Öz bakım bu mu?
Belki kapsül dolabı vardır,ayni renkler aynı parcalar giymekten hoşlanıyordur. Pis degilse dert etmezdim ki eşimde bu tarz giyinir. Aynı gömlekten 5'er 5'er alıyordu ilk evlendiğimizde,asla aynı gömleği 2 gün üstüste giymezdi ama aynı renk olunca sanki ayni şeyi giymiş gibi oluyordu. Hos şu an değiştirdik epey,renkliden ziyade beyaz gömĺek giyiyor,yeri geliyor tüm hafta beyaz gömlek giyiyor,farkli pantalon,ceketlerle ama aynı gömlek değil,temizi giyiliyor. Cimri degil,aldigi gömlekler epey pahalı.
Bende siyah basic tişörtlen vazgeçemem beyaz,pastel tonlari da vardir birer tane ama elim genelde siyaha gittiği için,adet olarak fazladır,özel bir yere gitmiyorsam,parka ,markete vs giderken onları giyerim ama kirli değillerdir 3 kez siyah giydiysem 1 mavi yada beyaz giymişimdir mesela haftada,yıkanır ütulenir her seferinde. Bende cimri değilim bu arada. Pis hiç degilim,kolayıma gelen,sevdiğim tarz bu.
Calişırkende bu böyleydi,gomleklerim beyaz,acık mavi,açık pembe hatta siyah vardı,birbirlerine benzerlerdi ama yıkanıp ütülenmeden ikiniciye giymezdim. Pantalon gri,siyah,lacivertten baska giymezdim ama 2şer tane olurdu,tüm hafta dönerdi. Farkli renkler alsamda genelde bu renkleri daha cok giyerdim.
Bana normal geldi yani.
Ha pistir, lekeli ,yırtık vs giyiyordur(ki pantalon tişört yırtık,yipranmis halde bile satılıyor artik)anlarım ama ayni seyi giymek bir kıstas olamaz. Sevdigi seylerdir daha önce onları giydiğini unutmuştur bile.