• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin öz bakimi:(

Çocukları hangi günler kursa götürdünüz ? Sadece haftasonları mı ?
Hafta içi iki gün 😀 hepsinden de aynı kot. Desenli olmasa yine dikkatimi çekmez pek dikkat etmem de desenli olunca dikkatimi çekti. Yoksa beni ilgilendirmez tanımam etmem 😀

Öz bakım kıyafet olmuyor üstüne iki kere giyip geldi diye hiç olmuyor
Anladığım kadarıyla siz öz bakımdan habersiz ama her gün farklı giyinorsunuz

Eski sevgilimle 5 ayrı ülke, 20den fazla şehirde fotoğrafım var. Fotoğraflara baksan fotosopla ekledim sanırsın, çünkü hepsinde aynı keten pantolon, aynı şapka var🤠
Üstü değişiyor sadece mevsime göre. Ama aynı iki body ya da aynı iki tsort ve aynı mavi gömlek. başka çeşit eklenmiyor. Ha bir de her zaman yanında taşıdığı, hava esince giydiğimiz Decke battaniye 😂
Hiç de rahatsız olmadım açıkçası. Ben de çok fazla çeşit çeşit giyinen biri değilimdir zaten. Kafanız uydu mu, sohbetiniz güzel mi, beraberken neşeli misiniz, birbirinizi yükseltiyor musunuz,ortak zevkleriniz var mi...bunlar daha önemli benim için
Ama terazi burcu bir sevgilim vardı. Devamlı akan rimelime, dudağıma bulaşan rujuma, minik minik soyulan ojeme, kombinime, bikini izlerim için solaryuma gitmememe falan laf ederdi. Çekemedim ayrıldım mesela.
Siz de terazi burcu falansaniz öylesi size gelmez, birbirinizi yormayın, ayrılın gitsin😇

Ruhumda hippilik var ama hijyen takıntım olduğu için çok zor canım🤣🤣.
CE4D02F0-3711-4E68-9B22-34DA7407EAE7.webp

Bunların giyim tarzlarına hastayım ama temiz ve hijyenik olmak koşuluyla.Aslinda moda akımlarindan nefret ediyorum,bir dönem az çatal izlemedik düşük bel pantolonlar yüzünden🤦‍♀️🤣🤣.Kim çıkardıysa Allah onu kahretsin,hayır düşük bel olmayan pantolon da bulamıyorduk o ara😄.

Bunların giyim tarzlarına hastayım ama temiz ve hijyenik olmak koşuluyla.Aslinda moda akımlarindan nefret ediyorum,bir dönem az çatal izlemedik düşük bel pantolonlar yüzünden🤦‍♀️🤣🤣.Kim çıkardıysa Allah onu kahretsin,hayır düşük bel olmayan pantolon da bulamıyorduk o ara😄.

O dusuk bel pantolonlari cok severek giyiyordum. 😁 Geçenlerde annem 36 bedene yukseldigi için dar gelen bir boyfriend pantolonunu bana verdi ve hafif dusuk beldi, ben resmen rahatsiz oldum pantolonu yukari cekesim geldi ki cok dusukte degildi. 🤔 Nasil giymişiz onlari

O dusuk bel pantolonlari cok severek giyiyordum. 😁 Geçenlerde annem 36 bedene yukseldigi için dar gelen bir boyfriend pantolonunu bana verdi ve hafif dusuk beldi, ben resmen rahatsiz oldum pantolonu yukari cekesim geldi ki cok dusukte degildi. 🤔 Nasil giymişiz onlari
Şu anda asla giyemem ya,aşırı rahatsız edici.O zaman başka seçenek olmadığından giyiyorduk işte😃.

Şu anda asla giyemem ya,aşırı rahatsız edici.O zaman başka seçenek olmadığından giyiyorduk işte😃.

İlginc yani ben o zamanlar seviyordum ne kadar dusuk o kadar guzeldi. Zorunluluktan da degil. 😁 Ama şimdi baktim da o zamanlardaki benle ayni kişi olamayiz, ben de giyemem suan. 🤷 O pantolonu bile giyesim gelmiyor. Degisik zamanlardi. 😬

Adam başka şehir/ülke artık neyse sizin yanınıza geliyor. Belli bir emek, zaman ve masraf harcıyor. Siz kıyafetine takıyorsunuz. Yurtdışı hayalim var, benim için uygun diyorsunuz. Hayalleriniz varsa kendi çabanızla elde edin. Başkalarını basamak olarak kullanarak değil. Yazık bu adama da daha fazla umut vermeyin.

Ben yırtık ayakkabı yırtık çorap ve yırtık iç çamaşırı yırtık tayt üstüne 4 yıllık tişörtle sevgilimle vakit geçiriyorum çoğu kıyafetim eski yırtık çamaşır suyu lekeli ama hiçbir soğuması olmadı bu da beni gerçekten sevdiğini hissettirmiştir hep birinin giyiminin kötü veya eski olması soğuma sebebiyse gerçekten sevmiyordur. Sorun erkek arkadaşınızda değil
Yirtik don iliski de kırmızı cizgimdir benim de😐

Bu arada okulda bir arkadaş var, evli bir kadın 32 yaşında falan. Hani genç yani…Hep aynı kıyafetleri giyer. Kıyafetin üstüne alakasız yelek ve hırkalarını giyer hava soğuksa. Siyah boğazlı kazağını ve kareli pantolonunu haftanın üç günü giyiyor en az. Belli bir yaştan sonra minimalleşiyorsun zaten dedi bir keresinde. Hayıııırr dedim 😂 var böyleleri. Giyimi değil de kafa rahatlığını odağa almış

Aldığım değer ekonomik yetersizliklerden dolayı iyi ve yeni kıyafet giyememekle ölçülüyorsa gözümde geçerliliği yoktur zaten dışımı değil içimi seven insanları yanımda isterim ben de sadece
iyi de iyi ve yeni ya da yırtık olmayan kıyafet sadece bir başkası için giyilmez ki.
eğer alabilecek güçteysem kendim için yırtık ve çamaşır sulu kıyafet giymem. yoksa kimse sadece dışı için kimseye katlanmaz bence zaten

Yirtik don iliski de kırmızı cizgimdir benim de😐

Yırtıklı pantalon falan anlarım ama yırtık don olmaz yaf :KK51: Yırtık don yıpranmıştır zaten, eskiyen don kumaşları lime lime oluyor , iyice yırtılıp gidiyor kıç açıkta kalır mazallah. hele ki erkekse don da yırtıksa kazalar olabilir:olamaz:

Back
X