- Konu Sahibi hayatagulumse00
-
Valla hic inandirici gelmedi..
Niye mi?!!
Tecavuze ugramis bir kiz bukadar rahat konusamaz..
Ha onceden surekli iliski yasayan rahat ve zorla veya guzellikle olmus takmayan tabiri caizse rahat birisiysen simdiki sevgilinle coktaaaaaannn iliskiye girmistiniz..
Zira suanki sevgilinde midesi genis birisi oldugu icin..
Simdi ortada bukadar rahat iki insan varken bu olayi arabeske baglayip bu kadar dramatize etmeleri coooookk uyduruk olmus...
Konu sahte degil allah askina yasasigim seye neden inanmiyorsunuz anlamiyrum. Sadwce telefpnum bozudu ve siteye girwmedim. Surekli birseylwr ariyorsunuz inanmamak. İcin ben sadecw objektif bi. Bakis. Acisi istiyorim lutfen anlayin. Artik
bu nasıl hikaye..karmakarışık..iki erkek ortada bir kız...ben anlamadım olayı..
Eve giderken yanimizda kimse yoktu ve evet ben istemiyorim demwme ragmen benjmle zorla birlikte oldu evet kuzeni sonradan geldi eve.. Ve evet kuzenine sadece kufretti. Benden oncede bilac kiza ayni seyi apmis[/QUOTE][QUithavlu, post: 38237382, member: 465058"]canım konu fake değilse lüfen açıklar mısın sen gittin bi tane adamla içki içtin saatlerce. hadi buna tamam dedik o da giizlice votka koymuş türk filmlerine mi özenmiş, sen istemiyorum deyince zorla mı sahip oldu eve giderken yanınızda kimse yok muydu birlikte olduktan sonra mı kuzeni geldi gecenin bi körü ayrıca da böyle kötü bi olayın yaşandığını bile bile kuzenine tavır almayıp da sana mı tavır alıyo bu öküz.
sen nasıl sakin durabiliyosun sonuçta biri vücuduna sen istemeden kötü şeyler yaptı ha bunlar benim için normal diyosan o ayrı
Grup var grup grupKuzeni cüneyt arkın korumacı adamın diğer karakter nuri alço vermiş önce votkayı arkasından çoşkuyu şimdi esas kız ne yapacak az soonraaa
. Eve giderken yanimizda kimse yoktu ve evet ben istemiyorim demwme ragmen benjmle zorla birlikte oldu evet kuzeni sonradan geldi eve.. Ve evet kuzenine sadece kufretti. Benden oncede bilac kiza ayni seyi apmis
diger kuzen nerde bu arada?Kim kuzeninin yattigi birini sevgilim diye millete tanitir diyirsunuz haklisiniz. Iste bende oyle dusunuyordum. Ama onun ailesiyle tanistim butun ailesi beni biliyor annesi babasi kardesi kuzenleri dayilari falan. Ama sacma iste. Olamiycak kadar sacma.
O kadr ictigimin farkinda bile degilim daha once hic. Sarhos olmamiatim ve votka koydugunu sevglim baa soyledi o gecenkn ertesi gunu anlatmis herseyi ban nasil zorla sahip oldugunu falan o hayvan[/QUOTE]Eve niye gittin o kadar niye içtin ayıldıktan sonra mı votka koyduğunu anladın ? Kuzeni saf melek bir erkek mi gelip seni korumuş kollamış ?
diğer konuna baktım
2 aydır sevgilim var 2 aydır cinsel ilişki yaşıyorum demişsin.
bu ne hız..
Diger kuzenide ogrendi biliyor artik bizim sevgili oldugumuzu.diger kuzen nerde bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?