- Konu Sahibi agresifkiz
-
Hmm hic kargo göndermedim soruyolarsa düşüncesizlik etmişDaha yeniyiz çok bir şeyini görmedim ama hep onu alırım bunu alırım sana diyordu. Unutulacak bir şey mi bu bilemedim soruyorlar orada ödemeyi siz mi yapıyorsunuz karşı taraf mı diye
belkide o ödeyemeyecek durumdadır olamaz mı.Bende öyle düşünüyorum ödeyemeyecek durumda değilim zaten öderim ama beni düşünüp hediye yollayıp kargo ücretini bana ödetmek garip geldi düşüncesizlik gibi geldi ben mi abartıyorum diye başkalarının fikrini almak istedim teşekkür ederim
Evet de o zaman göndermemeliydi bence. Bu hareket hoş değil.belkide o ödeyemeyecek durumdadır olamaz mı.
belkide o ödeyemeyecek durumdadır olamaz mı.
Kitap alması da saçma bence.
Tamam sen seviyor olabilirsin ama o kadar seçenek içinden ala ala kitap mı almış?
Durumu yoksa da adam akıllı açıklasaymış.
Hele birde kargo olayı tam "mçtı cafer bez getir, cıvık mçtı tez getir" olmuş.
Bence beceremiyorlar değil de, işlerine gelmiyor.ihihihi,
bu erkekler hediye olayını beceremiyorlar,
o yüzden ben konuda hediye içeriğine hiç takılmadım şahsen, benim kaç yıllık kocam her sene beni deli edecek bir hediye seçiyor.
Bence beceremiyorlar değil de, işlerine gelmiyor.
Biz kadınlar da "erkekler anlamıyor" diyerek üstünde durmadığımızdan onlar da anlamamazlıktn geliyor.
Yoksa -sende biliyorsundur- ne erkekler var , kadınların bile aklına gelmeyecek hediyeler alan..
Bir de şey derler ya, kitap çok anlamlı bir hediyedir anlamasını bilene falan.Kitap okumayı ben de çok severim ancak birine kitap hediye etmeyi de inanılmaz saçma bulurum. Kolaycılık olduğunu düşünüyorum. Nasılsa kitap seviyo diye üzerinde hiç düşünülmemiş, emeksiz bir hediye. Kaldı ki o sizin erkek arkadaşınız ve özel bir gün için hediye seçiyor. Resmen aradan çıkarmış. Hadi bütün bunları boşverdik diyelim, alıcı ödemeli kargo da nedir? Bugün gidip kitapçıdan alsanız yine 15 lira vereceksiniz belki o kitaba. Bunun hesabını yapacak kadar cimri bir adama saygı ve sevgi duyamazdım sanırım ben de. Çok ama çok itici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?