Sevgilimin Kız Arkadaşı

Tek bir sorun ama sizi huzursuz etmeye
Hatta sevgiliniz sizi üzmeye devam ediyor
Ha bitirirsiniz ilişkiniz yada bitirmezsiniz tabikide o sizin bileceğiniz konu
Ama , bana göre ilişkide her şey için kavga edilir ama 3. şahıslar araya girer ve kavgalar başlarsa
O zaman o ilişkiden hayır gelmez
İster kızarkadaşı için kavga edin isterse erkek arkadaşı için
Ama sevgiliniz kimse için sizi kırmasın üzmesin
Eğer üzüyor ve bunu bilerek devam ettiriyorsa bi oturup düşünmek lazım..
Ha birde bu tek sorun ilerde , içinden çıkılmaz sorun olmasında.

Son düzenleme:
kızla erkekten arkadaş olma. ne demek cnm yurttan almalar filan. ama bide erkek arkadaşın yaptığı herşeyi sana msj atmış. bu iyi bişe.

ama bence kesinlikle kızla erkekten arkadaş olmaz. sen bişe yapma. kızla biraz daha samimi olmaya çalış. madem öyle iç yüzünü öğrwenirsin olayın. etkinliklere vs beraber katılın. onun yanında sevgilini sahiplen. sevgininiz ne kadar büyük olduğunu görsün. yani ben olsam öle yapardım.

ayrıca sevgilinin bi kızla bu kadar yakın arkadaş olmasına niçin müsade ediyorsun?

kızın erkek arkadaşı varsa kıskanmıyor mu ben anlamadım ki?
başka bi adam sevgilisini yurttan alacak, hatta bu kız o adama aynı odada kalmayı teklif edecek,sevgilisinin haberi olmayacak mı?:44:

kızın nası biri olduğu belli ne demek cnm aynı odada kalmayı istemek filan

kızın nası biri olduğu belli ne demek cnm aynı odada kalmayı istemek filan

İşte bakın sorun kızda. Büyük ihtimal arkadaşın sevgilisi baya saf biri ki o kızın bu hareketini sevgilisine söyleme gereği duymuş ama işte erkek düşüncesizliği diye de buna diyoruz Be akıllım sen bunu bu sevgiline söylüyorsun ki bak ben sana sadığım amacıyla:87: kızın güvenini kazanabilmek için ama bilmiyorsun ki sevgilin bu duruma çok üzülüyor:96:

Erkekle kız kanka olabilir benim en yakın arkadaşım erkek ve herşeyimi bilir adet günlerime kadar hiçbir yanlışı da olmadı şu ana kadar neyse ki.Sevgilinin onun fotoğrafına yaptığı yorum seni düşündürse de arkadaşlar birbirine böyle iltifatlar söyleyebilir bence.Yazdıklarından anladığım kadarıyla seni seviyor.Ayrıca Ayşe'ye gidip "seni kıskanıyor" demesine sen sebep olmuşsun bence.Ne kadar söylemek istemesen de feyse girip onun profiline bakman falan onu çok önemsediğini açıklıyor.Bence en mantıklısı sevgilini karşına alıp konuşmak.Onun fotoğrafına yaptığı falan yorumu sor.

Ya aynı durumları hepimiz yaşamızdır ya da yakın çevremizde tanık olmuşuzdur ben aşkıma kii kız arkadaşı falan yoktu öyle kanki derecesinde ama ilerisi için ben uyarımı yaptım sen nasıl dedim bana gece yarıları mesajlara aramalara buluşmalara dertleşmelere katlanamazsan bende katlanamam eğer birşeyi benden yapmamı istemiyosan sende yapmıycaksın bizim ilişkimiz içinde daha farklı bi örnek verebilirim mesela klasik kıskançlıklar işte şunu giyme sude bunu yapma sude dedi bikaç kez bende tavrımı net bi şekilde koydum BEN SANA SAYGI DUYDUGUM İÇİN HAYATIMI PAYLAŞACAĞIM İNSAN OLDUĞUNA İNANDIĞIM İÇİN YAPMAM AMAAAA BANA BU YÜZDEN Bİ ELEŞTİRİ YAPARSAN(KENDİNE BAKMIYOSUN FALAN GİBİSİNDEN) YA DA BUNU DIŞARDA ARARSAN DAHA BETERİNİ YAŞATIRIM SANA DEDİM kal geldiii bebeğimeee

Hatta özellikle gülerek söyle ona 'bak sen zaten o kızla konuşup duruyosun sinir oluyorum çok kırılıyorum hıh' falan de olay biraz soğuyunca

konunu tamamen okudum ama yorumların hepsini okuyamadım...bi arkadaş çok güzel yorum yapmış bu tavırlarla sevgilini kendinden uzaklaştırırsın diye...çok doğru,ayşe dediğin kişiyle sevgilin kaç yıllık arkadaşlar bilmiyorum bunu göz önünde bulundur,bence ayşeyi tanımaya çalış,uzaktan tam olarak niyetini bilemzsin belki gerçekten çok iyi bi kız belki gerçekten sevgilini kardeşi gibi görüp çok seviyo,çok mu fazla iyimser oldum bilemiicem ama nişanlımında benden önce çok samimi bi kız arkadaşı var onla kavga ettiğimde hep onu ararım aynı şekilde benimde 11 yıllık erkek arkadaşım var ikimizde bu konularda en ufak bi kıskançlık göstermeyiz ben senin yerinde olsam erkek arkadaşını bu kadar iyi tanıyan bi kıza yaklaşırdım bence bu erkek arkadaşınında hoşuna gider...karar senin ama ilişkini böyle bi konuyla yıpratma derim...

