Sevgilimin yaptığı normal mi?

Ama bitirecek göz olsa üstüme düşer mi yani bitirecek adam sinyalleri vermez mi ilgisini alakasini azaltmaz mi yavaş yavaş çok şükür gerçekten öyle değil o çanta mevzusu evet çok ayıptı
Ya Menekşecim, şimdi baktım, daha 12 haziranda "haftaiçi konuşmadığımız halde sıkıntı veriyormuşum" demişsin. Daha bir ay olmamış adam sana "seninle konuşmuyorken bile bana sıkıntı ve stres veriyorsun" diyeli. Sence bu üstüne düşmek mi? Annesiyle tanıştığın sevgilin avmde gezerken yanında durmayıp "beraber görünmeyelim" diyor, sence bu yeterli bir sinyal değil mi?

İçinde olduğun için dışarıdan bakan gözler gibi göremiyorsun ilişkini. Adam bu ilişkinin içinde sadece fiziken var, zihnen ve duygusal olarak yok. Ya gerçekten seven bir adam niye yanında durmaktan kaçsın, bak en basit örneği bu.

Geçen konunda da dediğim gibi, sen bu adamla ayrılsan da evlensen de bize bir şey olmayacak. Biz dışarıdan gördüğümüzü yazıyoruz geçiyoruz. Yazılan yorumları değerlendirip değerlendirmemek senin tasarrufun. Ama bu adam senden ayrılırsa da şaşırma.

Sen bilirsin benim burada çıkarım yok ki sevmiyor falan diyeyim dışarıdan bir gözle objektif yorum yapıyorum. Ne diyeyim yapacak bir şey yok

Çok küçük bir yerde değilseniz normal değil erkek için yani bayan normalde böyle korkar ama erkek için aynısını diyemicem

Yok canım evli değil değil de önceden de gittiğimizde gören eden olmuştu 3 4 kere aramislardi falan utaniyor galiba
Görenler neden 3 4 kere arıyor bir anlam veremedim doğru söylediğine eminmisin yani bu gorupte arayanalr kısmı doğrumu gerçekten çok saçma hemde çok kime ne ondan

Görenler neden 3 4 kere arıyor bir anlam veremedim doğru söylediğine eminmisin yani bu gorupte arayanalr kısmı doğrumu gerçekten çok saçma hemde çok kime ne ondan
Ya şöyle oluyor 3 4 kere aramıyor diyelim biri beraber gördü bizi arıyor işte oo nerdesin yanında kim vardı gibisinden soruyorlarmış bi kız vardı kimdi vs şeklinde sorular

Ne münasebet!!!Hayatımda duyduğum en saçma bahane Sorarlarsa sorsunlar ilerde düşünüyoruz,sevgiliyiz demek çok mu zor ??? Adam ayak yapıyor gelecek kısmetlerin önünü kapatmak istemiyor .Hemen de gönlünüz ikna oluyor.....

Anlıyorum ama şunu söyleyeyim dediğin gibi dışarıdan bakan gözlerle yorum yapıyorsunuz ne kadar düşündüğünü bana bişey olacak korkusunu düşüncesini vs bilmiyorsunuz ya da hep böyle mutlu etmek için uğraştığını ara ara sıkıntılar her ilişkide oluyor ama bu yanımda gözükmeme mevzusu tabi saygisizlikir

Haklısın ama onu da anlamaya çalıştım ne bileyim kendince haklı olabilir diye kalbimin kırıldığı şey yeni tanışmıyoruz biz bayadır beraberiz artık bunu aşması gerekirdi ilişkiye sahip çıkması gerekir

İşte ilişkiye sahip çıkmıyor daha iyi birini bulursa sizi şutlayacak , bulamadığı için sizi ürkütmüyor,işin sonunda belki evlenirim diye iyi davranıyor. Kendinden emin değil ,arkanızda durmuyor duracak kadar sevmiyor çünkü aklının bir köşesinde daha iyisini bulursam geçmişle uğraşmayım diyor ...

Küçük yer değilde o olduğumuz avm o civardaki semtlerin birçok kişinin gittiği avm diyeyim
Canım elde tutulur bir yani yok ben evliyim ama bekar olsaydim erkek arkadaşımn böyle bir durumu olsaydı direk basardim tekmeyi ya benden utanıyorsun yada başka biri var veya aile arası biseyler var isteme söz vs yani aklıma başka hiç bsy gelmedi

Kesinlikle normal değil. Sorsa ne olacak kız arkadaşım diyemiyor mu? O kadar takılıyorsa sözlüm dedin. Önden önden gitmek nedir, hayatta gitmem arkasından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…