Bizim bayanlar gerçekten duygusal yaratıklarızBunlar beynimi yiyor resmen ama ilişki şu an sorunsuz giderken birden bitirmeye hiç kıyamıyorum. Çünkü tek sorun bu... Maşallah başka çözülmemiş sorunumuz yok.
bu kız resmen kaynana gibi bişey yani desene
kızın nası biri olduğu belli ne demek cnm aynı odada kalmayı istemek filan
Erkekle kız kanka olabilir benim en yakın arkadaşım erkek ve herşeyimi bilir adet günlerime kadar hiçbir yanlışı da olmadı şu ana kadar neyse ki.Sevgilinin onun fotoğrafına yaptığı yorum seni düşündürse de arkadaşlar birbirine böyle iltifatlar söyleyebilir bence.Yazdıklarından anladığım kadarıyla seni seviyor.Ayrıca Ayşe'ye gidip "seni kıskanıyor" demesine sen sebep olmuşsun bence.Ne kadar söylemek istemesen de feyse girip onun profiline bakman falan onu çok önemsediğini açıklıyor.Bence en mantıklısı sevgilini karşına alıp konuşmak.Onun fotoğrafına yaptığı falan yorumu sor.
İşte bakın sorun kızda. Büyük ihtimal arkadaşın sevgilisi baya saf biri ki o kızın bu hareketini sevgilisine söyleme gereği duymuş ama işte erkek düşüncesizliği diye de buna diyoruzBe akıllım sen bunu bu sevgiline söylüyorsun ki bak ben sana sadığım amacıyla:87: kızın güvenini kazanabilmek için ama bilmiyorsun ki sevgilin bu duruma çok üzülüyor:96:
benim erkek arkadaşımın çocukluktan bi kankası vardı. adı özgeee.
birbirlerine hayatımm diye hitap ederlermiş. biz sevgilimle kavga edince kız hemen arardı sevgilimi hemen git sevgilinin gönlünü al derdi.
neyse kötü bir kız değil yani.
ama ben rahasız oldum bu kzın sürekli sevgilime bişeler yaptırmasından. dedim ki ben sevmem böle. kaç yıl olduğu umrumda değil. slm mls eyvallah ama yok msjlaşmalar senin ilişki durumuna karışmalar filan kızı bize bulaştırma dedim.
deyiş o deyiiş patladı gitti.
sevgili 3-4 yıldır kızla görüşmüyor
senle isimlerimiz neden bu kadar benziyor
Benim ..duygusuz.. olcaktı aslında da izin vermediler bu nicki almama o yüzden duygusuzm oldu gerçekten çok benzemişiz
Özgeler hep yılışık mı oluyo nedir benim de bir tane özge diye arkadaşım var o da böyle her şeye karışır ya iyi yapmışsın
İşte bakın sorun kızda. Büyük ihtimal arkadaşın sevgilisi baya saf biri ki o kızın bu hareketini sevgilisine söyleme gereği duymuş ama işte erkek düşüncesizliği diye de buna diyoruzBe akıllım sen bunu bu sevgiline söylüyorsun ki bak ben sana sadığım amacıyla:87: kızın güvenini kazanabilmek için ama bilmiyorsun ki sevgilin bu duruma çok üzülüyor:96:
bence boşuna kuruntu yapıyorsun canım. ilk cümlelerinde kendin söylemişin sevgiliinin görzlerinde sevgisini gördüğünü, yaptığı hoş süprizleri falan. ayrıca kızı bu kadar umursaman da gereksiz. sen sevgilinden emin değilsen ayrı konu, ama sevgiline güveniyorsan zaten sevgilin yanlış hareketini görürse kızdan uzaklaşacaktır. ama siz daha 5-6 aylık çıkarken sen sevgilini bu kadar sıkarsan senden uzaklaşır. bence hiç takmıyormuş gibi yap en azından. kızı görünce de kendinden emin dur, gayet rahat selamlaş, muhabbet et. sen ondan değil, o senden çekinsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?