benim erkek arkadaşımın çocukluktan bi kankası vardı. adı özgeee.
birbirlerine hayatımm diye hitap ederlermiş. biz sevgilimle kavga edince kız hemen arardı sevgilimi hemen git sevgilinin gönlünü al derdi.
neyse kötü bir kız değil yani.
ama ben rahasız oldum bu kzın sürekli sevgilime bişeler yaptırmasından. dedim ki ben sevmem böle. kaç yıl olduğu umrumda değil. slm mls eyvallah ama yok msjlaşmalar senin ilişki durumuna karışmalar filan kızı bize bulaştırma dedim.
deyiş o deyiiş patladı gitti.
sevgili 3-4 yıldır kızla görüşmüyor

senle isimlerimiz neden bu kadar benziyor

Benim ..duygusuz.. olcaktı aslında da izin vermediler bu nicki almama o yüzden duygusuzm oldu gerçekten çok benzemişiz

Özgeler hep yılışık mı oluyo nedir benim de bir tane özge diye arkadaşım var o da böyle her şeye karışır ya iyi yapmışsın

bence boşuna kuruntu yapıyorsun canım. ilk cümlelerinde kendin söylemişin sevgiliinin görzlerinde sevgisini gördüğünü, yaptığı hoş süprizleri falan. ayrıca kızı bu kadar umursaman da gereksiz. sen sevgilinden emin değilsen ayrı konu, ama sevgiline güveniyorsan zaten sevgilin yanlış hareketini görürse kızdan uzaklaşacaktır. ama siz daha 5-6 aylık çıkarken sen sevgilini bu kadar sıkarsan senden uzaklaşır. bence hiç takmıyormuş gibi yap en azından. kızı görünce de kendinden emin dur, gayet rahat selamlaş, muhabbet et. sen ondan değil, o senden çekinsin.

bn seni çok iyi anlıorum bmde başıma gelmişti bütün iş kızlarda bitio bazı kızların böyle yapışı farklı oluyo işte arkadaş markadaş bn anlamam bi erkeğin sevgilisi varsa sen birazx çekiliceksin samimiyetini kısıcaksın o ne öyle biraz saygı göstericeksin .... çok benzer şeyler bnmde başıma gldi... kıskançlıktan gebersen ölsen bitsen asla ve asla belli etme..kıskançlık deil uyuz bile olsan onu bile belli etme...gerçi biraz geç kalmışım yazarken sanki çünküüüüüüüüüüüü erkekler böyle en ufak anladımı baktı huzuru kaçıo ki kızlar böyle konularda herzman haklıdır hissederler...senden olmadık şeyleri söylenmesi gerekenleri bile saklıcak artık sanki kötü .... pis kız pisssssss
bnce snn yapman gereken trip mirip deil çnkü hepten kaçırırsın erkek arkadaşını seni anlayışsız olmakla suçlar haklı bile olsan. yapman gereken mesela gitmiomulşsunya bnce inadına heryere gitmelisin onları yalnız bırakma sen git ki o kız raatsız olsun derim

evet ama aldım boyunun ölçüsünü.bide numaramı filan almış sevgilimden bnmle arkadaş olmak için. valla ben sevgilimin hem kız arkadaşı hem eşi olurum kimseye ihtiyacı yok.

Ya ben yazdıklarınızı okurken kendimi sizin gibi düşünüyorum o yüzden çözüm üretemiyorum sadece sinirleniyorum gerildim gidip ayşeyi boğasım geldi valla

ben sadece ilk yazdigin mesaji okudum, 11 sayfa cok geldi belki baska gelismeler olmustur ama benim tavsiyem; mesela tiyatro etkinligini kabul etmis sonra sen de gelmek ister misin demis yok ben gelmiyim ayseyle gidersin demissin ya, bence cok bariz rahatsiz olucagin seyler olmadigi surece ayseyi sevgilinin gozune sokup durma :) meydani bos birakma,mesela ne kadar alinirsan alin o tiyatroya gitmeliydin.. anliyorum sen oyle seyler soyleyerek gucendigini belli etmeye calisiyosun ama en nihayetinde o da hepsi gibi erkek ve malesef yuzeysel :) bizim gibi dusunmezler, dumduz dusunurler, biz sinsi sinsi istedigimizi yapmak yaptirmak zorundayiz. seni cok rahatsiz eden seyler olursa o kizla ilgili kesinlikle tavrini koy sakin alttan alma, alttan aldikca tepene biner bu erkekler, ama yine de seviyosan sahip cik dedigim gibi meydani ayselere birakma :)

ay bi de bisey daha eklicem, bu sevgililerimizin yakin kiz arkadasi sifatiyla ortada gezinen benim boyle psikopata baglamama sebep olan kizlardan da ayrica nefret ediyorum. kankam dostum kac yillik arkadasiz ayaklari altinda bi sahiplenmeceler, senden cok kiskanmacalar.. goren dicek sevgilisi olan ben degilim o.. mesela erkek kisisi iliskinin ilk zamanlari ihmal eder bu kanka olcak kizi, hemen ordan huzursuzluk cikarir cadaloz, benim de basimda boyle bi tip var, sevgilimin tekli resimlerine yazdigi yorumlarin samimiyetiyle, bizimkilere yazdiklari bi gorseniz direk anlarsiniz zaten, uyuz!

Aynen olay bu arkadaşım. Her şeyi haber veriyor ama ben üzülüyorum ...

Karşılaştığımda yapacağım şey bu olacak zaten kesinlikle.. Ve şu an sessiz kalmayı tercih ediyorum, sadece izliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…