bir insanda azıcık kaybetme korkusu olsa diyemez bunu. sen o'na çoook fazlasın her açıdan, o korkmalı seni kaybetmekten. bak artık iyice psikolojin bozulacak hap filan diyorsun, yazık etme kendine ya nolur, silkelen toparlan at bırak şu çocuğu, kalbini kırmaktan bile çekinmiyor sevse bile böyle sevgi olmaz öff. daha da nesi düzelir bu durumun bilmiyorum ki adamın kafa yapısı çoook başka, biraz ilerisini düşün evlensen de bu lafları, başına buyrukluğu devam etmeyecek mi? bile bile kendini yakacaksın hemen toparlanmaya bak döverim seni hıııı
amacı buysa eğer öyle düşünüyosan böyle bi insanla birlikte olmamalısın. bal gibi de eşittir kusura bakmasın o her haltı yiyip saçını boyatmana karışıyorsa uzak dur derim. seni aşağılamış resmen
Kusuruma bakma ama gece yarısı erkek arkadaşına sinir oldum bu ne rahatlık, kırıcı sözler, çogu bayan erkek arkadaşını göndermek istemez zaten helekı erkekler bir araya gelince bi haller oluyo onlara birbirlerinden gaz alıyolar galiba. benim erkek arkadaşımda kısıtlama yapar bu ınsanı bunaltıyo siz birşey rica edincede yapmıyolar işlerine geldigi gibi bu çok sinir bozucuüzülme boşuna yaaa
aynen canım,kaybetme korkusu yok.. zaten, 'beni gözden çıkarmışsın sen,olsam da hayatında olmasam da ne fark eder ki' dedim. ol ya da olma yanımda ben gidicem dedi.. iyi git dedim, bundan böyle de tek kelime etmem sana dedim. hayattan zevk al bana da hesap verme dedim. ama kim garanti edebilir ki birbirimizin hayatından geçmiyeceğimizi.. inan lacivert, içimde kırıntı kadar bi kötülük yok ona karşı, hep iyi niyetliyim hep ama. bugün bluştuk işte çocuk gibi sevinerek gittim yanına, ama sonuç ne oldu. planladıgım hiçbişeyi yapamadım, eve de aglayarak döndüm. ilaçtan dolayı zaten yeterince ağlayamıyorum içime doldu yaşlarım. gitsin artık yurt dışına, yüksek lisans falan da orda yapıcakmış zaten.. bende burda bi başıma işte
canım yurtdışı şu bu değil olay, o'nun sana olan tavırları, bu şımarıklığı vs, bunlar geçmez, anca uzun bir ayrılık işe yarar belki ama sen zaten yıpranmışsın artık, hele hap kullanmak... değmez valla değmez. ki senin ne tatlı güzel bir kız olduğunu biliyorum ben, çooook daha iyilerine layıksın cidden. şunu bırak mutlu ol artık, böyle zaten mutsuzsun, şimdi aranız düzelse sonra yine olay çıkaracak bu, iyice öküz olmuş
aşağıladı aynen.. çünkü emin benim sevgimden, nasılsa dönersin affedersin beni diyor da bigün çoook geç olucak
canım belli ki kötü niyetli bir sevgilin var. kötü niyetli insanlar da karşısındakinin sevgisini kullanır çantada keklik görür karşındakini ve her haltı yer. aldatır gezer tozar çünkü bilir ki geride dönebileceği bi kişi var. bence kendini daha fazla aşağılamasına izin verme. ayrılıp ayrılmamak senin kararın ama eğer bigün ayrılırsan kürkçü dükkanının kapandığını göster ona
bence sözünü fazla dinleme canım ne kadar söz dinlersen o kadar beklenti içine giriyorlar. sen değerlisin böyle giderse olan senin gençliğine olur. saçını boyama bi yere gitme derken olan senin hayatına olur ama o bişey kaybediyo mu hayır. bir arkadaşımda senin gibi canım kaç kere aldatıldı sayısını ben bile bilmiyorum. 1 kere affettin mi gerisi geliyor nasıl olsa affediyor diye. bence hayatını zindan etme bu insan için. o hayatını yaşarken bi yandan sana zulmediyor. canın ne istiyosa onu yap. hem unutma erkekler güçlü ve zoru daha çok severler. sen her zaman böyle anlayışlı olursan alttan alırsan da seni kolay görür çantada keklik görür bir değerin olmaz.
bence dilediğini yap saçını boyatmak istiyosan yap arkadaşlarınla gez bak bakalım o zaman ne yapacak canım. üzülmene bile değmeyecek bir insanmış
kızlardaha önce de yazmıştım bi kısmınız muhakkak hatırlayacaktır beni. sevgilimle olan sorunların üstünü aştığımızı sanıp, bi daha deniyelim dedik. ancak sorunlar bitmek yerine daha da büyüdü, şuan yine yine çok kötüyüm tek tesellim sizsiniz. sorun sevgilimin ''ben erkeğim istediğimi yaparım'' ama ''sen kızsın, saçını boyatamazsın, akşam arkadaşlarınla buluşmazsın, dar kıyafetler giyemez, yutrdışına asla gidemezsin''.... bunları diyen adam geçen yıl da yurtdışına çıktı 2 arkadaşı ile 2.5 aylığına, bu yıl da yurtdışına çıkma planları yapıyor, hatta içinde tayland.ın da oldugu seks turizmli bir ülkeye de uğrayacaklar ve yanındaki 2 arkadaşı dışa çok açık ve kızlara meraklı tipler. bugün, yutdışına gitmeni istemiyorum, seneye beraber gideriz dedim.. hali vakti yerinde iken o hayattan zevk alırmış, zevk almayı severmiş ve ben buna bişey diyemezmişim, ama ki ben saçımı boyatırsam akşamları çıkarsam asla yanımda olmazmış, ozaman git o.... ol dedi.. çok kötüyüm kızlar.. yurtdışı olayını abarttım mıi bu sözlerinde haklı mı, tek dayanagım sizlersiniz
cehennemin dibine gitsin bundan sonra..böyle bir odunla nereye kadar sürdürebilirsin ki..almış karşısına seni ağzına geleni söylüyor sana..iyi bir haddini bildireceğine bir de çok mu abarttım diyorsun..bence o lafların altında kalman abartılı olmuş..derhal haddini bildirip tekmeyi vurmalısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?