Sevgilimin yengesine ilgisi var?

noldu ki

Belki kadının kocası öküzdür, olabilir. Her eşya taşıyan hoşlanmış olmaz ki,daha somut şeyler lazım bana göre.

Bir de madem öyle düşünüyor,hala adamla ne işi var,ne saçma. Adam yengesinden hoşlanan bir ırz düşmanıysa bırakır gidersin.

Tamam da yine söylüyorum, sağlam değilmiş. Anneleri ölmüş, tutunmuşlar vs. ama demek ki bir çatlak varmış arada ki biri sızabilmiş. Sonradan gelen bir kadın bir anda her şeyi mahvedebiliyorsa, faturayı biraz da kendine kesmeli. Ya bir de kraliyet ailesi hakkında bilgiye sahip değilim. Bu kadar bilgisi olanlara da ayrı şaşırıyorum. Sizin Meghan denen kadına öfke duymanıza falan şaşırarak bakıyorum.
Görüşmemesi gerektiğinde hemfikiriz. Adamın yengesine ilgisi yoksa bile konu sahibine de ilgisi yok zaten. Tüm tatil boyunca ilgilenmemiş, daha ne yapması gerekiyor hoşlanmadığını belli etmesi için?

İlgisi var mı yok mu onu bilemem ama size ilgisi olmadığı kesin..
Neden kendinize değer verilmediğini hissettiğiniz bir ilişkiyi devam ettirmeye çalışıyorsunuz?
Aslında sizi rahatsız eden bence tam olarak size değer vermediğini görmüş olmanız.
Yani karşı tarafa yengene ilgi mi duyuyorsun yerine bana yeteri kadar değer vermediğini düşünüyorum ya da böyle hissediyorum şeklinde olmalıydı.
Ya da bunların hiçbirine gerek yok bana kalırsa.
Konuşarak sizinle ilgilenmesini sağlayamazsınız içinden gelmiyorsa bir şeyler eksiktir zaten.
Hiç aramayın sormayın olduğu yerde kalsın bu ilişkiden size hayır gelmez.

Bana çok ağır geldi bu itham bilmiyorum ya, hani sağlam da değil bana göre elinizdeki “deliller”. Benim kardeşim yok ama kardeşim gibi olan arkadaşlarımın eşleri ya da kuzenlerimin eşleri de beni hiç kırmaz, kibarlık yapar keza ben de onlara samimi davranırım, hiç kimse( ben, sevgilim, arkadaşlarım, kuzenlerim) 1 kere bile bunun altında bir şey aramadı.
Beşer şaşar tabii ki ama daha sağlam deliller lazım bence yukarıda geçen teyze mevzusundaki gibi.

Adam yengesine ilgi duyuyor olabilir, bu imkansız değil. Tamamen saygı çerçevesinde yaklaşıyor ama sevgilisi yanlış anlamış da olabilir. Her durumda adamın yüzüne bu şüphe söylenmiş. İçinde kalmamış. İlk ihtimal doğruysa ilişki bitmiştir, yüze vurulmuş ve gidilir artık. İkinci ihtimal doğruysa yine ilişki biter çünkü yüze vurulmuş ve adam berbat bir hakarete uğramış.

Ya onu geçtim, bu kızı sen ailenin içine sokmuşsun, kız yabancı herkese, sen ilgilenmezsen kazık gibi kalacak ortada, sıkılacak, onu oraya sen getirdin ya sen, sen ilgileneceksin. Başka kardeş de yok ki o gitsin ilgilensin. Adam yengesine eğilimli değilse bile öküzün el iyisinin ailecinin önde gideni olabilir. Bunlar birer işarettir. Görürsen ve deşersen eline daha fazlası geçer.

Zaman benim haklılığımı göstericek .
Evet bayağı bilgim var suç mu
Öfke duymuyorum ama yaptığı çok kötü bir şey.
Şaşıracak bir durum yok.

Valla kızlar istediğiniz kadar şaşırın ama kimseye fazla güvenmemek gerekiyor. Kimler neler neler yapıyor. 30 yaşıma kadar asla dememeyi öğrendim ben.
Elimizdeki örnek olaylarla, kanıtlarla adam yengesine aşık diyemeyiz. O kadar güçlü ve bariz değil. Fakat yok canım ne münasebet de diyemeyiz bence. Olabilir mi? Belki de öyledir.
Bir de konu sahibi iddiasını şak diye söylediği için maalesef ki varsa güçlü kanıtlara asla ulaşamayacak. Adamı resmen uyarmış hareketlerine dikkat et diye.
Şüpheciliğim kocişçilikse kocişçiyim bu arada. Ayakta uyutulmaktansa şu halimi tercih ederim açıkçası. En çok konduramadıklarım her haltı yedi şu zamana kadar. Herkes her şeyi yapabilir bence, uygun koşullar sağlanırsa tabi.

Kıza kayak öğretmiş hemşirem.
Bana bir kayak öğretenin kırk yıl kölesi olurum şahsen,öz oğluma öğretmeye sinirlerim kaldırmadı ders aldırdım saati tam 900 lira kdkdkdkd

Evet fevri davranmaktan kastım buydu. Sinirle kendimi doğru ifade edemedim. Konu çok sapti. Esasında olan bana ilgi göstermemesi imiş. Ve bunun da kimseyle ilgisi yok. Doğrudan bana ilgisi yokmuş. Bunu anladım düşününce ve buradaki yorumlar neticesinde

Bak bu adam bunu ailede görmüş belli ki, abisinin karısı ile ilgisi yok, Allah bilir kafa nerde, bu iki çocuğu büyüten bi ana baba, rol model olacak kök aileler falan bunlara iyi bakın. Siz bu aileye gireceksiniz. Adam şimdiden kola şişesine yapıştırılmış promosyon bardak konumuna sokmuş sizi. O tatilde işiniz neydi eğer sizinle ilgili olmayacaksa?

Böyle konuşacağını sakin bir şekilde benle ilgilenmedim kendimi kötü hissettim deseydin.
Hemen böyle fevri hareketler sana zarar verir.
Sadece bu ilişki için söylemiyorum genel anlamda böyle olma.
Dünyada hersey olur mantığıyla paranoyak olmak saçma.
Sonuçta sen tanıyorsun bu adamı burdakiler değil.
İnsanlar yıkıcı yorumlar yapar başkalarının hayatlarına bu çok kolay.
Kendi bildiğin yolda ilerle.
Ben tekrar ediyorum böyle bir şey olduğunu sanmıyorum sadece düşüncesizlik yapmış

Bence çiftler birbirlerini en iyi tatilde tanıyorlar. Sizin de başınıza gelen bu. İlerisi için iyi olmuş. Siz de gerekli dersleri çıkarmışsınız zaten.

Yazdıklarınızdan anladığım yenge ye sizden daha fazla ilgi gösterdiği için öfkelenmiş ve bu ilgiyi başka yöne çekmişsiniz. Emin değilim diyorsunuz çünkü. Ben de ilgi isterim yanlış mı düşünüyorum diyorsunuz . Bu laflar kıskançlıkla yanlış düşündüğünüzü gösterdi bana.
Kaldı ki ben böyle iğrenç bir konuda şüphe bile duysam hemen ayrılırım o kişiden. Siz nasıl devam edebiliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…