sevgilimin kuzeni ile istegim dışında cinsel bi birliktelik yaşadım

Yorumları daha okumadan yazıyorum: bu aşağılık herif sana resmen tecavüz etmiş. keşke suç duyurusunda bulunabilseydin ama gerçi iyi yapmışsın, bir yığın iş açılacaktı başına. tek diyeceğim o ki Allah belasını versin dangalak herifin. hayvan. öbür çocuğa gelince ise, gerçekten hiç bilmiyorum. çocuğu tanımadan bir şey diyemem. sen bence hislerşne gğven. inşallah o tecavüzcğ iğrenç kuzeni gibi bir insan çıkmaz...

O gece aramozda birset olmadi ama sevgilo plduktan sonra evet

O gece nasıl durdu da olmadı kuzeni sonuçta eve kız getirmişti sırf kuzenine ayıp olmasın diyemi ya sen olayı bayağı hafifletiyorsun gibi dediğim gibi sıkılınca gider fazla bel bağlama

Kuzeni gibi bir insan degil oylw olmadigina eminim. Bu arada yorumunuz icin tesekkurler

Ben tecavuze ugradigin kanisindayim. Ickili kendini savunmayacak haldeymissin. Bence sikayetci olmalisin mutlaka.

Hikayenin geri kalanini bilemem ama sevgilinin kafasi basmiyor sanirim, cinzel saldiriya ugramissin hala o gece , o gece diyip duruyor senin psikolojini, ne halde oldugunu dusunecegi halde.Bu adamdan sana adam olur/olmaz tartismicam, cunku ben yazinin zorla birlikte olmak kismina takildim, gerisini cok da dikkatli okumadim.

Konu basligina bak, istedigim disinda birliktelik yasadim demissin. Istedgin disinda birliktelik yasamaya tecavuz deniyor.

Son düzenleme:
Tatlım sen o adamla yatıyorsan o adam seni kullanıyor kabul etmiyosun ama öyle malesef. Yeni tanıştığın bir adam bu güvenme yani. Hemen seni yatağa atmış baksana nerde burda aşk? Ben eşimden biliyorum bunları bi erkek olarak düşünceleri bu şekilde duygu falan yok onlarda işin içinde cinsel ilişki varsa.

Bende tam tersini düşünüyorum ortada tecavüz yok sen bir erkek ile sarhoş olacak kadar içiyorsan sende istiyorsundur zira kendine sınır koyup ben artık kalkayım demekte var hayır amaç ne o kadar içmenin ? Çok eksik var hikayesin de zaten her sorulsna da cevap vermiyor...

Bunu biraz acar misin canim?

nası ya hangisiyle sarhoşken tecavüz olmamışmıydı

öncelikle maşallah kınayan kınayana .. ben de kendi adıma tecavüzae uğradığını ve gerçekten de sarhoş olduğunu düşünüyorum. burada daha önce o derece hiç kör kütük sarhoş olmamış sanırım.. evet hanımlar insan kör kütük sarhoş olunca gözünün önündeki fotoğraflar tam bir sıra düzeninde olmaz. zaman kavramını yitirir. yani karşısındaki erkeğe karşı koyamaması çok normal.. üstelik bu herif glirken o içkilerin içine başka bir madde de karıştırmış olabilir. bu konuda davalar var medyada.
neyse.. dediğim o ki tecavüz bence stabil. senin de isteyerek birlikte olmadığını düşünüyorum ve sana inanıyorum bu konuda da.. şikayet edip etmemek sana kalmış ama şikayetin durumunda oldukça zorlu bir süreç seni bekliyor olacak sanırım. olay karşı tarafın evinde-alkol var ve üzerinden zaman geçmiş. aklında olsun bu durumlarda gidip hemen bir hastaneden rapor al.

gelelim asıl sorduğun meseleye, kuzeni seni sevmiyor. gerçi kendisi de seviyorum dememiş. klasik erkek mavraları atmış. cinselliği yaşamak hakkındır. ancak bunu karşına çıkacak ve daha düzgün olacak başka bir erkekle yaşa ve lütfen tecavüz-kuzen hikayesini bu erkeğe de anlatma ! erkekler geçmişi her türlü kullanmayı pek severler ve bilirler.. bu erkeğin gözünün yaşına bakma ve ayrıl çünkü kimse senin gözünün yaşına bakmıyor farkındaysan..

koku meselesi için de yine mutlaka doktora gitmeyi ihmal etme. ilerde ciddi sorunlar yaşamana neden olmasın..

Diğeriyle sevgili olmuşlar ya kuzeniyle malesef onunla birlikte olmuşlar
Yani ilk sarhoşken tecavüz sonra kuzeniyle sevgili olmuştu onlada birlikte oluyosa adam kullanıyodur yani bence bilemem tabi..Kız konu sahibi,fake mi bu konu bizi yemiyon inşallah bak gece gece beyin jimnastiği yaptırıyosun hakkımı helal etmem ..

Bunu biraz acar misin canim?

Erkekler yatağa attıkları kızları sevmiyorlar amaçları farklı oluyor. Aşık olupta yıllarca birlikte olanları kastetmiyorum. Yani hemen öpüşüp birlikte olanlar. Kız tabii ki sevdiği için yapıyor bunu ama erkek öyle düşünmüyor işte

Banada fake gibi geldi ama öyleyse Kazen çıkartır ortaya.
Eğer birlikte olmamış olsalardı yorumum farklı olurdu. Adam hem sana aşık olmak istemiyorum diyip hem de kızla yatıyor. Niyeti çok çok belli

Haklısın ilk dk birlikte olunca ve bekaret gibi sıkıntı da olmayınca herkes ile aynı takılıyor yaftası ypışır günü birlik takılanlar ile bir tutulursun ki o yüzden ilişki rayına oturmadan tanımadan birlikte olmak pek doğru değil

Aaa benim ampul yeni yandı çok pardon konuyu ve konu sahibini yeni hatırladım..O yüzden herkese benden by :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…