- Konu Sahibi hayatagulumse00
-
Banada fake gibi geldi ama öyleyse Kazen çıkartır ortaya.
Eğer birlikte olmamış olsalardı yorumum farklı olurdu. Adam hem sana aşık olmak istemiyorum diyip hem de kızla yatıyor. Niyeti çok çok belli
Haklısın ilk dk birlikte olunca ve bekaret gibi sıkıntı da olmayınca herkes ile aynı takılıyor yaftası ypışır günü birlik takılanlar ile bir tutulursun ki o yüzden ilişki rayına oturmadan tanımadan birlikte olmak pek doğru değil
Erkekler yatağa attıkları kızları sevmiyorlar amaçları farklı oluyor. Aşık olupta yıllarca birlikte olanları kastetmiyorum. Yani hemen öpüşüp birlikte olanlar. Kız tabii ki sevdiği için yapıyor bunu ama erkek öyle düşünmüyor işte
Oncelikle bana inandigoniz icin ve tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim.Burada bunu paylastigimdan beripismanim keske paylasmasaydim diye. Ama biraz olsun anlasilmak iyi geldi. Sagolunöncelikle maşallah kınayan kınayana .. ben de kendi adıma tecavüzae uğradığını ve gerçekten de sarhoş olduğhalirum. burada daha önce o derece hiç kör kütük sarhoş olmamış sanırım.. evet hanımlar insan kör kütük sarhoş olunca gözünün önündeki fotoğraflar tam bir sıra düzeninde olmaz. zaman kavramını yitirir. yani karşısındaki erkeğe karşı koyamaması çok normal.. üstelik bu herif glirken o içkilerin içine başka bir madde de karıştırmış olabilir. bu konuda davalar var medyada.
neyse.. dediğim o ki tecavüz bence stabil. senin de isteyerek birlikte olmadığını düşünüyorum ve sana inanıyorum bu konuda da.. şikayet edip etmemek sana kalmış ama şikayetin durumunda oldukça zorlu bir süreç seni bekliyor olacak sanırım. olay karşı tarafın evinde-alkol var ve üzerinden zaman geçmiş. aklında olsun bu durumlarda gidip hemen bir hastaneden rapor al.
gelelim asıl sorduğun meseleye, kuzeni seni sevmiyor. gerçi kendisi de seviyorum dememiş. klasik erkek mavraları atmış. cinselliği yaşamak hakkındır. ancak bunu karşına çıkacak ve daha düzgün olacak başka bir erkekle yaşa ve lütfen tecavüz-kuzen hikayesini bu erkeğe de anlatma ! erkekler geçmişi her türlü kullanmayı pek severler ve bilirler.. bu erkeğin gözünün yaşına bakma ve ayrıl çünkü kimse senin gözünün yaşına bakmıyor farkındaysan..
koku meselesi için de yine mutlaka doktora gitmeyi ihmal etme. ilerde ciddi sorunlar yaşamana neden olmasın..
YAptigoniz tek sey onsanlarla olaylarla dalga gecmek mi sizin? Karsi tarafin psikolojisini hic dusunmeden surekli bi girgir pesindesiniz!Yani ilk sarhoşken tecavüz sonra kuzeniyle sevgili olmuştu onlada birlikte oluyosa adam kullanıyodur yani bence bilemem tabi..Kız konu sahibi,fake mi bu konu bizi yemiyon inşallah bak gece gece beyin jimnastiği yaptırıyosun hakkımı helal etmem ..
YAptigoniz tek sey onsanlarla olaylarla dalga gecmek mi sizin? Karsi tarafin psikolojisini hic dusunmeden surekli bi girgir pesindesiniz!
Birer gün arayla 2 birbirini tutmayan konu açan sensin..İki tarafta tutarsız konuşanda sensin..Bak anlattıklarının kopukluğuna hiç girmiyorum bile..Burda bana ünlemli terslemeli konusacağına daha tutarlı konuşsaydın bende ciddiye alıp cevap verirdim..Öyle efelenmeye gerek yok..YAptigoniz tek sey onsanlarla olaylarla dalga gecmek mi sizin? Karsi tarafin psikolojisini hic dusunmeden surekli bi girgir pesindesiniz!
Bu söyledigin sadece "öpüsmek" icin de gecerli mi? Yani sadece öpüsünce de böyle mi düsünüyo erkekler?
Bence öyle. Ama bu nasıl desem dokunmalı öpüşme için geçerli. O da bi nevi sevişme oluyor sonuçta..
Erkeklerin her isteğine he demesin kızlar. Sevdikleri için girmesin o işlere.. Karşısında ki erkeğin niyeti farklı olabilir çünkü. Kalpleriyle hareket etmiyo onlar :)
Bende tam tersini düşünüyorum ortada tecavüz yok sen bir erkek ile sarhoş olacak kadar içiyorsan sende istiyorsundur zira kendine sınır koyup ben artık kalkayım demekte var hayır amaç ne o kadar içmenin ? Çok eksik var hikayesin de zaten her sorulsna da cevap vermiyor...
Sizin kafaniz yerinde mi ?
Bilerek sarhos olduysa da, bu tecavuze ugramasini mesru yapar mi ? Yani nasil sen de sarhosmussun, aranmissin diyebiliyorsunuz ? Karsidakinin o an kendini savunamayacak durumundan faydalanan erkek tecavuzcudur, nokta.
Ickiyi fazla kacirmistir fark etmeden '; ya da saftir karsidakine fazla guvenmistir kizimiz....ne bilsin tecavuze ugrayacagini ?
Insaf , adam hakli, kiz da sarhos olmasaymis demissiniz. Hirsizin hic mi sucu yok ?
Su memleketteki tecavuzu , tecavuzcuyu hakli cikarma cabasini asla anlayamicam sanirim.
Mini etek giydin - > hakettin
Adamin evine gittin-> hakettin
Guvenmemen gereken birine guvendin saflik yaptin->hakettin
Nedir bu siddeti ve sucu mesrulastirma cabasi? Kimsenin kimseye tecavuze hakki yok ki. Suc suctur, cinayeti , hirsizligi, yolsuzlugu da mesru gostermeye calisalim o zaman ? Bu suclarin arasinda en igrenci ve yuz kizartani tecavuzken , neden bir sekilde mesru olabilen sadece bu suc anlayamiyorum. Insanlar cinayeti, darpi , hirsizligi haketmiyor ama tecavuzu hakediyor oyle mi? Ben bu zihniyeti anlayamiyorum.
O kadar alkol alıyorsan ok evine niye gidiyorsun da beni eve bırak demiyorsunda evine gidiyorsun ? Sınır koymazsan aşırı alkol alırsan üstüne evine gidersen ne olur gerisi gelir bunu bilmeyen yoktur konu sahibi de öyle saf biri değil bariz belli
Klasik yalandır alkollüydüm zorla oldu demek sizin kafanız yerinde mi ? Konu da çok açık var konu sahibi işine geleni cevaplıyor.
Bakin hanimefendi, sarhos da olsaniz, ayik da, ciplak da olsaniz giyinik de, son dakikada da olsa her zaman hayir ve dur deme hakkiniz var. Bastan niyetlenip fikir degistirme hakkiniz da var, evliyseniz ayni yataktaysaniz da hayir deme hakkiniz var. Saf olsaniz da, cin olsaniz da , namuslu olsaniz da, yollu olsaniz da, randevuevinde calissaniz dahi hayir , hayir demek. Konu sahibesi saf olsa da, olmasa da magdur. Durum ne olursa olsun, hayirdan anlamamanin adi tecavuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?