Sevgilimin telefonuna gelen mesaj

kesinlikle benim takıldıgım noktada bu zaten. Diğer türlü olsa ıyy bu nasıl bi muhabbet der geçerdim. Ama sevgilime gönderme yapması sanki daha once benimki bu konu hakkında biseyler söylemiste dalga konusu olmus izlenimi verdi. Öyle olmamıssa bile buna izin vermesi saygısızlık

ya dedigim gibi erkek muhabbetine sahit oldum ama sadece o yazı atılıp gülünmemiş direkt sevgilime kanka bu sen misin denilmiş. Sevgilimin aramızda geçen seyleri arkadaslarına anlattıgını ve arkadaslarınında o yüzden takıldıgını düsündüm cünkü cidden de uzun zamandır bişey olmuyodu aramızda. Grupta baska biri daha var onada atabilirdi ama ozellikle benimkine söylüyo bi ima var yani

Muhabbet seviyesiz haklısınız ama konuyu görünce ben sizin gibi düşünmedim. Erkekler bazen düzenli ilişkisi olan taraf çapkınlık yapmıyor diye cinsellik yaşamıyor sanıyor direkt olarak anlatılmadığı zaman. Sevgiliniz de sizinle yaşadıklarını anlatmamış belli ki arkadaşları da sen nerden bileceksin bunları diye takılıyor

aslında ayrılmak degildi ilk basta amacım ama dogru duzgun acıklamak yerine gecistirir gibi cumleler kurunca ustune amma uzattın deyince zaten kotu hissediyodum iyice degersiz hissettim. Sizin gibi anlatsa anlayabilirdim..

Bence de bir şeyler yaşamıyoruz uzun süredir filan diye yakınmış. Ondan dolayı da geyik muhabbetine çevirmiş o arkadaş. Kadın kadına konuşuyoruz bazen bunları ama erkeğin cinsel hayatını anlatması farklı duruyor. Ciddiyetsiz bir ilişkiniz olabilir ona göre. Sanki o da bunu diyecekmiş de dememiş.

Bence daha once baskasiyla bir sey yasamis ve arkadas ortaminda paylasmis simdi de arkadasi dalga geciyor ve igrenc bir sekilde. Baska kizi anlatan seni de anlatir. Ayrica tepki gostermemesi ayni zihniyette oldugunu gosterir. Bence ayrilmakla dogru yapmissin.

Bende aynısını yapardım! Ne çirkin bir davranış, sizin özelinizi anlatmış ve üstüne telde konuşurken pişkinlik yapıyor. Ben kendimi değersiz saygı duyulmayan kişi olarak görürdüm, aklı başında seven bir erkek sevdiğini başkasına anlatırmı hiç, seviyesiz gevşekler!

Bana kalırsa boşa uzatmışsınız. Biz kadınlar da özel şeyleri yeri geliyor paylaşabiliyoruz. Hatta bizim arkadaş grubumuzda da goy goy dönüyor.
Ben de kız arkadaslarımla paylasıyorum ama erkeklerin kafa yapısı daha farklı. Mesela bi yerde okumustum önceden arkadas grubunda adam eger biriyle evlenirsem iyi oral yapan biri olmalı diyomus yıllar sonra biriyle tanısıp evlenmiş arkadaslarının aklına kadını her gördüklerinde bu olay geliyomus arkasından muhabbeti dönmüs falan. Düsünün yani bu tarz muhabbetlere alet olmak cok kucuk dusurucu deger verseydi daha hassas davranırdı kendisi de rahatsız olurdu diye dusunuyorum

bende öyle hissettim ve acıklama yapıp toparlamaya calısmak yerine sacmalamaya devam etti

Bazı arkadaşlar normal karşılamışlar, açıkçası ben normal karşılamadım.Kadınlar arasında da oluyor denilmiş, açıkçası yeni öğreniyorum bunu.Ben bu tarz muhabbetler hiç etmedim, kişiden kişiye fark ediyor demekki normal ya da anormal olması.

Sizin kişiliğinize uygun değil ve siz rahatsız olmuşsunuz.Ben olsam ben de olurdum.O vurgudaki kişi ben ve benim ilişkim olmasa bile, bu tarz muhabbetler eden bir grubun parçası olduğu için partnerimin uygun kişi olup olmadığını sorgulardım.

Daha oncesinde aralarinda, bole birsey konusulmuş yada arkadaşina cinsel jayatinla ilgili birsey anlatmis sevgilin.

Ona istinaden yazmis, atmiş bence.
Yoksa durduk yere bole bir gonderme yapmaz bence.

Son düzenleme:
yaşadığınız şeyleri açık açık anlatmasa bile, erkekler birbirlerine iğrenç iğrenç imalarda bulunuyorlar.klasik bir şey.uzatmaya değmez boşver.

Erkekler nedense anlatmayı pek seviyorlar deneyimlerini,meraklarını falan.Çoğu erkek whatsapp grup içeriği bu yönde esprilerle dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…