için yorgan yakmak var, elle tutulur gözle görülür olmayan bir sebepten dolayı. Bir tarafta da iflah olmaz gururum.
Konunun 1. ve sonuncu sayfasını okudum sadece. Erkekle kız kanka olabilir çünkü benim tek ve en yakın arkadaşım bir erkek çok fazla da kız arkadaşım yok arkadaş çevremin büyük çoğunluğu erkek.. Ama bu demek değilki ben hafif bir kızım ya da o arkadaşlarımla bir şeyler yaşıyorum. Hepsiyle seviyemi korurum. Herhangi birinin bir sevgilisi olursa benimle tanışıp, duygusuzm la arkadaş olmanı istemiyorum demez. Hatta çoğu zaman bir yere gidilecekse ve o kız gelemiyorsa duygusuzm geliyorsa gidebilirsin içim rahat olur dedikleri bile olmuştur. Eğer rahatsız olurlarsa ben arkadaşımla muhabbeti sınırlarım hatta keserim bile. Bir gün o kızdan ayrılırsa hiç bir şey olmamış gibi de arkadaşlığıma devam ederim.
Kısaca demek istediğim şu erkek arkadaşlarınızın kız arkadaşları olabilir. Ama kızın kim olduğuna ve nasıl davrandığına bağlı.
Konudan anladığım kadarıyla kız sağlam ayakkabı değil. Erkek arkadaşınızın sakladığı bir şey varmış gibi gelmiyor bana ama erkeklerde sevgilinin ve arkadaşların yeri ayrıdır bizler gibi kolay silemezler hele de kız mıykk mııykk edip kız arkadaşın için beni satıcaksın yani gibi bir duygu sömürüsü yapıyorsa ya da bak arkadaşlığımızı bozuyor bu kız dediyse senin öyle bir şey yapmayacağını göstermek içinde muhabbeti kesmemiş olabilir. Ama siz yine de çok kırıldığınızı belli edin ona sevgiyle yaklaşın ama aynı zamanda kalbinizin ne kadar kırık olduğunu da hissetsin. O kızın yapmış olabileceği gibi vicdanına vurun yani :) sizi seviyorsa eğer yüreği sizden yana olacağı için o kızın yakınmaları ters tepecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?