Merhaba kızlar. Benim de içinde bulunmuş olduğum bir durum var. Sevgilim ve ben 21 yaşındayız ve küçük bir kız kardeşi var 11 yaşında. Yalnız erken ergenlik yaşıyor. Baya sorunlar yaşatıyor ailesine ve abisine davranış olsun,yalan söylemeleri olsun. Daha öncede bir iki konuşma yakalamıştık ama hatasını anlamamış belliki. Geçen sevgilime kız kardeşi fake hesaptan bir konuşma geçtigi mesajları yolluyor. "Beni tehdit ediyorlar. Yapmadığım şeyleri yapmış gibi gösteriyorlar " şeklinde. Bizde gidip tehdit eden o fake hesaba mesaj attık ve ne biliyorsa söylemesini istedik. Sevgilimin eline geçen ss ler mide bulandırıcıydı. Gidip erkeklerle goruntulu konusup sevgilimin bilgisayarından müstehcen videolar izlemisler(onun bilgisayarı olduğunu doğruladık),iki erkekle cinsel içerikli muhabbetler yapmış ve en söylemek istemediğim de gidip kanlı pedlerini millete göstermiş(odadan da onun olduğunu anladık). Bunların hepsinin fotografini kendi çekmiş ve biz de bunları bildigimizi ona söylemedik. Sevgilim il dışında universite okuyor ve bugün eve dönecek. Şimdi benim kardeşim yok. O yüzden ona akıl da veremedim. Sizce ne yapmalı ailesine nasıl anlatmalı? Şimdiden teşekkürler. Goruslerinizi tek tek değerlendiricem