Sevgilimin yengesine ilgisi var?

Şu hareketlerden ilgisi var demek fazla iddialı olur ama rahatsız edici olduğu kesin. Kocası varken eşyalarını taşımak,çay koymak falan ona mı kalmış ya? Hadi o an herkesin çayını koyarsın eyvallah derim anlarım ama sadece yengesinin çayını koyması falan garip. Madem bu kadar rahatsız oluyorsun. Dışlandığını düşünüyosun neden ayrılmıyorsun?

Oluyor böyle şeyler
Adamın zihniyetini bilemeyiz de
Bu şüphe üstüne bir de sizi engellemiş
Niye hala arıyorsunuz ?
Engellemesinin sebebi benim devamlı konuyu usteleyip suçlayıcı mesajlar atmamdi. Bana biraz kendine zaman ver biraz sağlıklı düşünmeye basla oyle olmadığını anlayacaksın demişti ve ben ustelyince gerçekten kalbini kırmak istemiyorum diyerek engelledi.

Fazla samimiyetten maraz doğmuş; yetmemiş konu "acaba sevgilim yengesinden mi hoşlanıyor"a dönmüş. Konu sahibinin nedenlerini merak ettiğim için de, kendisine sordum.
Aile ile tatile gitmek gayet doğal.
Tatilde değilse evlendikten sonra takardı kafayı yengeye.

Bana hislerinizde haklısınız gibi geldi. Sizi sevse sizinle ilgilenirdi zaten gozü sizde olurdu. Bu duruman rahatsiz oldugunuzu bile farketmemiş

Bence önsezilerinizden eminsiniz ama sevgilinizle ayrılmaya hazır hissetmediğinizi sandığınız için “öyle olmadığını biliyorum” diyerek durumdan kaçmaya çalışıyorsunuz. İlerleyen zamanda ilişkiniz ciddileşir ise bu duruma asla tahammül edemezsiniz. Ben sizin önsezilerinizin boşuna olduğunu düşünmüyorum. Dolayısıyla evlenip acı çekeceğinize şimdi çekin ve ayrılın diye düşünüyorum.

Sevgiliniz sizin yerinize onjnla ilgilenmis normal degil. Hoslantı imrenme ne derseniz adına var. Sizi onjnla kiyasliyordur mubakkak zaten. Hic normal degil yengesinin üzerinde gözü cayi bitmis farketmis falan. Garip cidden

Meselâ ablası da sizinle ya onunlada aynı ilgilendi mi çayına eşyasını taşımasına felan banada normal gelmedi eşim dururken niye kaynımla şakalaşıp eşyamı taşıtayım

Ablasının ya da benim çantamı taşımaya da yardım etti. Ama onun kocası sadece onunla ilgileniyor.
Açıkçası ben kaynımla aynı evde yaşadım 16 sene geçen sene evlendi düğününü de biz yaptık nasılsın yenge dışında muhabbet etmiyoruz herşeyin bir sınırı olmalı hislerinizde haklı oldugunuzu düşünüyorum

Ay anlatsana kız gözlerim yuvalarından fırladı

Ben yine de düşündüğün şey çok anlamsız olsa seni engelledikten sonra sana döner miydi, sapkın bulduğu bu görüşünü hazmedip seninle konuşmaya devam eder miydi emin değilim.

Çorbaya dusen sinek misali bu konu da oyle olmus mide bulandırıyor, ileride pisman olmamak icin bitirmeniz en iyisi olacaktır.

ay salak ne yapacak acaba yengesinin peşinde koşup? sevgilisinden de oldu işte. hayatta önceliklerini belirleyemeyen, sizi merkeze koymayan, değersiz hissettiren adamla beraber olmak anlamsız. inceldiği yerden kopsun.
Aynen bir ömür kardeşi ve eşinin peşinde ezik gibi dolaşsın böyle adamlar her şeyi hak eder
Ayrıl konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…