Sevgilimin Kız Arkadaşı

Fikirleriniz için teşekkür ederim ama ya Allah aşkına, bir erkek benden vazgeçmişse zaten gider... Ben neden böyle girişimlerde bulunayım ki. Bu neden iki kişinin arasında çekişmeye dönsün ki. Bu bana yakışmaz. Ben ne kadar seversem seveyim, eğer o kızı seçmişse zaten kılımı kıpırdatmam. Bana gelmiş zorla tiyatroya gelmemi teklif etmiş. Ben sormadan hissettirmemiş bile, rastgele face te görmüşüm etkinlik davetini. Neden gideyim ki. Madem istemiyor, uygun görmüyor, hayatta savaşmam o insan için. HA-YAT-TA.

ah bu erkekler yok mu!
Onların etraflarındaki bayanlarla hiç duygusal bi olayları olmaz zaten, ya yakın arkadasıdır ya kankasıdır biz fesadızdır! Ben bunu bilir bunu söylerim; kız arkadaştan kanka olmaz arkadaş! O ne öyle sulu sulu vıcık vıcık? Bu tür şeylere müsade ettikleri için çok sinir oluyorum erkeklere!
Tavrını koy canım benim

Arkadaşlar yeni bir gelişme olduuuuuu. Bunların kuzenim, sevgilim ve Rüya'nın Bursa'da birlikte çektirdikleri fotolar vardı. Sevgilimin facebook'una girdim ve rastgele sohbet kısmında kuzenimle yazıştıkları konuşmaları gördüm.

Konuşmalar şöyle;
Sevgilim: Şu fotoları kaldırır mısın kardeşim?
Kuzenim: Kaldırırım kardeşim tabi, ne demek yeterki siz iyi olun.
S: =))
K: Umarım sonunuz kötü olmaz kardeşim.
S: =/

Kongreye gitmişlerdi sanırım ordaki fotolarmı ne varmışki fotolarda neden kaldır demiş sonuçta sen onun derecesini anlıycak yaştasın ayrıca bu mevzuuları neden herkesle paylaşırsınız anlamam kuzenin, ayşe ama sanırım adı rüyaymış :)) herkes ilişkinizdeki durumdan haberdar bunlar seni yıpratır hayatım bi müddet sonra bakarsınki kuzeninde annende olsa sana çat çattt laf sokuyo amann zati bu oğlan böyleydi derler öle kalakalırsın

Tatlım kuzenim zaten sevgilimin çok yakın kankası. Anlatan ben değilim. Demek ki sevgilim hissetmiş ve kuzenime anlatmış.

bu kızla yakınlığı yıprattığı halde, onun hala bu durumu takmıyor oluşu...

sen böyle bir adamı niye takıyon ?? koca fakülte okuyan aklı başında, eminim çokda güzel bir kızsındır cnm... sen seni takanı bul ...seni hiçe sayanı değil .. kendini sev böyle insanları değil

O seni ne kadar ciddiye alıyorsa sen de onu o kadar ciddiye al... Olacağı varsa olur olmazsa da yol verirsin olur biter, sonunda ölüm yok ya...

bence kendini yıpratıyon canım kafana takma yapan kendine yapar hem demişsin sana davranışlarını aklı sevgisi o kızda olsa yapmaz

ya canım gıdıp kızı yurttan almak ona mı dusmus sonra sana msj atıp aysegılın odasında 1 tane yer varmıs da ayse kalabılırsın demıste bu ne kadar salakca bı sey oldu olacak koyun koyuna yatsınlardı bı de sevgılının bunu sana anlatması sankı senın tepkını ölçmeye calısıyo ,yanı en kötusu de gıdıp kıza sevgılım senı kıskanıyo dıyıp kızın ıyıce havalanmasını saglamıs , boylelıkle kız senı gozunde pek onemlı gormeyp sevgılıne daha kolay yanasabılır,bak şöyle de olabılır sevgılın gecen sene yorum yapmıs ya orda asılmaya calısmısdır aysede yuz vermeyınce olmamısdır sımdı de arkadas gıbı takılıyolar olabılır hem kıza guzel guzel yorumalr yap hem de kardesım gıbı goruyorum de ınsan kardesıne boyle aslır gıbı konsumaz,yanı tatlım sen cok tepkı vermeden aralarındakı bağı anlamaya calış yanı sevgılın hoslanıyo mu ondan anlamaya calıs

