- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi hayatagulumse00
-
tebrikler yalanını ortaya çıkarttınız
konu sahibi fikir istiyorsun yalan söylüyorsun hoş değil
yemezlerrrBenim araştırmacı ayaklı gazetemmmm yüree kim tutar seniii
Yorumlarda neden soyledigimi aciklamistim ama szin icin bir dahatebrikler yalanını ortaya çıkarttınız
konu sahibi fikir istiyorsun yalan söAüyorsun hoş değil
[/QUOTE]Yorumlarda neden soyledigimi aciklamistim ama szin icin bir daha
aciklayayaim. Evet sevgilimle attim iciniz rahatladi mi? sadrce bn evet cinsel birliktelik yasasik desem hicbiriniz gercek bi yorum yapmayacaktiniz hepiniz . İste bak cocuk sadece seninle yatmak. İcin birlikte diyecektiniz. Siz hala acik aramanin beni yalan cikarmanin pesindesiniz. Keske insan. Piskolojisindende biraz. Anliyor olabilseydiniz. Yazik!! QUOTE="evimmm, post: 38238802, member: 429152"]tebrikler yalanını ortaya çıkarttınız
[/QUOTE]Yorumlarda neden soyledigimi aciklamistim ama szin icin bir daha
aciklayayaim. Evet sevgilimle attim iciniz rahatladi mi? sadrce bn evet cinsel birliktelik yasasik desem hicbiriniz gercek bi yorum yapmayacaktiniz hepiniz . İste bak cocuk sadece seninle yatmak. İcin birlikte diyecektiniz. Siz hala acik aramanin beni yalan cikarmanin pesindesiniz. Keske insan. Piskolojisindende biraz. Anliyor olabilseydiniz. Yazik!! QUOTE="evimmm, post: 38238802, member: 429152"]tebrikler yalanını ortaya çıkarttınız
Evet Haklisin Cikar.. Butun bunlari biliyorum aylardir dusunuyorum zaten.[/QUOTE][QUO. ="yamukp. nses, post: 38239098, member: 179218"]ne. Alkol alman,nede birisiyle cinsel ilişkiye girmen problem değil ama işte cinsel ilişkiye girdiğin kişinin şu an ki sevgilinin kuzeni olması büyük problem.diyelimki evlendiniz,o kişide kuzeni,illa ki bayramda seyranda biraraya geleceksiniz ve tatsız bir durum ortaya çıkmazmı sence.
Kuzeni ertesi gun kedi ablatmis zaten herseyi kiza soyle yaptim boyle yaptim diye.Daha onceden başkasıyla birlikte olman sorun degilse keske o gece olanları o an anlatmasaydınkuzeniyle de bir gün sağlam kafayla konuşur konuyu kapatırdınız alkollüydük istemeden oldu bitti hataydı. Kimse bilmezdi sizden baska.
Kuzeni ertesi gun kedi ablatmis zaten herseyi kiza soyle yaptim boyle yaptim diye.
O gece haberi yokmuymuş bundan anlamamış mı ?
Siz olayi yablis anlamissiniz zaten cakirkeyif oldugum icin bana getirdigi her icecekte votka oldugunu farketmedim dedimBelli bir noktadan sonra ayrıntılı okumayı bıraktım çünkü farketmeden votka içebilecek damak tadına sahip bir insan olduğuna inanmıyorum yeryüzünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?