- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Waltzingmatilda
-
bu sekilde anlatması gerekmiyo muydu mesela arkadasını arayıp benim mesajı gordugumu benle birlikte oldugunu söyledi bi süre gülüstüler falan sonra kapandı telefon. Ben gruptan cevap vermedigi icin arkadası yanlıs anlamasın diye arayıp acıklama yaptıgını düsündüm bu muhabbetin benim yanımda olması sacma degil mi. Ya da yanında ben varken ilk once yanlıs anlamayı duzeltmesi gerekmiyo muydu mesajdan cok sonraki tavırlarına sinir oldum aslında
Son durumunuzu bilmiyorum ama hangisi olursa olsun benim acimdan ayrılık sebebi. Açıklamayıp sırıtması da 'tüh yakaladi' der gibimuhtemelen ikisinden biri oldu ama bi ima yapıldıgı belli yani. Sevgilim ısrarla bi anlamı yok deyince gerildim cocuk kandırır gibi
evet verdigi cevapları tavırları falan tuhaftı soguttu beni. Bitirdim umarım pisman olmamSon durumunuzu bilmiyorum ama hangisi olursa olsun benim acimdan ayrılık sebebi. Açıklamayıp sırıtması da 'tüh yakaladi' der gibi
ya ben bizlik bi durum oldugunu düsündüm aksini düşünsem umursamazdım. İlk konu acıldıgında ilişkimiz ciddi ya.. Diye baslayıp pisman olup geçiştirdi cümlesini hani o da farkında ama beni bi anlamı yok diyerek salak yerine koymaya çalıstı gibi geldiaçıklama beklemeniz anlamsız.
ne desin ki adam? tipik erkek muhabbetleri. demiştir de siz tatmin olmamış takılmışsınız neden sana? sana gönderme var vs diye.
akılları sıra birbirlerini aşağılıyorlar işte.
ortada o kadar sizlik durum yok ki hiç karışmamaktı doğru olanı.
arkadaşını niye aradı sevgiliniz onu anlamadım. o konuda okuzluk yapmış.
ne varmış bu kadar acil? yanınızdan gidince arardı.
ama bu da ayrılık sebebi olur mu bilemedim
Valla ben artık biriyle sevgili olmadan önce arkadaş çevresini çok dikkatli inceliyorum. Eskiden kadınların ortamının bu konuda daha gazlayıcı ve yanlış yönlendirici olduğunu düşünürdüm ama erkeklerde bu daha fazla. Erkek arkadaş ortamında düzenli ilişkisi olan kişinin üzerine çok gidiliyor hele diğerlerinin ilişkisi yoksa bi süre sonra bu durumdan rahatsız oluyorlar sebebini hiç anlamıyorum ama bunu çok yaşadım. Kaynanadan beter hale dönebiliyor durum. Sürekli dip dibe olduğu erkek arkadaş ortamı varsa ve ergen muhabbetler dönüyorsa o kişiyle ilişkimi bir adım ileriye taşımıyorum çünkü sütten ağzım yandı bir kere. Muhtemelen sizin sevgilinizde biraz ağzını tutamayan biri ve özel ilişkiniz hakkında bir şeyler anlatıyor onlar da bunu dalga konusu yapmış. Dikkatli olun derim iki gün sonra bak biz hayatımızı yaşıyoruz sen bu yaşta düzenli ilişki yaptın eskiden böyle miydik vb aklına girebilirler
Canım ciddi söylüyorum senin bir şeyini falan anlatmamıştır erkek arkadaşın. Klasik, ağzı gevşek, iğrenç erkek muhabbeti. O çocuk tam tersine aranızda geçenleri bilmediğinden atmış onu. Yani onların diliyle yazıyorum "Bak kanka hala abazasın ehuheueheu".
Boşuna uzatıp aranızı bozma derim.
Uzun süredir birlikte olmadığınızı anlattığını anlıyorum bundan, bu da olağan bir şey. yok kanka bayağıdır cinsellik olmuyor, cinsel hayatımız bitti işten güçten vs bu tarz bir muhabbet bana da arkadaşlarım yapıyor.
Gönderdiği şey de bunu yansıtıyor kendi aralarında gülmüşler eğlenmişler, arkadaş muhabbeti ve espri olur böyle şeyler anlamadım ayrılmak ne alaka.
Ha ama detaylı ve sizi aşağılayan bir şekilde bi şey anlatsa bunun muhabbetini yapsalar çok çirkin ayrılın ama bunda karışmanıza gerek yok ben olsam gülerdim herhalde.
aslında direkt o mesaj sebep olmadı ayrılmama evet o da sogumama bi sebepti ama ona defalarca bunun ne anlama geldiğini sordugumda uzun zamandır bisey olmadı vs gibi seyler söylemistim ondan bu espriyi yaptı heralde bile demedi. Direkt salak yerine koydu hic bi anlamı olmadıgını kendisiyle ilgili olmadıgını söyleyerek. En azından ben hala sinirliyken arkadaşını arayıp mesajı gördüğümü söyleyip gülmeseydi.. Nerden tutsam elimde kalıyo. Hani acıklama yapıp nedenini söylemediği için ben de tam olarak ne tarz konusuldugunu bilmiyorum ve o süpheyle devam edemedim
şunu yazana kadar hım yanılmış olabılır dedım ama !Söylemeyi unuttum mesajı gördükten bi süre sonra arkadasını arayıp x gördü mesajı falan dedi cok dinlemedim ama güldüler biraz konustu ve kapattı. Ben hesap sormak icin aradı falan sandım ama gülüstüler bildiğin. Bu ne ciddiyetsizlik ya
Burası saçma olmuş. Ben anlatmadığını düşünerek yorum yaptım ve masum buldum. Biz kızlar kendi aramızda bir şeyler konuşuruz ciddi de olsak ciddiyetsiz de olsak paylaşırız ama ciddi bir erkek erkek arkadaşına bu tarz muhabbetlerde özellikle sevgiliyle ilgili laf vermez.Söylemeyi unuttum mesajı gördükten bi süre sonra arkadasını arayıp x gördü mesajı falan dedi cok dinlemedim ama güldüler biraz konustu ve kapattı. Ben hesap sormak icin aradı falan sandım ama gülüstüler bildiğin. Bu ne ciddiyetsizlik ya
evet verdigi cevapları tavırları falan tuhaftı soguttu beni. Bitirdim umarım pisman olmam
evet erkeklerin arasında donen muhabbet cok daha farklı bizimki gibi calısmıyo kafaları.. Cok rahatsız oldum o yuzdenBurası saçma olmuş. Ben anlatmadığını düşünerek yorum yaptım ve masum buldum. Biz kızlar kendi aramızda bir şeyler konuşuruz ciddi de olsak ciddiyetsiz de olsak paylaşırız ama ciddi bir erkek erkek arkadaşına bu tarz muhabbetlerde özellikle sevgiliyle ilgili laf vermez.
onuda yapmaz heralde ya. Yani umarım bu kadar ileri gitmez ya gerci bu yaptıgı seyi de beklemezdimÖzel resminiz filan yoktur umarım. Adam çok iğrenç geldi ya bana. Üzülme.
evet erkeklerin arasında donen muhabbet cok daha farklı bizimki gibi calısmıyo kafaları.. Cok rahatsız oldum o yuzden
onuda yapmaz heralde ya. Yani umarım bu kadar ileri gitmez ya gerci bu yaptıgı seyi de beklemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?