sevgilimin kuzeni ile istegim dışında cinsel bi birliktelik yaşadım

içkinin içinde gizli votka bile olsa kendini bilmeyecek kadar sarhoş olması için en az 3 votkalı içki içmesi lazım demek ki 3 tane içecek kdr bi erkeğe güveniyo arkadaş

O gece haberi vardi sadece en zorla oldugunu soylematim baska birsey konusmamistik ertesi gun kuzeni beni nasil sarhos ettigini falan anlatmis herseyi anlatmis
Yavrucuğum boş işler peşinde koşmayı bırak..O çocuğun seni sevdiği falan yok hepsi yalan bunu önce kafana sok..Hadi diyelimki seviyor ve ilişkiniz ciddiye bindi evlendiniz diyelim..Karşına çıkmayacakmı bu durum zannediyorsun? Yemeğin tuzu eksik diye kavga etseniz evde kuzenimle yattın diyecek yahu! Az aklını başına devşir..Bilmiyormusun erkeklerin en ufak bir kavgada bu tarz şeyleri yüzüne vuracağını..Unuttumda dese,seni seviyorum kabul ediyorumda dese asla inanma buna ne olursa olsun bu olay sen ölene kadar senin yanında eğer o çocukla evlenirsen...Git kendine onlardan alakasız başka bir insan bul..Bukadar saftirik olmayın,seni seviyorum yalanlarınada kanmayın...

[/QUOTE]

İnsan psikolojisinden anlarım çok şükür. de burada ne kadar doğruları bilirsek yorumlarımızda o kadar doğru ve yararlı olur. biz burada sizin iyiliğiniz için konuşuyoruz. madem birbirinize aşıksınız seviyorsunuz neden cinsellik yaşadınız hemence. bence aşk temiz olmalı. kuzeniyle olan birlikteliğini eleştirirken kendi aynı şeyi yapıyor sevgiliniz

siz objektif olarak bakın bakalım yaşantınıza ne yorum yapacaksınız

Siz olayi yablis anlamissiniz zaten cakirkeyif oldugum icin bana getirdigi her icecekte votka oldugunu farketmedim dedim
Yine anlarsınız yahu, çakırkeyiflik farkındalığınızı yitirmediğiniz, çevreye bağınızın zayıflamadığı noktaya denir, sizinkisi farklı bir durum, gerçekten normalde içtiğiniz kadar içmiş ve normalde olduğundan farklı bir moda girmişseniz gidin bir narkotik testi yaptırın. Bir de kuzen mevzundan yola çıkarak güvenilecek insan ayrımını pek başarılı yapamadığınızı gözönünde bulundurun ve sevgilim dediğiniz çocukla görüşmeyi bırakın.

O gece haberi vardi sadece en zorla oldugunu soylematim baska birsey konusmamistik ertesi gun kuzeni beni nasil sarhos ettigini falan anlatmis herseyi anlatmis

Tabi öyle anlatmıştır canım içtik eğlendik eve geçtik dememiştir de sarhoş ettim evde yattım demiştir ayrıca o gece niye bu adam sana yardım ediyorda bişey yapmıyor

Çakır keyifmişsinde anlamamışsın bilmem ne geç bunları

Sevgilin senle rahatlığından beraberdir düşün erkekle içip eğlenen birlikte olan kadınsın arkasından sevgilinle devam erkek ne gözle bakar ?

Konun gerçekse eğer ki senin gibi çok insan tanıdım swvgilin sıkılınca bırakacak

Yani kuzeninin beraber olduğu kızın numarasını aldı? Aa kuzi sen yapacağını yapmışsın numarasını ver de ben de aşık olayım mı dedi? Muhabbetini bir güzel döndürmüşler paylaşmışlar. Umarım konu faketir, mide bulandırıcı çünkü.

yani diyorsun ki..fazla türk filmi izlemiş..ama tecavüzcü çoşkunu unutmuş..bence çoşkun yaptı bu işi..

Ya fazla izlemiş ya da tepki almamak adına burada bize film yapıyor zira sorularıma da tam cevap veremedi çok açığı var ayrıca.

