Sevgilimin kız arkadasina yaptığı supriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana ters ben kaldıramazdım çünkü kıskanç bi yapım var.
İçinize atmak yerine konuşun.
İlkokul arkadaşlarıyla bile çok samimiymiş. Adamın yapısı bu.
Sizin demenizle görüşmeyi keseceğini sanmam. Ama en azından sizde bunun bilincinde olarak ya devam eder, yada kendinize göre birini bulursunuz.

Başka bir kız arkadaşına da kafeler açılınca tatlı yicez diye söz vermiş bide beraber tatlı yemeye gidecek başka bir kızla oda ilkokul arkadaşıymis ama kızı gördüm çok edepsizce giyinen bir kız

Tarif etsene bi edepsiz giyimi, edepli giyimi; çok merak ettim.

Klasik bam telinden konu açılmış üyeler kışkırtılmış kıs kıs gülünüyor gibi
Evimize cookie yapıp gelen erkek arkadaşlarımız var

jdjssj çünkü hepsiyle flörtüz falan eli boş g...ü yaş gelmemek değil olay flört mesela
hepsine haber vereyim de bilsinler adamı hasta etmesinler

ki arabada sürpriz yapması beni bitirdi mazallah başka bir şey olmasın

Yani sanırsın ki dünyanın bütün kadınları birleşmiş, bulunmaz hint kumaşı erkek arkadaşını elinden alacak.

Kimsenin ne giyip ne giymediği sizi ilgilendirmez. Edepli olmanın kıyafetle ilgisi yok. Ayrıca herkes karşı cinsi kafasında doğrudan "aaaa potansiyel sevgili" olarak kodlamak zorunda değil. Eğer karşı cinsle arkadaşlık kaldıramayacağınız bir durumsa hiç vakit kaybetmeden ayrılın.

Sevgilim normal kız arkadaşının doğum günü için özel tatlı yapıp evine kadar götürdü bide eve çıkmayıp arabanın içinde sürpriz yapmış on senelik arkadaşıymis ama benim hiç hoşuma gitmiyor bu kız arkadaşlarıyla bu kadar samimi olması sanane elalemin kızının doğum gününden bide arabanın içinde başbaşa. Canım sıkıldı çok bide benim doğum günümü de o şekilde kutlamistk arabada sürpriz yapmıştı. Bizim iliskimiz ciddi aileler tanıştı. Biraz daha dikkat etmesi gerekmez mi? Ona güveniyorum ama yinede hoşuma gitmiyor çok bozuldum ama caktirmiyorum içime atıyorum. Siz olsanız bozulmaz mısınız?
Boşan gitsin bacım sen de kurtul adam da kurtulsun arkadaşları da 🙄

Sevgilim normal kız arkadaşının doğum günü için özel tatlı yapıp evine kadar götürdü bide eve çıkmayıp arabanın içinde sürpriz yapmış on senelik arkadaşıymis ama benim hiç hoşuma gitmiyor bu kız arkadaşlarıyla bu kadar samimi olması sanane elalemin kızının doğum gününden bide arabanın içinde başbaşa. Canım sıkıldı çok bide benim doğum günümü de o şekilde kutlamistk arabada sürpriz yapmıştı. Bizim iliskimiz ciddi aileler tanıştı. Biraz daha dikkat etmesi gerekmez mi? Ona güveniyorum ama yinede hoşuma gitmiyor çok bozuldum ama caktirmiyorum içime atıyorum. Siz olsanız bozulmaz mısınız?
Bozulurum

Ya kıskanmanızı hadi anlıyorum diyeyim de milletin dekoltesinden size ne
İster her yeri açık gezer
Edepsizlik burada başlıyor burnunu her şeye sokmakta

Ben asıl yakın arkadaşını bilmesem üzülürdüm ciddi konuşmak gerekirse.

kk nın bam teli
1)arabada başbaşa olunması misal her gün işe arabayla bir erkeğin kadın arkadaşını bırakması
Kızın öne oturması
2) giyinişi kadının
3)kv,görümce,elti
Kv nin altın yapmaması düğün masraflarını ödememesi mesela
Kv nin çocuk bakmaması

arkadaş en bam teli seçmiş

Hayatında özel olan siz olmak istiyorsunuz böyle muamele görmek istiyorsunuz ama size kutladığı şekilde kız arkadaşına da kutlayınca tabi nerde kaldı sizin farkınız diye sinirlendiniz haklısınız. Empati yapmasını sağlayın siz de bir erkek arkadaşınızın doğum gününü böyle ince düşüncelerle gidip kutlayın baş başa.
++++++++++

Eşimin anne ve ablalarinin dogum gununu kutlama şekliyle benimkini kutlama şekli bile ayni değil. Benimkinin üzerinde daha çok dusunur. 🤫😉
Elin kizina bana yaptigi kutlamanin aynini
yaparsaa gayet sıkıntı. 😬😬😬

Başka bir kız arkadaşına da kafeler açılınca tatlı yicez diye söz vermiş bide beraber tatlı yemeye gidecek başka bir kızla oda ilkokul arkadaşıymis ama kızı gördüm çok edepsizce giyinen bir kız
Neye göre kime göre edepsiz çok ayıp

++++++++++

Eşimin anne ve ablalarinin dogum gununu kutlama şekliyle benimkini kutlama şekli bile ayni değil. Benimkinin üzerinde daha çok dusunur. 🤫😉
Elin kizina bana yaptigi kutlamanin aynini
yaparsaa gayet sıkıntı. 😬😬😬
Yaptığı kutlama arabada pasta yemek yav. Özenle düşünülmüş bir şey değil, pandemi şartlarında en uygun olan sadece.

Ben sevgilim olmasına rağmen fırsat buldukca çok sevdiğim bir erkek arkadaşımın evine giderim, o geleneksel kahvaltimizi hazırlar, pencere kenarında yer,sohbet ederiz. Çoğu insanla paylasmadigim şeylerimi anlatırım. Her agustosta da sevgilim olmasına rağmen bu bebeye sürpriz doğumgünü mumu ufletir,hediyemi veririm. hatta -yine sevgilim olmasına rağmen- konusu geçti diye onun memleketinde meşhur olan bir tatlıyı yapıp evine götürmüştüm. Çünkü o benim çok sevdiğim bir arkadaşım, onunla zaman geçirmekten ya da onu mutlu etmekten zevk alıyorum. Dostluğu benim için çok kiymetli.
Sevgilimin de bu şekilde yakın kız arkadaşlarına genelde takilmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X