Meraklardayımm aradı mı acaba ???
herkes senin gibi kahrını çekmeyecek.çeşit çeşit erkekler olduğu gibi çeşit çeşit kızlarda var.o zaman bu bütün rahatlığı,keyfi ,eğlencesi,erkekliği fitil fitil burnundan gelecek.
Canım durum şudur, erkekler genelde hayatlarındaki kişilere hakim olmak onların yöneticisi olmak isterler, bu bir iç güdüdür. Engel olunamaz. Ben istediklerimi onunda benimde mutlu olucağım şekilde yapıyorum, hem ondan izin aldığım yada sorduğum danıştığım ikna ettiğim için o mutlu oluyor, hemde ben anlatıp kötü bişey olmadığını anlatabildiğim için ben mutlu oluyorum.
İlk başlarda benim sevgilimde kızlarla bile biyere gitmeme kızardı, şimdi daha anlayışlı. Bana dar hala giydirmiyor, etek giydirmyor, ama onun yanında giyebiliyorum. Hem benim istediğim oluyor hemde onun.
Ama o kişinin sana yaptığı bence büyük bir bencillik, bana kalırsa şuanda olmaz bu ilişki, senin değerini anlamadan olmaz. Sen onu sevdiğini o kdr belli etmişsin ki ben gider istediğimi yaparım ama bana muhtaç diyor. Ama şunu bil erkekler kadınlara daha da muhtaçtır. Eğer yoksa karşılıklı sevgi bundan oluyor bunlarr. Bak güzelim geri çek kendini, onsuz da ayakta durabileceğini ona kanıtla, o pişman bile olsa biraz dönme geri, argo tabiriyle hemen tav olma, Sonra pişman olur ayaklarına kapanır eğer seviyorssa. Hem böylelkle seninde kendine güvenir artar.
Şunu bil arada sevgi varsa yılllardaa geçse yine kavuşursunuz, sevgi yoksa da ummadığın kadar kolay atlatıyorsun, her zaman özel mail atabilirsin. Desteklerimi asla sakınmammm :):):)
arkadaşa katılıyorum. boyle bir konuda seni dinlememiş olması seni iplemediğini gösterir. neyi bekliyorsun bırak nereye giderse gitsin
yuh adama bak ben herşeyi yaparım sen dizlerini kır otur evde yok ya başka emrin
aradı canım, sabah da aradı gece de aramış.. amacı ne bilmiyorum ama hala da arıyor yakın ve de ilgili gayet.. bi sorun yok gibi yani sanki..
Sana bişey söyleyim mi canım ? Şuanda yerinde olmayı o kadar çok isterdimkii.. Keşke bana küs olsa, kavga etsek.. Ama byle ayrı kalmasakk..
İnan bana böylesi daha kötüü,, içim acıyorr.. Bu acı beni öldüryorr.. Bi karar vermeden önce çok iyi düşünn.. Severken acı çekmek çok ama çok zorr.. Seviliyosan eğer ciddiden buna inanıyosan yoluna dewam et.. Benim gibi olma.. Yakma kendini.. Seviyosan sevdiğin yanında olduğu için şükrett.. Ben yapamadım sen yapp
ah canım benim.. duygulandırdın beni inan. ben çok seviyorum, gerçekten, bana çok talip olan oldu, çok isteyen peşimden düşmeyen ama benim aklım bi bu çocuga yattı bi bununla anlaştım, kavga ettiğimizde ne kadar kızgın olursam olayım onu affetmek için bahane aradım hep, hatayı hep kendmde aradım hatta. o kadar çok seviyorum işte ondan ki gitmesin istiyorum bi yerlere, benden kopmasın, herşeyin ilkini bende tatsın istiyorumgüveniyorum da, yatıp kalkmak gibi bişey yapmaz eminm de, ama uzaklaşsın istemiyorum ki ben, uzaklaşsa da beni kırarak gitmesin istiyorum canım.. Rabbim sana da gönlündekini sunsun ne güzel düşünceli birisin sen, dualarım senin güzel kalbinle canım benim inan kii
Bu düşüncelerde ve bu hiisseleri hissediyorsan sevgilini al karışına ciddi ciddi konuş..
