sevgilimin kuzeni ile istegim dışında cinsel bi birliktelik yaşadım

Ne tecavüzü ya :) tecavüz yok ki ne içtiğini de biliyor zaten arkadaş sonra kuzeni gelmişte ona yardım etmiş dokunmamışta vs vs konu sahte yada arkadaş yumuşatarak anlatıyor

Konu sahte degil allah askina yasasigim seye neden inanmiyorsunuz anlamiyrum. Sadwce telefpnum bozudu ve siteye girwmedim. Surekli birseylwr ariyorsunuz inanmamak. İcin ben sadecw objektif bi. Bakis. Acisi istiyorim lutfen anlayin. Artik

canım konu fake değilse lüfen açıklar mısın sen gittin bi tane adamla içki içtin saatlerce. hadi buna tamam dedik o da giizlice votka koymuş türk filmlerine mi özenmiş, sen istemiyorum deyince zorla mı sahip oldu eve giderken yanınızda kimse yok muydu birlikte olduktan sonra mı kuzeni geldi gecenin bi körü ayrıca da böyle kötü bi olayın yaşandığını bile bile kuzenine tavır almayıp da sana mı tavır alıyo bu öküz.
sen nasıl sakin durabiliyosun sonuçta biri vücuduna sen istemeden kötü şeyler yaptı ha bunlar benim için normal diyosan o ayrı

Dallastamısın kızım sen. Millet seni kullanıo bi de havalardasın benden vazgecemez bağlanr fln.. onun lafları uyutma amaçlı sende inanmak istiosun...

[QUithavlu, post: 38237382, member: 465058"]canım konu fake değilse lüfen açıklar mısın sen gittin bi tane adamla içki içtin saatlerce. hadi buna tamam dedik o da giizlice votka koymuş türk filmlerine mi özenmiş, sen istemiyorum deyince zorla mı sahip oldu eve giderken yanınızda kimse yok muydu birlikte olduktan sonra mı kuzeni geldi gecenin bi körü ayrıca da böyle kötü bi olayın yaşandığını bile bile kuzenine tavır almayıp da sana mı tavır alıyo bu öküz.
sen nasıl sakin durabiliyosun sonuçta biri vücuduna sen istemeden kötü şeyler yaptı ha bunlar benim için normal diyosan o ayrı[/QUOTE]
Eve giderken yanimizda kimse yoktu ve evet ben istemiyorim demwme ragmen benjmle zorla birlikte oldu evet kuzeni sonradan geldi eve.. Ve evet kuzenine sadece kufretti. Benden oncede bilac kiza ayni seyi apmis

Eve giderken yanimizda kimse yoktu ve evet ben istemiyorim demwme ragmen benjmle zorla birlikte oldu evet kuzeni sonradan geldi eve.. Ve evet kuzenine sadece kufretti. Benden oncede bilac kiza ayni seyi apmis[/QUOTE]

Eve niye gittin o kadar niye içtin ayıldıktan sonra mı votka koyduğunu anladın ? Kuzeni saf melek bir erkek mi gelip seni korumuş kollamış ?

. Eve giderken yanimizda kimse yoktu ve evet ben istemiyorim demwme ragmen benjmle zorla birlikte oldu evet kuzeni sonradan geldi eve.. Ve evet kuzenine sadece kufretti. Benden oncede bilac kiza ayni seyi apmis

Eve niye gittin o kadar niye içtin ayıldıktan sonra mı votka koyduğunu anladın ? Kuzeni saf melek bir erkek mi gelip seni korumuş kollamış ?[/QUOTE]
O kadr ictigimin farkinda bile degilim daha once hic. Sarhos olmamiatim ve votka koydugunu sevglim baa soyledi o gecenkn ertesi gunu anlatmis herseyi ban nasil zorla sahip oldugunu falan o hayvan

Eve niye gittin o kadar niye içtin ayıldıktan sonra mı votka koyduğunu anladın ? Kuzeni saf melek bir erkek mi gelip seni korumuş kollamış ?
O kadr ictigimin farkinda bile degilim daha once hic. Sarhos olmamiatim ve votka koydugunu sevglim baa soyledi o gecenkn ertesi gunu anlatmis herseyi ban nasil zorla sahip oldugunu falan o hayvan[/QUOTE]

Nasıl farkında değilsin senin niyetin neydi o akşam o kadar içip evine giderken aklından ne geçiyordu ay ne içtik ne eğlendik uyur sabah giderim mi ? Sevgilin niye sana dokunmamış da beklemiş ki korumuş olayı dramatize ediyorsun sahte bile değilse konun sen sahtesin...

yorum yazan arkadaslar azcik edep ya.konu fake yada fake degil,bazilari resmen zil takip oynayacak kizin basina gelenler karsisinda,haketmissine getiren cok..ayiptir ayip..aranizda cocuk buyutmus yada cocuk buyutmekte olan yok mu ya kendinizden pay bicin birazcik..bilmiomusunuz her insan kendince kiymetli..
guzelim sana gelince sen daha cok kucuksun,22 yas nedir ki..onunde daha cok guzel gunler olacaktir..birak o adami,kendi yoluna bak..
ailenin cinsel istismara ugradigini duymalarini istemiyosun,soylemen durumu aciklaman daha yerinde olur ama illa bu durumu icime aticam diyorsan ozaman bidahakine daha akli basinda davran olur mu.elin iti kopugunun elinden icki icme,icinden cikamayacagin bi baska travma yasamamak icin gayret goster.

İkisinide hayatınızdan tamamen çıkarmalısınız. Böyle bir sevgililik olmaz. Üstelik size devamlı olarak o geceyi unutamadığını söylüyor. Unutmasıda imkansız, onlar akraba.
Kesin ve net olarak ayrılalım deyin ve bitirin.
Yoksa bu hikayenin sonunda en çok siz uzuleceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…