- Konu Sahibi Waltzingmatilda
-
Bunu okuyunca fikrim degisti suan. Bi onceki.mesaja gore.Söylemeyi unuttum mesajı gördükten bi süre sonra arkadasını arayıp x gördü mesajı falan dedi cok dinlemedim ama güldüler biraz konustu ve kapattı. Ben hesap sormak icin aradı falan sandım ama gülüstüler bildiğin. Bu ne ciddiyetsizlik ya
Söylemeyi unuttum mesajı gördükten bi süre sonra arkadasını arayıp x gördü mesajı falan dedi cok dinlemedim ama güldüler biraz konustu ve kapattı. Ben hesap sormak icin aradı falan sandım ama gülüstüler bildiğin. Bu ne ciddiyetsizlik ya
özelini karıştırmadımki telefonuna bile bakmam. Insta sifresini verdi girmedim bile merak edip. Mesajı tesadufen gordum anlık. Özel alanla ilgisi yok ama bunun sonucta basit bi erkek muhabbet degil 3 kisilik grupta sadece erkek arkadasıma ithafen atılmıs bi mesaj var. Uzun zamandır cinsellik yasamamıs olmasıyla ilgili ve igrenc bi sekilde ifade edilmis. Ucu bana da dokunuyo su su yuzden atmıstır gibi bi acıklama yapsa bu kadar takılmazdım ama gülmesi bi anlamı yok öylesine atmıs gibi cevaplar gelmesi beni süpheye düsürdüNeden özelini karıştırıyorsunuz ki?
Arkadaş grubumda yaptığım sohbet için, üstelik benim yazmadığım bir şey için hesap sorulsa cinnet geçiririm.
O yüzden sizi haklı bulmadım. Biraz özel alan bırakın insanlara.
Bilmiyorum belki mesajı görüp cevap vermedigi icin arkadası yanlıs anlamasın diye arayıp x yanımda o gordu falan tarzında konustu. Öyleysede sacma aynı hassasiyeti bana karsı da gösterebilirdi arkadasını arayıp acıklama yapana kadarSu yazdigin otekinden de igrenc.
ya dedigim gibi erkek muhabbetine sahit oldum ama sadece o yazı atılıp gülünmemiş direkt sevgilime kanka bu sen misin denilmiş. Sevgilimin aramızda geçen seyleri arkadaslarına anlattıgını ve arkadaslarınında o yüzden takıldıgını düsündüm cünkü cidden de uzun zamandır bişey olmuyodu aramızda. Grupta baska biri daha var onada atabilirdi ama ozellikle benimkine söylüyo bi ima var yani
bi acıklama gelmeyince bende bisürü sey aradım altında ister istemez kafama takıldıAma 3 kisilik bi grupda sana direkt soylenen bi durum varsa kesinlikle seninle alakali bilinen bisey vardir ki esprisi igrenc bi sekilde donuyodur bence,rezil bi durum altindan neler cikar neler belkide
bu sekilde anlatması gerekmiyo muydu mesela arkadasını arayıp benim mesajı gordugumu benle birlikte oldugunu söyledi bi süre gülüstüler falan sonra kapandı telefon. Ben gruptan cevap vermedigi icin arkadası yanlıs anlamasın diye arayıp acıklama yaptıgını düsündüm bu muhabbetin benim yanımda olması sacma degil mi. Ya da yanında ben varken ilk once yanlıs anlamayı duzeltmesi gerekmiyo muydu mesajdan cok sonraki tavırlarına sinir oldum aslındaeee? seninkine söylesin, o da ona söylüyor büyük ihtimalle.
erkeklerin arasında bu muhabbet döner.
hele 20 li yaşlarda çenelerine vurur.
aranızda geçenleri anlatmamıştır. bunlar geyik malzemesi yapmış bu da gülüyordur.
sanki her gün biri ile birlikte oluyordu da, artık sevgilisi olduğu için onlardan mahrum kaldı.
iması var.
sizin aranızda olanları bildiği için değil, bilmediği için.
böyle bir geyiği ciddiye alıp bir daha bana böyle şeyler söylemeyin falan dese komik duruma düşer.
siz de bu kadar uzatarak kabak tadı vermişsiniz.
muhabbetler iğrenç kabul, ama erkek milleti
muhtemelen ikisinden biri oldu ama bi ima yapıldıgı belli yani. Sevgilim ısrarla bi anlamı yok deyince gerildim cocuk kandırır gibiYa sevgilin cinsellik yaşadığınızı filan soylememis,çapkınlık yapmadığı için bilindik erkek muhabbeti yapmışlar,seviyesizlik yani.
Ya da sevgilin herseyinizi anlatıyor,bir süredir yasamadiginizi dahi biliyorlar ve ona gönderme yapmışlar.
Bence değer veren adam özelini kimseye açmaz,başkasının ağzına sevgilisini düşürmez.Erkekler arasında bu tür muhabbetler döner şeklinde işi normalleştirmekte saçma.Sevgilisine/eşine değer veren adam özelini başkasıyla paylaşıp kimsenin ağzına özelini meze etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?