- Konu Sahibi AdrianaLimaa
-
romantik kızlar...;D arkadaşlar bende nişanlımın doğum gününde kurabiye yapmıştım(elmalı ve fındıklı),swetsort almıştım cebinede öpücüklü bi not yazmıştımnişanlım başka şehirde kargoyla göndermiştim çok hoşuna gitmişti swetsortu giyip elini cebine soktugunda notu okuyunca süper olmuştu:))) değerlendirebilirsiniz bu fikri
bende eşim için güzel süprizler bulabilirim umuduyla okumaya başladım konunuzu ama 5.sayfaya kadar dayanabildim, içim şişti çünkü.
süprizlerden çok sohbet muhabbet topiği olmuş çünkü, kimse sizin sohbetlerinizi okumak zorunda değil bence, ya başlığı değiştirinyada başka bi konu açıp ordan sohbet edn bence. gerisinide okumayı düşünmüyorum, zaman kaybı
romantik kızlar...;D arkadaşlar bende nişanlımın doğum gününde kurabiye yapmıştım(elmalı ve fındıklı),swetsort almıştım cebinede öpücüklü bi not yazmıştımnişanlım başka şehirde kargoyla göndermiştim çok hoşuna gitmişti swetsortu giyip elini cebine soktugunda notu okuyunca süper olmuştu:))) değerlendirebilirsiniz bu fikri
bu tarz cıkıslara bı turlu anlam veremıyorum ama nedense kk'nın her topiğinde biri cıkıp bole bı cıkıs yapıyor, keske daha tatlı bı dılle uyarsanız burda iç şişirecek kadar boş muhabbet yaptıgımızı düşünmüyorum genel sohbetlerde gene suprız uzerıne oldu farklı konu oldugundada hepımız gereklı ozeni gosterıp konu dagılmasın dıyerek kapattık konuyu..
Yemin ediyorum aynılarını söyliycektim, ağzımdan almışın sen çok yaşa minnaksultan :))
Güzel bir konu içinde polemik yaratmaya çalışan insanlar, acaba ilgi mi çekmeye çalışıyorlar? Anlayamıyorum. Burda yeniyim, çok mutluyum güzel zaman geçiriyorum. Ama bu tarz olaylar..Dilerim ki yöneticilerimiz bu tarz arkadaşları izlemeye alıyordur.
Sevgiler..
eşimle üniversitede başladık ilişkimize ege tarafında okuduk ben ev arkadaşlarımla kampa gitmiştim evde değildim ama onu doğum gününde gelip güzel pembiş bir masa hazırlamıştım pasta kadehler falan sonra (onun aldığı bir akvaryum ve balıklarım vardı ) onu aradım ve akvaryumun ısıtıcısı bozulmuş balıklar ölmrsin gidip bakarmısın demiştim odamdan içeri girdiğinde şok olmuştu hatta o anı fotoğraflamıştım bile böyle şaşkın şaşkın :))
Süper hele fotoğraflama olayına bittim :) benide ailesi doğum gününde eve çağırdı gizli gizli girdim beni sakladılar, muhabbet falan ettirdiler benimkine neyse sonra pastayı bana getirttiler kapıda beni görünce şokk :)) ama fotoğraflamak kimsenin aklına gelmedi işte sonra hepimiz ona çok üzülmştür nasıl düşünemedik diye :))
Yemin ediyorum aynılarını söyliycektim, ağzımdan almışın sen çok yaşa minnaksultan :))
Güzel bir konu içinde polemik yaratmaya çalışan insanlar, acaba ilgi mi çekmeye çalışıyorlar? Anlayamıyorum. Burda yeniyim, çok mutluyum güzel zaman geçiriyorum. Ama bu tarz olaylar..Dilerim ki yöneticilerimiz bu tarz arkadaşları izlemeye alıyordur.
Sevgiler..
vay anam vayyy!!! cok guzelmis valla oyle kuru kuru evlenme teklifleri artik kesmiyor dimi yaeşimde bana evlenmeden önce sevgililer günü hediyesi olarak kitap albümü yaptırmış resimler sözler hepsi kitap haline getirilmiş harika bişeydi okudum okudum sonunda harika bir şiir ve evlenme teklifi yani sevgililer gününde evlenme teklifini bu şekilde almıştım daha çok o sürprizler yapıyor malesef:))
Çok tatlı bir sürpriz buldum :) Kocaman bir kartonu kalp şeklinde kesin.Üzerine aşk sözcüğü yazın.Daha sonra kartonu küçük parçalar halinde kesin ve bir kutuya koyup sevgilinizden puzzle yapmasını isteyin :)
Hee bu arada benimkide bana albüm yapmıştı biraz klasik gelebilir ama :))
Albümün her sayfasında 2 tane fotoğraf koyma yeri var. Birinde fotoğraf var, diğerine not yazmış koymuş.
Bir fotoğrafta ellerimiz var sadece el ele tutuşurken :) ona not demiş ki ellerimi hiç bırakma :)
Bir fotoğrafta ben dayak yiyorumgerçekten değil tabi onada demiş ki kertenkelebekk dayak yerken
Birinde benim alnımdan öpüyor. Helal anlamına gelir ya, Helalim demiş gülücük koymuşDaha çok not ve fotoğraf varda anlatmiyim çok uzar belki sıkılırsınız kızlar, benim aşkım hepsini kendi elleriyle yaptığı için bana çok başka tabi :)
Albümün en baş kapağındada tek bir fotoğraf koyma yeri var oraya da ilk çektirdiğimiz fotoğrafı koymuş benim ormantik sevgilim :)
El yazısıda çok çirkinAma bana öyle güzel geliyor kii
Albümün kapağınada bir de nazar boncuğu yapıştırmış. Hayret ettim bu kadar ayrıntı ve benimki ne iş falanDoğum günümde önce bir ayakkabı hediye etti sonra albümü :)) Ama albümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?