sevgilimin kuzeni ile istegim dışında cinsel bi birliktelik yaşadım

Cok tesekkur ederim yorumunuz icin beni anlamak icin gayret gosterdiniz cok sagolun

sana bsy diyim mi, yol yakinken uzak dur.. insaallah ciddiye alirsin bu yorumlari..
o adam sana gercekten asik ve iyi niyetli bile olsa, hayat boyu mutlu olamazsin tam anlamiyla.. ne yazik ki bu boyle..
Tesekkur ederim yorumunuz icin emin olun ciddiye alicam sagolun.

Ayril kesinlikle. Pisirip pisirip onune koyacagi, karsisina evlenecegi kiz ciktiginda "ama ben seninle olamam zaten demistim ki" diyerek gonul rahatligiyla seni birakacagi besbelli...

Sarhoşluğun ne olduğunu biliyorsun yani o gün mü öğrendin ?
İgrenmem icin o geceye. İhtiyacim. Yok hanimefendi. Bicok kez sarhos olan arkadaslarim oldu ve herkez ayni sekilde inceleri hatirlamiyordu ama sonradan hatirladilar. Ve evet o gece benimde basia geldigi icin bu konuda bu kadar emin konusabiliyorum.

Sarhisluk gecicidir uzerinden zamn gectikce hatitlamaya baslarsin

Bünyeden bünyeye farklılık gösterir o, neyse konu bu değil.

Hayat Türk filmi gibi de değil, uzak diyarlara kaçamadıktan sonra veya kuzeni tamamen hayatınızdan sepetlemedikten sonra bu ilişkinin bir yere varacağı yok, görüşmeyi sürdürüyorlarmış bir de, bir sene unutsa veya konuşulmasa ertesi gün edilen bir ima veya sizin masum bir davranışınızın kötüye yorulması bile herşeyi tepetaklak eder, yol yakınken ayrılın.

Eve niye gittin o kadar niye içtin ayıldıktan sonra mı votka koyduğunu anladın ? Kuzeni saf melek bir erkek mi gelip seni korumuş kollamış ?
O kadr ictigimin farkinda bile degilim daha once hic. Sarhos olmamiatim ve votka koydugunu sevglim baa soyledi o gecenkn ertesi gunu anlatmis herseyi ban nasil zorla sahip oldugunu falan o hayvan[/QUOTE]

ne kadar iğrenç bir durumdasınız eğer bu anlattığınız gerçekse. tecavüzcünüz sevgilinize anlatıyor size nasıl tecavüz ettiğini. sevgiliniz de size anlatıyor ve siz birbirinizi seviyorsunuz. yapmayın allah aşkına ! Onu geçtim. Sarhoştum diyorsunuz, bana zorla sahip oldu diyorsunuz. siz de istemiş olmayasınız sarhoş ayağına yatıp da.

O gün başına gelenler senin seçimindi hiç acıtasyon yapma niyetin evine gitmek o kadar içmek olmasaydı ben kalkayım artık derdin bizde çok içtik bizde çok şey yaşadık bırakın bunları zorla olmuş muş ta bilmem neymiş

1. Pazartesi 23:11
  2. Konu Sahibi : hayatagulumse00
    hayatagulumse00Yeni ÜyeÜye
    Özel Mesaj At
    Beğenildi:
    1
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Yeni
    Iki aydir bi sevgilim var ve onunla cinsel iliskiye girmeye basladiktan sonra yaklasik iki aydir kotu kokulu vajinal akintim var. Ozellikle cinsel iliski sonrasi balik kokusu gibi bi koku oluyor. Internette biraz arastirma yaptim. Vajinal enfeksiyon olma ihtimali var mi diye. Kasinti idrar yaparken agri falan hicbiri yok sadece akintim kotu kokuyor ve doktorada gitmek istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim. Ilac kullanmadan bunu nasil gecirebilirim. Bana yardimci olabilecek biri var mi

belki sevgilinizle evlenirsiniz bir gün, size tecavüz eden kuzeni de evlenir başka biriyle. sonra ailece görüşürsünüz, aynı sofrada oturup yemek de yersiniz, beraber bir yerlere tatile de gidersiniz.

Himmm emin misiniz? Ama vajinal koku konusunda 2 aydir bir sevgilim var ve duzenli iliskiye giriyoruz doktora gitmeye cekiniyorum çünkü doktor elimi tuttu falan demissiniz.
Hayirdir? Senaryo mu yaziyorsunuz burda arkadasim?

tebrikler yalanını ortaya çıkarttınız
konu sahibi fikir istiyorsun yalan söylüyorsun hoş değil

Olmaz boyle iliski,ayrilin derim ben.unuttum o geceyi seviyorum seni dese de,ilerde yine acilacak bu mevzular ki diger erkekte bu evin baska bir cocugu yani.. sevgilin yada evlendigin adam unutacak ama kuzeni unutmayacak bir de bu var..

Benim araştırmacı ayaklı gazetemmmm yüree kim tutar seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…