Kesinlikle normal değil bence anne babasına anlatmak iyi bi fikir değil detaylı olmamak şartı ile biraz bahsedin ama abisinin bildiğini bilsin. Psikolojik desteğe ihtiyacı var bence ihmale gelmezMerhaba kızlar. Benim de içinde bulunmuş olduğum bir durum var. Sevgilim ve ben 21 yaşındayız ve küçük bir kız kardeşi var 11 yaşında. Yalnız erken ergenlik yaşıyor. Baya sorunlar yaşatıyor ailesine ve abisine davranış olsun,yalan söylemeleri olsun. Daha öncede bir iki konuşma yakalamıştık ama hatasını anlamamış belliki. Geçen sevgilime kız kardeşi fake hesaptan bir konuşma geçtigi mesajları yolluyor. "Beni tehdit ediyorlar. Yapmadığım şeyleri yapmış gibi gösteriyorlar " şeklinde. Bizde gidip tehdit eden o fake hesaba mesaj attık ve ne biliyorsa söylemesini istedik. Sevgilimin eline geçen ss ler mide bulandırıcıydı. Gidip erkeklerle goruntulu konusup sevgilimin bilgisayarından müstehcen videolar izlemisler(onun bilgisayarı olduğunu doğruladık),iki erkekle cinsel içerikli muhabbetler yapmış ve en söylemek istemediğim de gidip kanlı pedlerini millete göstermiş(odadan da onun olduğunu anladık). Bunların hepsinin fotografini kendi çekmiş ve biz de bunları bildigimizi ona söylemedik. Sevgilim il dışında universite okuyor ve bugün eve dönecek. Şimdi benim kardeşim yok. O yüzden ona akıl da veremedim. Sizce ne yapmalıyız ailesine nasıl anlatmalıyız ? Şimdiden teşekkürler. Goruslerinizi tek tek değerlendiricem
basimiza tas yagacak. cocukluk diye bise kalmamis biz o zamanlar. oyuncaklarin annemizin yardimina kosmaktan bu ergenlikle tanisamadik ailesi kesinlikle onu osikolaga gotrsun ilgisizlikten olduguni dusunuuyormMerhaba kızlar. Benim de içinde bulunmuş olduğum bir durum var. Sevgilim ve ben 21 yaşındayız ve küçük bir kız kardeşi var 11 yaşında. Yalnız erken ergenlik yaşıyor. Baya sorunlar yaşatıyor ailesine ve abisine davranış olsun,yalan söylemeleri olsun. Daha öncede bir iki konuşma yakalamıştık ama hatasını anlamamış belliki. Geçen sevgilime kız kardeşi fake hesaptan bir konuşma geçtigi mesajları yolluyor. "Beni tehdit ediyorlar. Yapmadığım şeyleri yapmış gibi gösteriyorlar " şeklinde. Bizde gidip tehdit eden o fake hesaba mesaj attık ve ne biliyorsa söylemesini istedik. Sevgilimin eline geçen ss ler mide bulandırıcıydı. Gidip erkeklerle goruntulu konusup sevgilimin bilgisayarından müstehcen videolar izlemisler(onun bilgisayarı olduğunu doğruladık),iki erkekle cinsel içerikli muhabbetler yapmış ve en söylemek istemediğim de gidip kanlı pedlerini millete göstermiş(odadan da onun olduğunu anladık). Bunların hepsinin fotografini kendi çekmiş ve biz de bunları bildigimizi ona söylemedik. Sevgilim il dışında universite okuyor ve bugün eve dönecek. Şimdi benim kardeşim yok. O yüzden ona akıl da veremedim. Sizce ne yapmalıyız ailesine nasıl anlatmalıyız ? Şimdiden teşekkürler. Goruslerinizi tek tek değerlendiricem
Bu yazışan erkekler kaç yaşında? Bunu öğrenip suç duyurusunda bulunabilirler. Destek olabilirsiniz ama aile içindeki bir mevzu fazla karışmayın derim. Aile konuşup bir pedagogla görüşmeli. Hiç normal davranışlar değil belli ki bir şeylere tepki olarak yapıyor kız bunu.
Tesekkur ederim haklısınızBence siz bu olaya girmeyin. Sevgiliniz ailesi ile konuşsun. Uzman desteği ve yönlendirmesi ile hareket etsinler. Siz de küçüksünüz zaten ne akıl vereceksiniz.
Başlarda bende böyle dusunuyordum fakat dedigim gibi sorunlu ergenlik yaşıyor. Kısıtlama getirseler de bir şekilde yalakalık yapıp gönullerini alıyor ve böyle şeyler yaşanıyor :/basimiza tas yagacak. cocukluk diye bise kalmamis biz o zamanlar. oyuncaklarin annemizin yardimina kosmaktan bu ergenlikle tanisamadik ailesi kesinlikle onu osikolaga gotrsun ilgisizlikten olduguni dusunuuyorm
Tesekkur ederim söylücem erkek arkadaşıma bunu. Sinirlenmemesi lazımKesinlikle normal değil bence anne babasına anlatmak iyi bi fikir değil detaylı olmamak şartı ile biraz bahsedin ama abisinin bildiğini bilsin. Psikolojik desteğe ihtiyacı var bence ihmale gelmez
Erken ergenlik yaşıyor ne yazıkki11 yaşında olduğuna emin misiniz?
Allahım ne hale geldi çocuklar...
Bence acilen tedavi edilmesi gerekiyor. Biz 11 yaşında ip atlar , seksek oynardık..
Şimdi ki çocukların uğraşlarına bakınca insan çocuk yapmaya korkuyor...
Söyleyin sakin davransın. Yoksa daha dönülmez şeyler yapar Allah korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?