- Konu Sahibi AdrianaLimaa
-
Oyy canım benim düşünmen yeter:13:
yapabilirim böyle birşey ama gece biraz daha düşünmeliyim askerde ya belki daha farklı birşey bulurum, bulursam burdada paylaşcm bakayım fikirlerinize danışayım:13::13: Gece uzun düşüneceğimmm:18:
asker ıcın arkadasımın sevgılısıne yapmıstık bıraz para harcadık ama değdi çocuk cok mutlu olmuştu.. sevgılısı askerde olan kımdı...?
bak sımdı dogumgununde 10 tane arkadasına sevgılının numarasını ver..ve hepsıne bırer kagıda sevgılıne guze cumleler yazdır. hepsıne mesela ornek verıyorum saat 10 da atın mesaj olarak de.. o anda senın yanındayken telefonuna 10 tane mesaj gelsın şaşırcak bunlar kımden geldı dıye.. bı sure ızle onu.. ve atla boynuna hepsı benden gelıyor askım sneı cok sevıyorum de ve öpp bence cok guzel bı suprız
Çok saçma canım
kizlar bunu kk da okumustum ben yapicam saniriim anlatiyorum hemen
renkli kartonlar aliyoruz kalp seklinde kesiyoruz a dan z ye her kartona alfabetik sirayla ona taktiginiz lakaplari yaziyosunuz
sonra delikli zimbayla iki delik aciyoruz kartonlarin hepsine ayni yerinden ve hepsinin icinden kurdela gecirip on kisminda bir guzel dugum atiyoruz kitap seklini aliyor :)
acayip sevimli degil mi icine anilar da yazilabilir tabi ki :)
Çok saçma canım
Daha iyi bir fikrin var sanırım, senden alalım o zaman canım ?
bende eşim için güzel süprizler bulabilirim umuduyla okumaya başladım konunuzu ama 5.sayfaya kadar dayanabildim, içim şişti çünkü.
süprizlerden çok sohbet muhabbet topiği olmuş çünkü, kimse sizin sohbetlerinizi okumak zorunda değil bence, ya başlığı değiştirinyada başka bi konu açıp ordan sohbet edn bence. gerisinide okumayı düşünmüyorum, zaman kaybı
cnm bende aynı dertten muzdaripiö. benimkide mayıs sonu ve hala bişey bulamadım. birbirimize o kadar çok süprizler yaptıkki, süpriz kalmadı gibime geliyo. :S öyle bişey bulmak gerekir ki , marjinal olsun .Kızlar bütün yorumları okudum çok güzel fikirler var bende sevgilime bişeyler yapmak istiyorum böyle şeylerde biraz beceriksizimdir fikir üretemem sizden yardım almak istedim :)
Doğum günü 6 ağustosta yıldönümümüzde ekimde ondan öncede özel bi gün yok ama ben onu şaşırtmak istiyorum sizce ne yapabilirim :)
cnm bende aynı dertten muzdaripiö. benimkide mayıs sonu ve hala bişey bulamadım. birbirimize o kadar çok süprizler yaptıkki, süpriz kalmadı gibime geliyo. :S öyle bişey bulmak gerekir ki , marjinal olsun .
cnm bende aynı dertten muzdaripiö. benimkide mayıs sonu ve hala bişey bulamadım. birbirimize o kadar çok süprizler yaptıkki, süpriz kalmadı gibime geliyo. :S öyle bişey bulmak gerekir ki , marjinal olsun .
belki yazacaklarımla size normal bir günde bile süpriz yapma fırsatı yaratırım. hani bildiğimiz süpriz yumurta var ya o yumurtanın içine güzel bir söz yazıp koyup tekrar kapatıp eline verebilirsiniz cebine koyabilirsiniz ya da özel gün olmasa da ona mesaj atıp tarihte bugün sana aşık olduğum gün gibi ya da doğum günlerinde onun için slayt gösterisi hazırlayabilirsiniz araya yazılarak yazarak güzel bir fon müziği eşliğinde ya da sizin şarkınız çalarak ya da ona çeşit çeşit çikolata dolu bir kutu hazırlatığ hepsinden ısırın ve üzerine güzel bir not yazın hepsinin tadına baktım ama senin gibi tatlı olanını görmedim gibi. ya da sevdiğiniz şarkılardan oluşan bir cd hazırlayıp en başında da kendi konuşmanızı onu neden bu kadar sevdiğinizi anlatan bir konuşma yapıp kaydedebilirsiniz ve bunu gizlice arabası varsa oraya yerleştirmelisiniz o müziği açtığında çok sevinecektir ya da eşinizin cüzdanına notlar yazıp koyabilirsiniz bir yere onsuz kalmaya gittiğinizde yastığının altına güzel bir not yazabilirsiniz kalpli kağıtlara ya da ne bileyim işe giderken cebine şeker çikolata gibi şeyler koyabilirsiniz işten geldiğinde ellerini yıkamaya gittiğinde ayna da rujla seni seviyorum yazan bir not da güzel olur ben bunların hepsini yapıyorum ama kocam bıktı artıksık sık yapmayın sizlerde deneyin isterseniz
aslnda bnm yaptıklarım onunkiler yaında sönük kalır ama paylaşayım bende.
ona bi defter yazdım içine herşeyi yazdım. gün geldi sadece tek kelime yazıp günü kapattım. aramızdaki diyaloglar , şiirler vs.. sonra sayfalara boşluklar bıraktm. ben ona doğum gününde vermiştim. boşluklarıda sen doldur ve yıldönümde sen verirsin dedim. defter çok özel olmalı ama kızlar. ben bu eski şeyler sata dükkana gttim .ordan aldm. bide arasına gttğimz sinema tiyatro konser otobüs bileti vs.. herşeyide yapıştrdm
diğeride , yine bi özel günde, o evde yokken (öğrenci evinde kalıyor) anahtarı aldım. odasının tamamını tavanlar dahil resmlerimzle süsledim. çekindiğimiz sevimli fotolar. araya kalpli notlar düştüm. en güzel resmimizi çerçevelettim ve duvarına astm. çok duygulanmıştı :). şimdilik aklıma gelen bunlar. aslnda daha neler yokki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?