ben sadece ilk yazdigin mesaji okudum, 11 sayfa cok geldi belki baska gelismeler olmustur ama benim tavsiyem; mesela tiyatro etkinligini kabul etmis sonra sen de gelmek ister misin demis yok ben gelmiyim ayseyle gidersin demissin ya, bence cok bariz rahatsiz olucagin seyler olmadigi surece ayseyi sevgilinin gozune sokup durma :) meydani bos birakma,mesela ne kadar alinirsan alin o tiyatroya gitmeliydin.. anliyorum sen oyle seyler soyleyerek gucendigini belli etmeye calisiyosun ama en nihayetinde o da hepsi gibi erkek ve malesef yuzeysel :) bizim gibi dusunmezler, dumduz dusunurler, biz sinsi sinsi istedigimizi yapmak yaptirmak zorundayiz. seni cok rahatsiz eden seyler olursa o kizla ilgili kesinlikle tavrini koy sakin alttan alma, alttan aldikca tepene biner bu erkekler, ama yine de seviyosan sahip cik dedigim gibi meydani ayselere birakma :)
Kongreye gitmişlerdi sanırım ordaki fotolarmı ne varmışki fotolarda neden kaldır demiş sonuçta sen onun derecesini anlıycak yaştasın ayrıca bu mevzuuları neden herkesle paylaşırsınız anlamam kuzenin, ayşe ama sanırım adı rüyaymış :)) herkes ilişkinizdeki durumdan haberdar bunlar seni yıpratır hayatım bi müddet sonra bakarsınki kuzeninde annende olsa sana çat çattt laf sokuyo amann zati bu oğlan böyleydi derler öle kalakalırsın
Aynen olay bu arkadaşım. Her şeyi haber veriyor ama ben üzülüyorum ...
bu kızla yakınlığı yıprattığı halde, onun hala bu durumu takmıyor oluşu...
bencede abartiyorsun...
onlar arkadas...ama nasil desem arada böle flört gibi geliyor sana o yazdiklari felan. o ayse ise cok rahat, herseyi aciksa söleyip her ortama giren bi tip.rahat iste. bence takma. hayati bosu bosuna kendine zehir ediyorsun.
sana tavsiyem, ikisini incelemekten vazgec ve sevgilinden haric baska seylerle ugras. erkekler zaten hayati kendiyle ilgilenen kadinlardan cok hoslanirlar..sürekli onunla ilgileniormus takip ediormus hissine kapilmamali erkek arkadasin. o zaman iliskiniz daha iyiye gider...
herkes o kız kadar large olmayabilir. sevgiliye denilenlerle arkadaşa denilenler bir olabiliyorsa insan ilişkilerindeki ayrımı nasıl yapabileceksiniz? lafları çok açık uçlu biraz düzene soksa iyi olmaz mı? ayrıca üniversitenin laçka ortamında bence gayette gerekli kaygılar içinde arkadaşımız!!! bu yüzden söylediklerinize katılmıyorum
bence de erkeklere bayan daha iyi arkadaş olur katılıyorum ama gizli saklı işler çevirmesi kafa bulandırıcıbende sizin görüslerinize katilmyiorum. herkezin böyle düsünmüyor."yapsa iyi olur..." demek tamam hos ta ama gerceklerle olmasi gerekenler bir degil iste.
ben yasayip gördüklerimi anlatiyorum.
ben avrupada yasiyorum ve burda bu isler böyle. insanlarin karsi cinsten kankalari olabiliyor ve bu normal birsey. iki taraf ta böyle genis düsünüyorsa ki olanlar bunu gösteriyor, sevgili olmadanda birbirine iltifat ederler. tamam insan sevdigi kisiyi bi tek kendine ait olup birtek kendiyle böyle seyler paylasmasini istiyor fakat erkek arkadasi daha serbest düsünüyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?