- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
-
arkadaşlar bütün yorumları okudum maşallahınız var bizde bu ayın 30unda 3.yılımızın bitişini kutluycaz benimde romantik bir şey bulmam lazım banada yardım edin,ayrıca bende 3 yıl boyunca kendi yaptıklarımı anlatabilirim sizlere
arkadaşlar bütün yorumları okudum maşallahınız var bizde bu ayın 30unda 3.yılımızın bitişini kutluycaz benimde romantik bir şey bulmam lazım banada yardım edin,ayrıca bende 3 yıl boyunca kendi yaptıklarımı anlatabilirim sizlere
yıldonumlerımız bırbırıne cok yakınnbende hala arayıstayım valla pasta yapıcam o kesınde devamı nasıl olucak bılmıyorummm hiiiç :44:
bende anlatiiim bendeeee:))
aşkımın ilk dogum gününüde muhteşem şekilde kutlamıştım:))) hediye olarak da fotolarımızın oldugu tişörtler yaptrmıştım ..gerçekten çok güzeldiii
zaten montuna kıyafetlerineee hep notlar koyarım.. beklemediği anda çıkar karşısınaa...
bu seferki dogum gününde sabahtan hediyelerimi aldım.. pastamı aldım kapısına gittim.. banyoya gircekti.. dur dedim girme bişey sölücem aşkım hemen girip çıkıcam dedi.. onu yemege gtürcem sanıo... ben merdiven dairesinde poşetleri bıraktım pastaya mumları dizdim, yaktım.. zili çaldım..içeri sesszce grdimm bi elimde pasta bi elimde foto makinesi o an yüzünü çekmem lazım.. anaaaam içeri girdim bnmki grmiş duşaaa:))) elimde kalakaldım..neyse bekledim çıkmasını.. çıktı üstünü giydi ben yine aynı şekilde odasına daldımm...o an yzünü görmek dünyalara bedeldiii:)))
canim benimki biraz oduunama yapar heralde biseyler bide ben nazar boncugu istedim ondan o bana takmisti kiz bebeklerine takilandan bide bana sarki yazmis onu soylemisti cok aglamistim acayip bi anisi var kaybedince cok uzuldum bu yaz getir tamam mi dedim tamam dedi
pasta demişken ben erkek arkadaşıma doğum gününde yaptığımı ekleyim size fikir olsun madem ayrıca sizin ayın kaçında :)
AAAAAA bak benimde şimdi aklıma geldi bizimde Nisan 20 2. yıldönümümüz ve benmki askerde ben napçaaaaaam, kargoyle bişey mi göndersem ne etsem
Ay şaka gibi unutmuşum resmen kendimi kınıyorum
anlat canim anlaattyardim isini dogunal a birakiyorum cnaim ne haddime cok odunum yanii
ama bu pasta yenmez ki tatliliktaann buna kiyilir mi hiicc cok guzel
t shirt cok romantik caniim ama benimki giymez diye yaptirmadim ben belki de hosuna gider bilmiyorum da ben yokken giymez utanir
sağol canım ömrümde ilk kez pasta yapmayı denedim oda bu oldu :)
pasta demişken ben erkek arkadaşıma doğum gününde yaptığımı ekleyim size fikir olsun madem ayrıca sizin ayın kaçında :)
anlat tabı tatlım sende bıze fıkır ver... bızde daha planlıyoruz zaten sanada yardım ederız
bak sımdı dogumgununde 10 tane arkadasına sevgılının numarasını ver..ve hepsıne bırer kagıda sevgılıne guze cumleler yazdır. hepsıne mesela ornek verıyorum saat 10 da atın mesaj olarak de.. o anda senın yanındayken telefonuna 10 tane mesaj gelsın şaşırcak bunlar kımden geldı dıye.. bı sure ızle onu.. ve atla boynuna hepsı benden gelıyor askım sneı cok sevıyorum de ve öpp bence cok guzel bı suprız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?