Benim karşımda biri böyle yapsa bi tane tokat patlatırdım yemin ederimm..
Ukala nolcakk ?? Konuşma şununla sakınn..
O saatten sonra msj attı mı aradı mı hiçç ??
kızlardaha önce de yazmıştım bi kısmınız muhakkak hatırlayacaktır beni. sevgilimle olan sorunların üstünü aştığımızı sanıp, bi daha deniyelim dedik. ancak sorunlar bitmek yerine daha da büyüdü, şuan yine yine çok kötüyüm tek tesellim sizsiniz. sorun sevgilimin ''ben erkeğim istediğimi yaparım'' ama ''sen kızsın, saçını boyatamazsın, akşam arkadaşlarınla buluşmazsın, dar kıyafetler giyemez, yutrdışına asla gidemezsin''.... bunları diyen adam geçen yıl da yurtdışına çıktı 2 arkadaşı ile 2.5 aylığına, bu yıl da yurtdışına çıkma planları yapıyor, hatta içinde tayland.ın da oldugu seks turizmli bir ülkeye de uğrayacaklar ve yanındaki 2 arkadaşı dışa çok açık ve kızlara meraklı tipler. bugün, yutdışına gitmeni istemiyorum, seneye beraber gideriz dedim.. hali vakti yerinde iken o hayattan zevk alırmış, zevk almayı severmiş ve ben buna bişey diyemezmişim, ama ki ben saçımı boyatırsam akşamları çıkarsam asla yanımda olmazmış, ozaman git o.... ol dedi.. çok kötüyüm kızlar.. yurtdışı olayını abarttım mıi bu sözlerinde haklı mı, tek dayanagım sizlersiniz
Sana değer vermeyen senin düşüncelerini,geleceğini önemsemeyen bir erkekten kusura bakma ne kadar önemli işlerde yapsa benim gözümde zerre değeri olmaz. Ne demek onun işi,onun hayalleri,onun geleceği...! ALLAH kimseyi kimseye muhtaç etmesin..Seninde inşaALLAH kariyerin,iyi bir geleceğin olacak..Canım sen sen ol kimse için hayatının yolunu başka birinin yolu için değiştirme. Sevmiyorsa gitsin,aynı acıyı Rabbim ona öyle bir zamanda verir ki ne iş kalır ne işi yapacak hal..dermanı kalmaz! Erkek arkadaşın çok bencil birine benziyor,sen seni zerre önemsemeyen için gözyaşlarını akıtma(
mesaj attı canım, eve geldim şimdi AŞKIM!! yazmış.. hala sevgilisiymişim ben onun.. ama bi önemi yokki, ben kaç gündür buluşucaz diye planlar yaptım çocuklar gibi neşeyle mutlulukla gittim yanına, süslendim bakım yaptım kendime. ne diyim ki kızlar herşey de kader kısmet bi yerde olmadı mı olmuyor işte olmuyor..
canım ne güzel yazmışsın.. gerçekten bu yaptıgı bencillik, beni kısıtlayıp özgürlük taslamasını aklım almıyor, ki ben de iş hayatına gireceğim bu sene rabbim izin verirse benim de cevrem arkadaşlarım olucak ama ben dar etek kısa etek giyemem.. dar kıyafet giyemem erkeklerle toplantılar yemekler yok, saçlarımıysa sadece beyazlarsa boyatırım, yoksa o yanımda olmaz.. ama kendisi gider, çünkü zevk adamı, bana bi hata yapmazmış, yatıp kalkmak anlamında ama gezermiş zevk alırmış, içermiş, gezermiş, o böyleymiş değişmezmiş ,eninde sonunda yurtdışına gideicekmiş, bende şimdiden vazgeçicekmişim, beklemeye gerek yokmuş, snradan da eve gelince aşkım yazmış, dengesiz bencil bu nedir ya(((( tükendim artık!
nasıl mı dayanıyorum canım, sakinleştirici kullanıyorum, antidepresan.. hayat öyle kötü bi noktada sıkıştırıverio ki, keşke içimdeki ''o''nu öldürebilsem. ben haketmiyorum ki ayaklar altında ezilmeyi, ben haketmiyoum ayrılalım derken gülünmeyi. benim ilk ilişkim ve 3.5 senede onun yapma dediği bişeyi yapmadım, hep yanında oldum. ama işte söylenecek söz de yok, sadece aşırı üzgünüm çok hem de
bence o herıfe verılecek tek bırgun haram olur.. su an su dakkıka bıtır. kendıne yazık etme artık.. hıc ummadıgın anda karsına oyle bırı cıkar kı bırak 3.5 seneyı o senelerın bır gununu bıle hatırlayamazsınbana guwen yasadım bılıyorum
Ne kadar baskıcı bi erkek ? Bununla bi ömür geçer mi sence ? Otur bir daha düşün derim.