Şu an alkollüyüm arkadaşlar ve resmen patladım. Beni sevmediğini, rahatsız olduğum bu konuyu önemsemediğini yazdım. Bana biraz soğuk davranmakla birlikte gayet sabırlı davrandı. Ama sanırım yapamıyorum, yürütemiyorum...

bencede abartiyorsun...

onlar arkadas...ama nasil desem arada böle flört gibi geliyor sana o yazdiklari felan. o ayse ise cok rahat, herseyi aciksa söleyip her ortama giren bi tip.rahat iste. bence takma. hayati bosu bosuna kendine zehir ediyorsun.

sana tavsiyem, ikisini incelemekten vazgec ve sevgilinden haric baska seylerle ugras. erkekler zaten hayati kendiyle ilgilenen kadinlardan cok hoslanirlar..sürekli onunla ilgileniormus takip ediormus hissine kapilmamali erkek arkadasin. o zaman iliskiniz daha iyiye gider...

Bir erkek bir kadın hakkında o benim kardeşim bacım gibi cümleler kuruyorsa ben huylanırım..
Ayşe'yi bilmem ama erkek arladaşından Ayşe'ye karşı farklı yaklaşımlar olduğunu düşünüyorum..
Sanki Ayşe ona pek pas vermiyormuş gibi geldi hatta..

canım benim bu tarz insan ilişkilerinde o kadar doldum ki sana söyleyeceğim tek şey silip at demek olur:113: bu yüzden seni etkilemek istemiyorum ama senden rica ediyorum kendini kimse için üzme.. özellikle de ayşe gibi biri için. katlanacaklarının sevgilin için değip değmeyeceğine sen karar verirsin.. ama gerçekten ve gerçekten ailenden başka hiç kimse senin için önemli değil

herkes o kız kadar large olmayabilir. sevgiliye denilenlerle arkadaşa denilenler bir olabiliyorsa insan ilişkilerindeki ayrımı nasıl yapabileceksiniz? lafları çok açık uçlu biraz düzene soksa iyi olmaz mı? ayrıca üniversitenin laçka ortamında bence gayette gerekli kaygılar içinde arkadaşımız!!! bu yüzden söylediklerinize katılmıyorum

bende sizin görüslerinize katilmyiorum. herkezin böyle düsünmüyor."yapsa iyi olur..." demek tamam hos ta ama gerceklerle olmasi gerekenler bir degil iste.

ben yasayip gördüklerimi anlatiyorum.
ben avrupada yasiyorum ve burda bu isler böyle. insanlarin karsi cinsten kankalari olabiliyor ve bu normal birsey. iki taraf ta böyle genis düsünüyorsa ki olanlar bunu gösteriyor, sevgili olmadanda birbirine iltifat ederler. tamam insan sevdigi kisiyi bi tek kendine ait olup birtek kendiyle böyle seyler paylasmasini istiyor fakat erkek arkadasi daha serbest düsünüyor! onu aldattigini düsünmüyorum.

Son düzenleme:
bence de erkeklere bayan daha iyi arkadaş olur katılıyorum ama gizli saklı işler çevirmesi kafa bulandırıcı

senin sevgilin bence çok temiz duygularla dolu bir erkek sinsi olur kötü şeyler yaparken gelip böyle dedim ona seni kıskanıo falan demesi bunu gösterir gerçekten kanka gibi görüor onu ama ayşe ffazla rahat olduğu için veya senin sevgiline asıldığı için böylye davranıor olabilir iki ihitimal var bence bazen üçlü şekilde takılın gezin ki bakışlarından hareketlerinden hem o kızın hem sevgilinin tavrını gözlemle... erkekler o tür yorumları her kıza iltifat olsun diye yazabilir onlar okadar sorn değil çok eskide yazmış ama dikkat et seviyorsan çabala sevmiyorsan s. et gitsin hiç uğraşma valla kuzumB)))

kızlar benm sevgliminde bi kız arkadaşı vardı o kadar kız arasından o kızı ılk gördüğüm andan beri sevememştm bişe sinir etmişti beni ve hep hssettım gercekten kadınlar hıssedyo ayrıldıgmz donemde sevglımı evıne cagırıp gel pışman olmıcaksın cok ıctım faln dyp msj atms ama benmkının aklından hc gezmezdı kardesım dyp dururdu her bıse söledıgımde sonra kendı agzyla sen haklıymıssın dedı . bana kalırsa senın sevgılınınde aklı sende onu arkadas olarak goruo ama kızın nıyetı belli dikkat et kesınlıkle sevglınle bunun için tartışma sadce sevgilini ona itersin kız ne kadar basit olursa olsun sevglinin gözünde büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…