- 9 Aralık 2009
- 17.206
- 54.927
- 1.123
- Konu Sahibi Waltzingmatilda
-
kesinlikle benim takıldıgım noktada bu zaten. Diğer türlü olsa ıyy bu nasıl bi muhabbet der geçerdim. Ama sevgilime gönderme yapması sanki daha once benimki bu konu hakkında biseyler söylemiste dalga konusu olmus izlenimi verdi. Öyle olmamıssa bile buna izin vermesi saygısızlıkKızlar dikkatinizi çekerim, çocuk fotoğrafı atıp ehehhe yazmıyor. Öyle olsa sorun olmaz. Boş muhabbet der geçeriz. Ama “Bu sen değil mi ya?” diyerek konu sahibini ve sevgilisiyle ilişkisini direkt dahil etmiş oluyor. Normal gelmiyor bu bana.
ya dedigim gibi erkek muhabbetine sahit oldum ama sadece o yazı atılıp gülünmemiş direkt sevgilime kanka bu sen misin denilmiş. Sevgilimin aramızda geçen seyleri arkadaslarına anlattıgını ve arkadaslarınında o yüzden takıldıgını düsündüm cünkü cidden de uzun zamandır bişey olmuyodu aramızda. Grupta baska biri daha var onada atabilirdi ama ozellikle benimkine söylüyo bi ima var yaniYazdığınız şeyde hiçbir şey yok yalnız,hani bu sebeple ayrıldınız da erkeklerle arkadaşlık kuran her erkek zaman zaman böyle muhabbetler yapar üzerine de güler.Ayrılacak hele de ''beni ciddiye almıyorsun'' denilecek bir konu hiç değil bu,kendinizle yazılan o geyik mesajını nasıl bağdaştırdınız hala anlamadım ? İnterneti kullanıyorsunuz bari,bu site dışında girin birkaç forum sitesi,sözlük falan okuyun böyle muhabbetlerin her yerde olduğunu görürsünüz.
aslında ayrılmak degildi ilk basta amacım ama dogru duzgun acıklamak yerine gecistirir gibi cumleler kurunca ustune amma uzattın deyince zaten kotu hissediyodum iyice degersiz hissettim. Sizin gibi anlatsa anlayabilirdim..Muhabbet seviyesiz haklısınız ama konuyu görünce ben sizin gibi düşünmedim. Erkekler bazen düzenli ilişkisi olan taraf çapkınlık yapmıyor diye cinsellik yaşamıyor sanıyor direkt olarak anlatılmadığı zaman. Sevgiliniz de sizinle yaşadıklarını anlatmamış belli ki arkadaşları da sen nerden bileceksin bunları diye takılıyor
Ben de kız arkadaslarımla paylasıyorum ama erkeklerin kafa yapısı daha farklı. Mesela bi yerde okumustum önceden arkadas grubunda adam eger biriyle evlenirsem iyi oral yapan biri olmalı diyomus yıllar sonra biriyle tanısıp evlenmiş arkadaslarının aklına kadını her gördüklerinde bu olay geliyomus arkasından muhabbeti dönmüs falan. Düsünün yani bu tarz muhabbetlere alet olmak cok kucuk dusurucu deger verseydi daha hassas davranırdı kendisi de rahatsız olurdu diye dusunuyorumBana kalırsa boşa uzatmışsınız. Biz kadınlar da özel şeyleri yeri geliyor paylaşabiliyoruz. Hatta bizim arkadaş grubumuzda da goy goy dönüyor.
bende öyle hissettim ve acıklama yapıp toparlamaya calısmak yerine sacmalamaya devam ettiBende aynısını yapardım! Ne çirkin bir davranış, sizin özelinizi anlatmış ve üstüne telde konuşurken pişkinlik yapıyor. Ben kendimi değersiz saygı duyulmayan kişi olarak görürdüm, aklı başında seven bir erkek sevdiğini başkasına anlatırmı hiç, seviyesiz gevşekler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?