- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
Ben gidip mudahalede bulunmayacagım tabikide. Erkek arkadaşım artık benden yardım istedi ve ne yapacagını bilmiyor. Cunku önünü alamıyorlar. Kardeşi bizde çok kaldı baya bir dertleştik ama yalan söylüyor ve özentilik yapıyor. Gidip benim babam bile konusmustu zamanında yanlış yapmaması için..Siz niye olayın içine bu kadar giriyorsunuz?
Evet bende sizin gibi düşünüyorum. Telefonlarını tabletlerini kontrol ediyorlarmıs ama kısıtlama getirmedikleri icin gizli gizli gene buluyor bir yolunu.ayrıca bu kadar ilgili ve dikkatli bir aile oldugunuz icin sizin adınıza cok sevindim.11 yaşındaki çocuk böyle şeyleri öğrenip yapma cesareti gösterene kadar ailesi neredeydi acaba? Çocukta suç yok, bu kadar ilgisiz, berbat bir aile olanda suç. Benim de 11 yaşında kız kardeşim var, olması gereken masum çocuk dünyasında yaşıyor çünkü her zaman ilgilendik, uyardık, kontrol ettik, ona kaliteli ilgi alanları yarattık.
Ben karısmıcam sadece fikir amaclı benden yardım istedi cok tesekkur ederim cevabınız içinSakın ama sakın karışmayın.
Sizi ilgilendiren hiç bir durum yok.
Erkek arkadaşınız anlatırsa dinleyin, durumun olmaması gereken şeyler olduğunu, ailesi ile en iyi kararları alacakları konuşmayı karışmadan yumuşak bir dille mecbur kalırsanız söyleyin.
Kör ölür badem gözlü olur, bunu sakın unutmayın.
Boşver fikir bile verme.Ben karısmıcam sadece fikir amaclı benden yardım istedi cok tesekkur ederim cevabınız için
Hadi ya aslında yanlış birsey yapmamıssın kötü olmuş. Normalde bende fikir belirtmem sadece artık nolur artık birşey yapalım ben ne anlatıcam annemlere diyince burada içimi döktüm :/Boşver fikir bile verme.
Benim buna benzer bı durum başıma geldi.
Fikrimi dile getirdim.
Pişman oldum fikrimi söylediğime düşünün.
En iyi fikri ve yardımı anne ve babasından alır, ailece karar versinler.
o kiz cok sorun yasatir siz karismayin dert senin degilBaşlarda bende böyle dusunuyordum fakat dedigim gibi sorunlu ergenlik yaşıyor. Kısıtlama getirseler de bir şekilde yalakalık yapıp gönullerini alıyor ve böyle şeyler yaşanıyor :/
Olay ne ise anlatsın ailesine.Hadi ya aslında yanlış birsey yapmamıssın kötü olmuş. Normalde bende fikir belirtmem sadece artık nolur artık birşey yapalım ben ne anlatıcam annemlere diyince burada içimi döktüm :/
Evet bende sizin gibi düşünüyorum. Telefonlarını tabletlerini kontrol ediyorlarmıs ama kısıtlama getirmedikleri icin gizli gizli gene buluyor bir yolunu.ayrıca bu kadar ilgili ve dikkatli bir aile oldugunuz icin sizin adınıza cok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?