Sevgilimin Kız kardeşi

Evet işte sonunda birisi farketti rahatladım yani ciddi anlamda zorluklar yaşıyor. Umarım bir hal çaresi bulunur. Psikolog olayını söyledim ama ne yaparlar bilemem artık..

Endokrine gidip kontrol altına alınması lazım 8 yaşında ergenliğe girip kıllanma yaşayan göğüsleri gelişen bedenine düşman çocukluklarını yaşayamayan çok çocuk var. Hem endokrin hem psikolojik destek lazım aileye. Siz yönlendirin olmazsa devlet hastanesinden randevu alıp götürün yazık çocuk kaybolmasın.

Ben 13 yaşımda msnden bi kızla konuşurken bile terliyodum,yeni nesil gümbür gümbür. Evde aşırı disiplinlilerse ve kızda özgüven düşüklüğü varsa kadınlığını bu kadar bağıra bağıra göstermek istemiştir. Sizin burada yapacağınız sakın işe dahil olmayın ama sevgilinizle başbaşa olduğunuzda uyarabilirsiniz. Ailesiyle bu durumu konuşsun,ailesi despotsa kendisi mesajları göstersin ve konuşsun. Telefon ve internetine de sınır getirmeliler bence.

yani okadar saf ve çocuktuk...biz ne bilim yakan top,ıstop,9 aylık,saklambaç,ip atlardık,misket oynardık,ağaçlardan
telefon ve nette kısıtlama bi işe yaramaz onu kessen başka birşey yapar. Aileye de söylemesin eğer aile anlamayıp çocuğa zarar verecekse. Kaçar fln evden Allah korusun

telefon ve nette kısıtlama bi işe yaramaz onu kessen başka birşey yapar. Aileye de söylemesin eğer aile anlamayıp çocuğa zarar verecekse. Kaçar fln evden Allah korusun
Bi rehberliğe falan gidilmeli o vakit. Ne bileyim çocuk paylaşır onları sonra birisi kullanır,tehdit eder.

Dün sevgilim annesiyle konusmus detayına kadar anlatmış. Annesi sinirlenmeden telefon pc v.s elinden almış ve hatasını bildiğinden sesini hic cikarmamis. Bugun de konusacakmıs ozel olarak sanirim. Ailesi despot değil ama yeteri kadar ilgi görmüyor olabilir. Arkadas cevresi özendikleri hep kötü seyler. Ben bunun psikologla cozulebilcegini dusunuyorum erken ergenlik yasadigi icin davranislari normal olmadigi yönünde cunku. Ayrıca burada kınayan insanlar oldu baya ama onlarında ne kadar dikkatli olursa olsunlar (ya da oldugunu sansalarda) böyle seyler olabilir. Iki gundur kendi kardesimmis gibi uzuntumden kahroldum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…