Bakalım ne yapacakk?
Ben yandım, sen yanmaa.. Madem arada sevgi var ee güvende var.. Düzeltebilirsiniz inşş aranızı ne diyim kii ..
İnş bende düzeltirim amin canımm, Seninde ALLAH gönlüne göre versin inşş..
sevgi çok var canım, güven de var ama beni bu şekilde önemsememesine tahammül edemiyorum.. şuan için konuşmicam canım çünkü sürekli sorun çıkarttıgımı iddia ediyor, yurtdışı konusunda bi daha tek kelime dahi etmicem, isterse giderherşey bi yerde kader, kısmet.. sonuçta benm istemediğimi bilior daha ne diyebilirim :'(
amiin canım bu arada Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ..
canıım, çok çok teşşekkür ederim ilgin için bu kadar ince eleyip sıık dokuyup yazdııgıın her cümlen için.. :) ben de bu zamana dek 3.5 senede hiçbi istemediğini yapmadım,içimde ukte de kalmadı, bazı kızlar şşöyle ben böyleyim diye isyan etmedim, o dedi diye bi bildiğği vardıır elbet, zaten o beğğensin önemli olan o diye düşşündüm, ama gördüm ki bu onu çok fazla şşıımartmıışş ve bizim ilişşkimizin boyutunu malesef ki, tek kişşinin çabasıı ile yürütülen ve benim asla önemsenmediğğim, onun istediğği zaman gelip gidip istemediğği zaman çekip gitmesi durumuna geldi. ne olucak ne biticek bilmiyorum, ama o gitse de gitmese de ben kıırgıınıım, şşuan konuşşuyoruz iyi hoşş ama bi öenmi yok desem yeri, zaten gidicek ve zaten sevilmiyorum, hala da neden yanıındayıım bilmiyorum
ne olucak biliyor musun, sevilmediğine eminsen tek seferde bitir,onun adına başka arkadaşlarının numarasını kaydet, ona diye arkadaşlarına msj at, canın yansa da sabret
Kendine mutlu bir hayat için hedefler koy, kendi ayaklarının üzerine durabileceğin hedefler koy. uğraş bul kendine
yada bir meslek edin, yada mesleğin varsa ilerlet. Oda güçlü bir şekilde ayaklarının üzerinde durduğunu görünce pişman olur.
İlerde birgün der biri vardı beni çok sevdi kıymet bilemedim diye.
3 günlük geçici şeyler eğlenceler için hayatının her anında iyisinde kötüsünde yanında olabileceği birini kaybediyor. Şuan değil ama ilerde gerçekten anlar güzelim.
Ama o kdr güçlü olucaksın ki zaten bir daha dönüp bakmıcaksın ona. Hala sevdiğinden yanındasın, ama terk edileceğini kesin biliyorsan daha beter yıkılmadan önce ssen terk et.
Ve dediğim gibi tek seferde. arada msj atmadan aramadan sesini duymadan onu görmeden. Geceler anlamsız gelicek, günler zevksiz. Ama zorundaysan çaresi yok.
Başardığında snden güçlüsü olmıcak emin oll :):)
tatlım onun gidip seni terketmesini beklemeeee sakın. Ozaman darmaduman olursun. toparlanamazsın.
Ne demek tbikide zaman ayırcam, hepimzin sorunları oluyor, çözemediğimz şeyler, başkalarının fikirlerine ihtiyacımız oluyor.
Hayat bu . Kimsenin hayatı mükemmel değildir. Kimi zaman berbat kimi zaman iyidir. Belki geçen sene üye olsaydım bu siteyi bulmuş olsaydım senden daha beter bir durumda çokta yardıma ihtiyacım olucaktı. Ama ben güvendim, istedikten sonra herşeyin olucağına inandım. Kendimi toparladım.
Şuan; istediğime de ulaştım çokta mutluyum.. Sabret ve hakkında hayırlısını dile canım.
Yerinde olsam kesinlikle bir dakika bile onunla durmazdım.
Ben elimden gelen tüm fedakarlıkları yaparım ama o yok sen yapacaksın ben yapmam dediği anda da gözüm görmez ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?