sevgilimin kuzeni ile istegim dışında cinsel bi birliktelik yaşadım

tebrikler yalanını ortaya çıkarttınız
konu sahibi fikir istiyorsun yalan söAüyorsun hoş değil
Yorumlarda neden soyledigimi aciklamistim ama szin icin bir daha
aciklayayaim. Evet sevgilimle attim iciniz rahatladi mi? sadrce bn evet cinsel birliktelik yasasik desem hicbiriniz gercek bi yorum yapmayacaktiniz hepiniz . İste bak cocuk sadece seninle yatmak. İcin birlikte diyecektiniz. Siz hala acik aramanin beni yalan cikarmanin pesindesiniz. Keske insan. Piskolojisindende biraz. Anliyor olabilseydiniz. Yazik!! QUOTE="evimmm, post: 38238802, member: 429152"]tebrikler yalanını ortaya çıkarttınız
konu sahibi fikir istiyorsun yalan söylüyorsun hoş değil[/QUOTE]

ne alkol alman,nede birisiyle cinsel ilişkiye girmen problem değil ama işte cinsel ilişkiye girdiğin kişinin şu an ki sevgilinin kuzeni olması büyük problem.diyelimki evlendiniz,o kişide kuzeni,illa ki bayramda seyranda biraraya geleceksiniz ve tatsız bir durum ortaya çıkmazmı sence.

[/QUOTE]

Ama bu gerçek maalesef. Sizi o halde gorup " bu adamla birlikte mi olunur deyıp sonra sizinle sevgili olup aynı şeyi o adam yapıyor.
Sonrada o geceyi unutamıyorum diyor.
Sizden alacağını almış.
Ya bu konu gerçekse hakikaten halinize çok uzuldum. Ne olur aklımızı başınıza alın. Böyle hayat mı olur. Hep yanlış tercihler ..
Yazık değil mi size. Uç beş hayvanın lafına kanıp birlikte oluyorsunuz.

[/QUOTE]

biri bana burda ne anlatmak istediğini anlatabilir mi acaba

[QUO. ="yamukp. nses, post: 38239098, member: 179218"]ne. Alkol alman,nede birisiyle cinsel ilişkiye girmen problem değil ama işte cinsel ilişkiye girdiğin kişinin şu an ki sevgilinin kuzeni olması büyük problem.diyelimki evlendiniz,o kişide kuzeni,illa ki bayramda seyranda biraraya geleceksiniz ve tatsız bir durum ortaya çıkmazmı sence.[/QUOTE]
Evet Haklisin Cikar.. Butun bunlari biliyorum aylardir dusunuyorum zaten.

Evet Haklisin Cikar.. Butun bunlari biliyorum aylardir dusunuyorum zaten.[/QUOTE]
iyide tatlım eğer bu anlattıkların gerçekse şöylede bir durum var;şuan ki sevgilinle sevgili olduğunu sanıyorsun ama bence o seni cinsel anlamda kullanıyor.seni seviyorum ama işte o gece aklıma geliyor,yoksa kendimi sana bırakırsam sana aşık olurum diye kurulan tüm cümleler hikaye,yani uzatıyor uzatabildiği kadar,bu kadar saf olma ya.

Daha onceden başkasıyla birlikte olman sorun degilse keske o gece olanları o an anlatmasaydın kuzeniyle de bir gün sağlam kafayla konuşur konuyu kapatırdınız alkollüydük istemeden oldu bitti hataydı. Kimse bilmezdi sizden baska.

Kuzeni ertesi gun kedi ablatmis zaten herseyi kiza soyle yaptim boyle yaptim diye.

O gece haberi vardi sadece en zorla oldugunu soylematim baska birsey konusmamistik ertesi gun kuzeni beni nasil sarhos ettigini falan anlatmis herseyi anlatmis

Eğer bu konu fake değilse şu kadar söyleyeyim: İki kişiden de uzak dur,hayatından çıkar. Hayatına doğru bir istikamet çiz ve bir süre sevgili işlerine bulaşma bence. Tecavüzü söylememen büyük hata olmuş ama nasıl bir ruh halindeydin bilemeyeceğim,öte yandan bu kadar aileden korkup çekiniyorsan hala o tecavüz eden adamın yakınındaki kişiye,kuzenine nasıl yaklaşabiliyorsun çok ilginç.

Sen o insanlar arasında olmaya devam edersen duyulur zaten büyük ihtimal,dikkat et.

Bir de şu var,eğer bu adam biraz sevseydi o kuzenine dünyanın kaç bucak olduğunu gösterir,adamlık yapardı.

Belli bir noktadan sonra ayrıntılı okumayı bıraktım çünkü farketmeden votka içebilecek damak tadına sahip bir insan olduğuna inanmıyorum yeryüzünde
Siz olayi yablis anlamissiniz zaten cakirkeyif oldugum icin bana getirdigi her icecekte votka oldugunu farketmedim dedim

Oyun içinde oyun ve sen bundan medet umuyorsun
İstem dışı birliktelik tecavüz olur sen zemini hazırlamışsın zaten göte giren şemsiye açılmaz misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…