Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Renkten hiç farketmem dikkatimi de çekmez de üstünde desenleri olan bir kottu onun için dikkatimi çektiAma aynı renkten bir iki tane vardır mesela benim aynı renk iki tane siyah tayt 2 tane lacivert pantolon 2 tane mavi kot bunların hepsi aynı model
Hafta içi iki günÇocukları hangi günler kursa götürdünüz ? Sadece haftasonları mı ?
Ruhumda hippilik var ama hijyen takıntım olduğu için çok zor canım.
Hafta içi iki günhepsinden de aynı kot. Desenli olmasa yine dikkatimi çekmez pek dikkat etmem de desenli olunca dikkatimi çekti. Yoksa beni ilgilendirmez tanımam etmem
![]()
BilememÇocuğunun peşinde koşarken, en rahat ettiği / edebildiği kıyafet odur belki.
Bunların giyim tarzlarına hastayım ama temiz ve hijyenik olmak koşuluyla.Aslinda moda akımlarindan nefret ediyorum,bir dönem az çatal izlemedik düşük bel pantolonlar yüzünden
Bunların giyim tarzlarına hastayım ama temiz ve hijyenik olmak koşuluyla.Aslinda moda akımlarindan nefret ediyorum,bir dönem az çatal izlemedik düşük bel pantolonlar yüzünden.Kim çıkardıysa Allah onu kahretsin,hayır düşük bel olmayan pantolon da bulamıyorduk o ara
.
Şu anda asla giyemem ya,aşırı rahatsız edici.O zaman başka seçenek olmadığından giyiyorduk işteO dusuk bel pantolonlari cok severek giyiyordum.Geçenlerde annem 36 bedene yukseldigi için dar gelen bir boyfriend pantolonunu bana verdi ve hafif dusuk beldi, ben resmen rahatsiz oldum pantolonu yukari cekesim geldi ki cok dusukte degildi.
Nasil giymişiz onlari
Şu anda asla giyemem ya,aşırı rahatsız edici.O zaman başka seçenek olmadığından giyiyorduk işte.
Yirtik don iliski de kırmızı cizgimdir benim deBen yırtık ayakkabı yırtık çorap ve yırtık iç çamaşırı yırtık tayt üstüne 4 yıllık tişörtle sevgilimle vakit geçiriyorum çoğu kıyafetim eski yırtık çamaşır suyu lekeli ama hiçbir soğuması olmadı bu da beni gerçekten sevdiğini hissettirmiştir hep birinin giyiminin kötü veya eski olması soğuma sebebiyse gerçekten sevmiyordur. Sorun erkek arkadaşınızda değil
iyi de iyi ve yeni ya da yırtık olmayan kıyafet sadece bir başkası için giyilmez ki.Aldığım değer ekonomik yetersizliklerden dolayı iyi ve yeni kıyafet giyememekle ölçülüyorsa gözümde geçerliliği yoktur zaten dışımı değil içimi seven insanları yanımda isterim ben de sadece
Yirtik don iliski de kırmızı cizgimdir benim de![]()
Yırtıklı pantalon falan anlarım ama yırtık don olmaz yafYırtık don yıpranmıştır zaten, eskiyen don kumaşları lime lime oluyor , iyice yırtılıp gidiyor kıç açıkta kalır mazallah. hele ki erkekse don da yırtıksa kazalar olabilir
![]()
Londra’daki çocuk mu? O zaten senin oraya gidince kazanacağın parayı hesaplamıyor muydu