Sevgilimin telefonuna gelen mesaj

Waltzingmatilda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2019
20
16
3
27
Gecen pazar gunu birlikteyken telefonuna 3 kisilik arkadaslarından olusan wp grubuna bi mesaj geldi. Arkadaşı bi yazının fotoğrafını atmış ve altına kanka bu sen misin yazıp gülmüş. Tam net hatırlamıyorum ama mesajın içeriği şuydu, çok afedersiniz. "Zarfı katlamadan once oyle bi yaladım ki uzun suredir ** yalamadıgım belli olmustur." Mesajı tesadufen gördüm ve soke oldum 1,5 yıldır sevgilim ve güvendiğim biriydi cünkü.
Hesap sordum aşkım benimle ugrasmak icin atmış bi anlamı yok yemin ederim falan dedi. Dedim ki böyle bişeyi seninle bagdastırması için daha önce aranızda bi muhabbet dönmüş olması lazım sen ne anlatıyosunda böyle bi espri yapabiliyo dedim. Aramızdaki samimiyete güvenerek yazmış espri yapmaya calısmıs iste arada atıyo böyle saçma sapan seyler dedi ben inanmadım tamam da o yazıyı nasıl seninle bagdastırmıs bana onu söyle dedim bi ara "aşkım ciddi bi ilişki ya.. Diye basladı ve devamını getirmedi gecistirdi cidden bi anlamı yok falan diye konustu.
Konu o gün kapandı ama ben gece dayanamadım kafam takıldı ve tekrar konuyu açtım ister istemez gün boyu soğuk davrandım cünkü tatmin olmadım cevaplarından. Nasıl böyle bisey yazabilir durup dururken hadi diyelim doğru söylüyosun sen nasıl rahatsız olmazsın, senin bi sevgilin var nasıl bi tepki vermezsin diye üstüne gittim .Tekrar benzer cevapları verdi kötü bisey dememis cocuk yersiz bi saka yapmıs bi anlamı yokmus ben nasıl öyle düşünürmüşüm iste ne var bunda falan. Ondan sonra ben ya tamam neyse konusma daha da sinirleniyorum dedim. Sen konusma ya sabahtan beri soguksun zaten amma uzattın düsündüğün seylere bak diye bi çıkış yaptı. Ayrılalım yazdım sasırdı sacmalama falan dedi ve bitti..
Bazen erkek muhabbetlerinin ne kadar igrenc olabilcegine daha onceden sahit oldum ama ondan beklemezdim ve bu farklı bisey direkt sevgilime gonderme yapmıs hani sanki benimki biseyler anlatmısta ona nispeten atılmıs gibi. ona göre bi anlamı yok ama ben inanmadım. Düsüncelerinizi öğrenmek istedim bu konuda kac gundur kendi kendimi yiyorum..
 
Erkekler boyle çok migdesiz muhabbetler dondurebiliyorlar. Özel yaşadıklarınızı anlatıcanı sanmıyorum. Sevgiliniz gençse arkadaşlarıyla bu tarz geyik muhabbeti yapması çok tuhaf değil bence
ama bi nevi dogru uzun zamandır bisey geçmemisti aramızda ve meaajdada uzum zamandır bilmemne olmadıgı belli olmustur diyo. Ne biliyim bunu arkadaslarının dalga konusu yapmasına izin vermesi cok igrenc
 
ben yaşadıgımız şeyleri arkadaşlarına anlattığını düşündüm

Larga erkek değildir sevgilin, bazen kendi aralarında sapkınca konuşurlar boşuna uzatmışsın canınızı sıkmışsın kuzum özelim dediği değer verdiği kadına erkekler anlatmaz, seni anlıyorum 5 sene önceden banada ters gelirdi şimdi gülüyorum
 
ama bi nevi dogru uzun zamandır bisey geçmemisti aramızda ve meaajdada uzum zamandır bilmemne olmadıgı belli olmustur diyo. Ne biliyim bunu arkadaslarının dalga konusu yapmasına izin vermesi cok igrenc
Uzun zamandır bir şey olmadıysa gönderme de yapmış olabilirler ben olsam ben de kızardim . İtiraf ettirene kadar zorlasaydin ama keşke ayrilmasaydin hemen
 
Ben tam olarak neye takıldığınızı anlamadım.Erkek muhabbeti işte.

Sizin ayrılmak istemenizin altında başka sebepler olabilir mi ?eğer her sorunda böyle ayrılalım derseniz lackalasirsiniz dikkat edin.
 
Şu muhabbet üstüne bitirmek gerekir mi o da muallak... Hoş bitmemiştir de... kendince muhabbetleri vardır bence. Ayrıca yazdıklarınıza göre arkadaşı sevgiline bir şey yaşamadığını ve sevgilinin acemi olduğunu ima etmiş sanırım. Eğer yaşadıysanız sevgilin arkadaşına bir şey anlatmamış demektir, yaşamadıysanız zaten ortada sorun edeceknbit durum yok. Yani benim anladığım ve yorumum bu.
 
Bilmiyorum en azından cocuga bi tepki vermesini istedim sanırım.. Benim basıma gelse böyle bişey utanırdım ama o sadece güldü. Kendimi değersiz hissettim sonucta arkadasları da biliyo benimle birlikte olduğunu aynı ortama falan girdik bu sekilde bi gönderme yapılması sinirimi bozdu. Sevgilimde en son uzattın falan deyince dayanamadım en azından ciddiye alıp doğru duzgun bi acıklama yapabilirdi
 
Ben erkek arkadaşınızı masum buldum. Hiç bu tarz konulara girmediği için arkadaşları cinsel birşeyler yaşamadığını düşünüp bağdaştırmış gibi geldi.
 
Uzun zamandır aranızda bir şey yaşanmamışsa -cinsel hayatınızda bir problem olmadığını varsayıyorum- ve bunu yakınarak arkadaşlarına anlatmışsa, ben de kızardım. Belki ayrılmazdım ama ayıp bence. Hem de arkadaşlarının bununla dalga geçmesi, seni böyle bir muhabbete konu etmesi mahremiyetinize olan saygısızlık. Büyümemiş bu adam bence.
 
Yazdığınız şeyde hiçbir şey yok yalnız,hani bu sebeple ayrıldınız da erkeklerle arkadaşlık kuran her erkek zaman zaman böyle muhabbetler yapar üzerine de güler.Ayrılacak hele de ''beni ciddiye almıyorsun'' denilecek bir konu hiç değil bu,kendinizle yazılan o geyik mesajını nasıl bağdaştırdınız hala anlamadım ? İnterneti kullanıyorsunuz bari,bu site dışında girin birkaç forum sitesi,sözlük falan okuyun böyle muhabbetlerin her yerde olduğunu görürsünüz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…