Çoşkun olma ihtimali var ama Behlül diye süpriz de çıkabilir...

Bu kadar saçmalık brezilya dizilerinde bile olmuyo..bu da seni punduna getirecek ama biraz genişten alıyo..kimse kimseye 4 günde aşik olup bu konuşmaları yapmaz. Bir erkeğin kuzeniyle yatan kızdan tek beklentisi onunla yaşadığın olaydır..o ne öyle yok biz nasıl evleniriz falan yaww ne cahilsiniz...

konuyu açan arkadaş gerçekmisin sen ya yoksa olta mı atıyosun bilemedim.gerçekse birdaha çocuk doğurmamaya karar veririm böyle bi dünyaya/bir tane oğlum var ilerde garip sevgilinle garip kuzene benzer diye yada senin gibi bir gelinim olur diye nasıl korktuğumu anlatamam.insanız hepimiz sen şaşırtma yarabbim.dehşetle okuyorum yazdıklarınızı

Konu altıncı sayfadayken konu sahıbı banlanmıs.bız de fake olarak yorumlamıstık.ustune on sayfa daha yazılmıs.var mı degısıklık?

Sizin gibi kizlara anlam veremiyorum ben maalesef ornekleri cok fazla yok alkol ictimde yok birlikte oldumda bilmem nede icmeseydin zikkimin kokunu icseydin aklin nerdeydi tovbe yarabbim aklinizi basiniza alirsaniz cok iyi ederseniz sana aferin diyecegimizi beklemiyorsun heralde sen yalama olmus sacma sapan iliskilerinde bogul sanada bu yakisir ztn senin tipindeki kizlari cok iyi bilirim Allah dusman basina vermesin gerci karsinizdaki erkeklerde bes kurus etmez ! Birde cikmis burada istek disi birliktelik diyosun utanma duygusu edep ahlak duygusu yokmu sizlerde manyakmisiniz geri zekalimisiniz anlamadimki Allah islah etsin !

Bir şeyler yaşamış olabilirsiniz. Burada derdinizi paylaşmışsınız. Siz de biliyorsunuz ki bu işin sonu yok birlikte olduğunuz kişi başka birini bulunca elveda diyecektir. Yaşadıklarınız ağır gelmiş sığınacak birini aramışsınız.Yaşınız daha genç bu işten vazgeçmeye çalışın bir de geri dönüşü olmayan hatalar yapmayın.

İlk birkaç sayfayı okudum,diğer yorumları okuyamadım. Arkadaşım, belli ki zor günler geçirmişsin, geçiriyorsun. Benim sana tek söyleyebileceğim şey şu; birkaç gün sadece kendini dinle. Ne istiyorsun, ne bekliyorsun? Bu ilişki ya da herhangi bir ilişki sadece evlilikle mi noktalanmalı? İlişkini ya da karşındakine hissettiğin duyguları sadece sen biliyorsun. Acaba bu duygular o gece sevgilinin sana şefkatle yaklaşmasının verdiği hissiyat mı, bunu iyi ölç. Yaşın çok genç, daha çok-büyük hataların olacak ki geçmez, kaldıramam denecek hiçbir şey yok.

Şahsi görüşüm rızan dışında birliktelik yaşadığın kişiyi şikayet et. Ne olursa olsun cezasını çeksin; ancak ispat edebilir misin? Orası muamma... Yaptığımız hatalara karşı boyun bükersek yeni hatalar yaparız, arkasında durur düzeltmeye çalışırsak güçleniriz.

Kendi hayatında enn değerli olan sensin. Duyguların, düşüncelerin... Ama korkma, neticede o o gece yaşananlar istemin dışındaydı. İsteminle olanlara da kimsenin karışma hakkı yok. Allah yardımcın olsun.

Haklisiniz biraz kendimi dinlemeliyim ama iki aydir zatwn bunu yapiyorum ve hislerimden wmin oldugum ve bi cikar yol bulamadigim icin burada paylastim. Tesekkur ederim yorumunz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…