- 8 Aralık 2014
- 52
- 4
- 98
- Konu Sahibi hayatagulumse00
-
O gece aramozda birset olmadi ama sevgilo plduktan sonra evetAffedersin ama kuzenini kasitli cagirmis erkek arkadasin.. onunda amaci senle yatmak. Yoksa yattin mi onunlada????
O gece aramozda birset olmadi ama sevgilo plduktan sonra evet
Kuzeni gibi bir insan degil oylw olmadigina eminim. Bu arada yorumunuz icin tesekkurlerYorumları daha okumadan yazıyorum: bu aşağılık herif sana resmen tecavüz etmiş. keşke suç duyurusunda bulunabilseydin ama gerçi iyi yapmışsın, bir yığın iş açılacaktı başına. tek diyeceğim o ki Allah belasını versin dangalak herifin. hayvan. öbür çocuğa gelince ise, gerçekten hiç bilmiyorum. çocuğu tanımadan bir şey diyemem. sen bence hislerşne gğven. inşallah o tecavüzcğ iğrenç kuzeni gibi bir insan çıkmaz...
Ben tecavuze ugradigin kanisindayim. Ickili kendini savunmayacak haldeymissin. Bence sikayetci olmalisin mutlaka.
Hikayenin geri kalanini bilemem ama sevgilinin kafasi basmiyor sanirim, cinzel saldiriya ugramissin hala o gece , o gece diyip duruyor senin psikolojini, ne halde oldugunu dusunecegi halde.Bu adamdan sana adam olur/olmaz tartismicam, cunku ben yazinin zorla birlikte olmak kismina takildim, gerisini cok da dikkatli okumadim.
Konu basligina bak, istedigim disinda birliktelik yasadim demissin. Istedgin disinda birliktelik yasamaya tecavuz deniyor.
Tatlım sen o adamla yatıyorsan o adam seni kullanıyor kabul etmiyosun ama öyle malesef. Yeni tanıştığın bir adam bu güvenme yani. Hemen seni yatağa atmış baksana nerde burda aşk? Ben eşimden biliyorum bunları bi erkek olarak düşünceleri bu şekilde duygu falan yok onlarda işin içinde cinsel ilişki varsa.
nası ya hangisiyle sarhoşken tecavüz olmamışmıydıTatlım sen o adamla yatıyorsan o adam seni kullanıyor kabul etmiyosun ama öyle malesef. Yeni tanıştığın bir adam bu güvenme yani. Hemen seni yatağa atmış baksana nerde burda aşk? Ben eşimden biliyorum bunları bi erkek olarak düşünceleri bu şekilde duygu falan yok onlarda işin içinde cinsel ilişki varsa.
nası ya hangisiyle sarhoşken tecavüz olmamışmıydı
Yani ilk sarhoşken tecavüz sonra kuzeniyle sevgili olmuştu onlada birlikte oluyosa adam kullanıyodur yani bence bilemem tabi..Kız konu sahibi,fake mi bu konu bizi yemiyon inşallah bak gece gece beyin jimnastiği yaptırıyosun hakkımı helal etmem ..Diğeriyle sevgili olmuşlar ya kuzeniyle malesef onunla birlikte olmuşlar
Bunu biraz acar misin canim?
Yani ilk sarhoşken tecavüz sonra kuzeniyle sevgili olmuştu onlada birlikte oluyosa adam kullanıyodur yani bence bilemem tabi..Kız konu sahibi,fake mi bu konu bizi yemiyon inşallah bak gece gece beyin jimnastiği yaptırıyosun hakkımı helal etmem ..
Erkekler yatağa attıkları kızları sevmiyorlar amaçları farklı oluyor. Aşık olupta yıllarca birlikte olanları kastetmiyorum. Yani hemen öpüşüp birlikte olanlar. Kız tabii ki sevdiği için yapıyor bunu ama erkek öyle düşünmüyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?