Kısıtlamakta nedir anlamıyorum. Kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamaz..
Canım bence ilişkini gözden geçirsen iyi olucak.
aaa bir an bakayım kadınlar kulübüne diye bir tıkladım şimdi gördüm konunu canım ya çok üzüldüm cidden, yine sorun çıkarmış bu çocuk ben bile sinir oluyorum valla ya, nasılsın şu an, üstüne gitme boşver o da seviyor seni ama anlamadım ki ya :44:
aaa bir an bakayım kadınlar kulübüne diye bir tıkladım şimdi gördüm konunu canım ya çok üzüldüm cidden, yine sorun çıkarmış bu çocuk ben bile sinir oluyorum valla ya, nasılsın şu an, üstüne gitme boşver o da seviyor seni ama anlamadım ki ya :44:
sorma lacivert, eve ağlayarak döndüm yineçok kötüyüm, taş gibi kalbim bu kez yani.. hangisine yanayım bilmiyorum,umrunda olmadıgıma mı, yoksa bu kadar kolay ayrıl o zaman şimdi bitsin demesine mi çok yoruldum canım
valla üzülüyorum hep yıpranıyorsun ya... böyle laflar etmesi çok garip, üniv okuyan insan bu. ne demek kadın başka, erkek başka... onun bu kafada biri olduğuna çok şaşırdım valla. hepssini geçtim hala gülerek yaklaşıyor olaylara ciddiye bile almıyor sanki. ya böyle konuşmak da istemiyorum seni üzmemek için ama benim gördüğüm de bu canım ya, hep sorun çıkarıyor artık düşünmelisin güzelce. antidepresan kullanıyorum demişsin, öyle mi? değer mi allahaşkına :26:
aynen canım,kullanıyorum maalesef çünkü artık ben ben değilim.. bana sorunların var dedi bugün, evet var ama kimin sayesnde acaba?? gitsin istemiyorum canım, rüyalarıma giriyor, istemiyorum işte.. bişey yapar yada yapmaz ben burda onsuz kalmaz istemiyorum.. ama hayat sadece benm eksenmde donmüyormuş, bireysel olmalıymış biraz da. o zaman beni de kısıtlama dedim.. sonuç ortada, ozaman yanında olmam dedi.. benm bişeye hakkım yok, ben de akşam çıkarım dedim saçımı boyatırım dedim. okumuşsundur işte git o zaman o... ol dedi.. ağlayarak döndüm canım, ben hep sorun çıkarıomuşum, eskisinden ders almamışım, ben hep hatalıyım, ben cepte bi kızım sanırım ondan..
amacı zaten bu sanırım kızlar benim ayrılmamı bekleyip gönlü rahat bişeyler yapmak istiyor, çok ama çok üzgünümsenin ayaklarına mı kapanayım bunu mu istiosun dedi, sen kızsın, kızla erkek asla eşit değil ben özgürüm sen değilsin dedi.. çok karışıgım kötüyüm herbişeyim
aynen canım,kullanıyorum maalesef çünkü artık ben ben değilim.. bana sorunların var dedi bugün, evet var ama kimin sayesnde acaba?? gitsin istemiyorum canım, rüyalarıma giriyor, istemiyorum işte.. bişey yapar yada yapmaz ben burda onsuz kalmaz istemiyorum.. ama hayat sadece benm eksenmde donmüyormuş, bireysel olmalıymış biraz da. o zaman beni de kısıtlama dedim.. sonuç ortada, ozaman yanında olmam dedi.. benm bişeye hakkım yok, ben de akşam çıkarım dedim saçımı boyatırım dedim. okumuşsundur işte git o zaman o... ol dedi.. ağlayarak döndüm canım, ben hep sorun çıkarıomuşum, eskisinden ders almamışım, ben hep hatalıyım, ben cepte bi kızım sanırım ondan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?