sevgilimin kuzeni ile istegim dışında cinsel bi birliktelik yaşadım

Banada fake gibi geldi ama öyleyse Kazen çıkartır ortaya.
Eğer birlikte olmamış olsalardı yorumum farklı olurdu. Adam hem sana aşık olmak istemiyorum diyip hem de kızla yatıyor. Niyeti çok çok belli

Böyle bir kadına neden aşık olayıöm ki mantığında içip erkekler ile yatan ki kuzeni ile yatmış arkasından bunla işimi görüyor tamam bitti niyet bu konu fake değilse de konu sahibi eksik anlatıyor o gece birlikte olmuşta zorla sonra bu adam gelmiş hiç bişey olmamışta felan hikaye bunlar bence

Kesinlikle bende aynen böyle düşünüyorum.

kendimi birakirsam sana asik olucam ve daha sonra senden vazhecmek zorunda kalicam cok canim yanicak demis ya hani seni de seviyormus bu ne tezatlik boyle.Ask oyle kolaymiymis istedigi zaman asik olacak istemedigi zaman olmayacak.Ask insanlarin en zor kontrol ettigi duygudur.Ve sevgilinin sana o yasadigin talihsiz gece de ssoyledigi seyi soyleyecegim tek farkla; ee be kizim sen bu kadar saf misin bu COCUKLARA guveniyorsun?

Bu söyledigin sadece "öpüsmek" icin de gecerli mi? Yani sadece öpüsünce de böyle mi düsünüyo erkekler?

Oncelikle bana inandigoniz icin ve tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim.Burada bunu paylastigimdan beripismanim keske paylasmasaydim diye. Ama biraz olsun anlasilmak iyi geldi. Sagolun

YAptigoniz tek sey onsanlarla olaylarla dalga gecmek mi sizin? Karsi tarafin psikolojisini hic dusunmeden surekli bi girgir pesindesiniz!

Benim fikrim, siz şehvetten gelen tortuyu aşk zannedip zannedip kendinizi kandırıyorsunuz. AAşk bu değildir.
ve keza içkiden deyip zorla diyorsunuz.
ki zaten size ısrarla sahip olduğu yerde başlamıyor, siz sıradan bir arkadaş diye, çakır keyf diye , içtik diye bu şekilde yaşayarak başlıyor ve devamında evine gitmek şuydu buydu..bana pek prensipleriniz yokmuş gibi geldi...kusura bakmayın

YAptigoniz tek sey onsanlarla olaylarla dalga gecmek mi sizin? Karsi tarafin psikolojisini hic dusunmeden surekli bi girgir pesindesiniz!
Birer gün arayla 2 birbirini tutmayan konu açan sensin..İki tarafta tutarsız konuşanda sensin..Bak anlattıklarının kopukluğuna hiç girmiyorum bile..Burda bana ünlemli terslemeli konusacağına daha tutarlı konuşsaydın bende ciddiye alıp cevap verirdim..Öyle efelenmeye gerek yok..

Bu söyledigin sadece "öpüsmek" icin de gecerli mi? Yani sadece öpüsünce de böyle mi düsünüyo erkekler?

Bence öyle. Ama bu nasıl desem dokunmalı öpüşme için geçerli. O da bi nevi sevişme oluyor sonuçta..
Erkeklerin her isteğine he demesin kızlar. Sevdikleri için girmesin o işlere.. Karşısında ki erkeğin niyeti farklı olabilir çünkü. Kalpleriyle hareket etmiyo onlar :)

Dokunmali öpüsme derken?

Sizin kafaniz yerinde mi ?

Bilerek sarhos olduysa da, bu tecavuze ugramasini mesru yapar mi ? Yani nasil sen de sarhosmussun, aranmissin diyebiliyorsunuz ? Karsidakinin o an kendini savunamayacak durumundan faydalanan erkek tecavuzcudur, nokta.

Ickiyi fazla kacirmistir fark etmeden '; ya da saftir karsidakine fazla guvenmistir kizimiz....ne bilsin tecavuze ugrayacagini ?

Insaf , adam hakli, kiz da sarhos olmasaymis demissiniz. Hirsizin hic mi sucu yok ?

Su memleketteki tecavuzu , tecavuzcuyu hakli cikarma cabasini asla anlayamicam sanirim.

Mini etek giydin - > hakettin
Adamin evine gittin-> hakettin
Guvenmemen gereken birine guvendin saflik yaptin->hakettin

Nedir bu siddeti ve sucu mesrulastirma cabasi? Kimsenin kimseye tecavuze hakki yok ki. Suc suctur, cinayeti , hirsizligi, yolsuzlugu da mesru gostermeye calisalim o zaman ? Bu suclarin arasinda en igrenci ve yuz kizartani tecavuzken , neden bir sekilde mesru olabilen sadece bu suc anlayamiyorum. Insanlar cinayeti, darpi , hirsizligi haketmiyor ama tecavuzu hakediyor oyle mi? Ben bu zihniyeti anlayamiyorum.

