- 25 Ağustos 2014
- 21.214
- 50.821
- 798
- Konu Sahibi hayatagulumse00
-
onu anladik da, gorusuyolar mi aralari nasil? sen yuzunu goruyo musun?Diger kuzenide ogrendi biliyor artik bizim sevgili oldugumuzu.
o zaman ben o iki erkeğin migdesinden şüphe ederimmDiger kuzenide ogrendi biliyor artik bizim sevgili oldugumuzu.
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin beni anlamak icin gayret gosterdiniz cok sagolunyorum yazan arkadaslar azcik edep ya.konu fake yada fake degil,bazilari resmen zil takip oynayacak kizin basina gelenler karsisinda,haketmissine getiren cok..ayiptir ayip..aranizda cocuk buyutmus yada cocuk buyutmekte olan yok mu ya kendinizden pay bicin birazcik..bilmiomusunuz her insan kendince kiymetli..
guzelim sana gelince sen daha cok kucuksun,22 yas nedir ki..onunde daha cok guzel gunler olacaktir..birak o adami,kendi yoluna bak..
ailenin cinsel istismara ugradigini duymalarini istemiyosun,soylemen durumu aciklaman daha yerinde olur ama illa bu durumu icime aticam diyorsan ozaman bidahakine daha akli basinda davran olur mu.elin iti kopugunun elinden icki icme,icinden cikamayacagin bi baska travma yasamamak icin gayret goster.
Ben yuzunu gormuyorum ama ikisi gorusuyorlar halaonu anladik da, gorusuyolar mi aralari nasil? sen yuzunu goruyo musun?
sana bsy diyim mi, yol yakinken uzak dur.. insaallah ciddiye alirsin bu yorumlari..Ben yuzunu gormuyorum ama ikisi gorusuyorlar hala
İkisinide hayatınızdan tamamen çıkarmalısınız. Böyle bir sevgililik olmaz. Üstelik size devamlı olarak o geceyi unutamadığını söylüyor. Unutmasıda imkansız, onlar akraba.
Kesin ve net olarak ayrılalım deyin ve bitirin.
Yoksa bu hikayenin sonunda en çok siz uzuleceksiniz.
Tesekkur ederim yorumunuz icin emin olun ciddiye alicam sagolun.sana bsy diyim mi, yol yakinken uzak dur.. insaallah ciddiye alirsin bu yorumlari..
o adam sana gercekten asik ve iyi niyetli bile olsa, hayat boyu mutlu olamazsin tam anlamiyla.. ne yazik ki bu boyle..
Sarhisluk gecicidir uzerinden zamn gectikce hatitlamaya baslarsinÇok sarhoştun ama adamın her yaptığını hatırlıyorsun vay be!!
Sarhisluk gecicidir uzerinden zamn gectikce hatitlamaya baslarsin
İgrenmem icin o geceye. İhtiyacim. Yok hanimefendi. Bicok kez sarhos olan arkadaslarim oldu ve herkez ayni sekilde inceleri hatirlamiyordu ama sonradan hatirladilar. Ve evet o gece benimde basia geldigi icin bu konuda bu kadar emin konusabiliyorum.Sarhoşluğun ne olduğunu biliyorsun yani o gün mü öğrendin ?
Alla alla bana öyle olmuyor mesela..Sarhisluk gecicidir uzerinden zamn gectikce hatitlamaya baslarsin
Sarhisluk gecicidir uzerinden zamn gectikce hatitlamaya baslarsin
O kadr ictigimin farkinda bile degilim daha once hic. Sarhos olmamiatim ve votka koydugunu sevglim baa soyledi o gecenkn ertesi gunu anlatmis herseyi ban nasil zorla sahip oldugunu falan o hayvan[/QUOTE]Eve niye gittin o kadar niye içtin ayıldıktan sonra mı votka koyduğunu anladın ? Kuzeni saf melek bir erkek mi gelip seni korumuş kollamış ?
İgrenmem icin o geceye. İhtiyacim. Yok hanimefendi. Bicok kez sarhos olan arkadaslarim oldu ve herkez ayni sekilde inceleri hatirlamiyordu ama sonradan hatirladilar. Ve evet o gece benimde basia geldigi icin bu konuda bu kadar emin konusabiliyorum.
Himmm emin misiniz? Ama vajinal koku konusunda 2 aydir bir sevgilim var ve duzenli iliskiye giriyoruz doktora gitmeye cekiniyorum çünkü doktor elimi tuttu falan demissiniz.
Hayirdir? Senaryo mu yaziyorsunuz burda arkadasim?
Benim araştırmacı ayaklı gazetemmmm yüree kim tutar seniii
- Pazartesi 23:11
- Konu Sahibi : hayatagulumse00
- hayatagulumse00Yeni ÜyeÜye
Özel Mesaj At
Beğenildi:
1
Beğendikleri:
0
Ödül Puanları:
1
Yeni
Iki aydir bi sevgilim var ve onunla cinsel iliskiye girmeye basladiktan sonra yaklasik iki aydir kotu kokulu vajinal akintim var. Ozellikle cinsel iliski sonrasi balik kokusu gibi bi koku oluyor. Internette biraz arastirma yaptim. Vajinal enfeksiyon olma ihtimali var mi diye. Kasinti idrar yaparken agri falan hicbiri yok sadece akintim kotu kokuyor ve doktorada gitmek istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim. Ilac kullanmadan bunu nasil gecirebilirim. Bana yardimci olabilecek biri var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?