Son düzenleme:
kadınların bu şekilde birbirini itham edici, suçlayıcı tavırları oldukça ben hukuka da kızmıyorum artık. tecavüz ASLA HAKEDİLMEZ. ben kendi adıma içki de içerim, gece arkadaşlarımla çıkıp eğlenmeyi de severim ve sonrasında arkadaşlarımın evinde de kalmışımdır. bu arkadaş da aynılarını yapmış ancak karşı taraf sapık bir pislik çıkmış. bunu okuyup hala kızı nasıl suçlarsınız aklım almıyor ?

hikayende boşluklar var diyorsunuz. kız önce derdinin bir kısmını yazıyor ve sonra anlıyor ki linç edilecek, bir yerde yalan söylüyor ve sonra da yine itiraf ediyor. bence kendi hemcinsi insanlarla bile reel hayatta bu durumu paylaşmasın. ilk taşı atan kadınlar olur!!

ne diyeyim, ben de bu toplumdaki erkeklere saydırıyordum hep ama kadınların da aşağı kalır yanı yok.. bir genç kız 18 inden sonra artık bir bireydir. kararlarını kendisi alabilir ailesi de destek olur.. herkes hata yapar. bu hata cinsellikle de ilgili olabilir. vakti gelince yeter ki ders alsın ve sağlıklı devam etsin yoluna.. bedenen-ruhen üzerinde hiç bir şey kalmasın. kesinlikle ayıplanması-yadırganması gereken bir durum değil aksine destek olunup iyileştirilmesi gereken bir durum..

konu sahibine tekrar ediyorum, lütfen o erkek arkadaşından ayrıl. daha fazla psikolojik teröre maruz kalma..o 2 kişiden de uzaklaş. onların çevrelerinden uzaklaş. adeta yeni bir kimlik edinmişsin gibi yeniden başla. ve kesin bir dille de o herife söyle senden uzak dursun. lütfen !

O kadar alkol alıyorsan ok evine niye gidiyorsun da beni eve bırak demiyorsunda evine gidiyorsun ? Sınır koymazsan aşırı alkol alırsan üstüne evine gidersen ne olur gerisi gelir bunu bilmeyen yoktur konu sahibi de öyle saf biri değil bariz belli

Klasik yalandır alkollüydüm zorla oldu demek sizin kafanız yerinde mi ? Konu da çok açık var konu sahibi işine geleni cevaplıyor.

Bakin hanimefendi, sarhos da olsaniz, ayik da, ciplak da olsaniz giyinik de, son dakikada da olsa her zaman hayir ve dur deme hakkiniz var. Bastan niyetlenip fikir degistirme hakkiniz da var, evliyseniz ayni yataktaysaniz da hayir deme hakkiniz var. Saf olsaniz da, cin olsaniz da , namuslu olsaniz da, yollu olsaniz da, randevuevinde calissaniz dahi hayir , hayir demek. Konu sahibesi saf olsa da, olmasa da magdur. Durum ne olursa olsun, hayirdan anlamamanin adi tecavuz.

kimin eli kimin cebinde gibi olmuş..
afedersin ama tam da böyle.
aklın varsa bir an önce kaç.

Sen o ortamı oluşturuyorsan hiç bir erkek buna kayıtsız kalmaz kalıyorsa direk nikah kıydır evlenme teklif et zor o kadar içip eğlenip eve geliyorsan erkeğin kafasında tek bir şey uyanır onu da biliyorsunuz.

Sınır çizeceksin kendine yok çizmiyormusun evine gitmeyeceksin o zaman eve bırakmasını isteyeceksin tecavüz mü var o zaman gider şikayet edersin arkasında mı duramıyorsun yapmayacaksın şikayet etmezsen adamı haklı çıkartırsın açık net üstüne bir de kuzeni ile yatıyorsan sevgili ya da değil bu senin bu konuları takmadığını gösterir rahat kadın imajı çizmene sebep olur konu sahibi de öyle rahat bir kadın sevgilisi de zaten aşık olmak istemiyorum vs derken zaten karı koca gibiyiz ne aşkı diyor muhtemelen sevgilisi olarak konu sahibi görüyor sevgilisi dediği F*** body olarak düşünsene içip çoşan kuzeni ile yatan arkasından çok yeni ilişki de senle yatan bir kadın adam ciddi düşünür mü ?

Konu sahibi de biliyor ki laf olacak saf değil eksik gedik yazıyor işine gelene cevap veriyor

bu nedir ya...isteğin dışındaysa tecavüzdür onun adı. Tecavüze mi uğradın? Hayır. O zaman nasıl isteğin dışı oldu?
sevgilimin kuzeni ile istegim dışında cinsel bi birliktelik yaşadım
Fake bile olsa, ben olsam böyle bir başlık atmazdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…