Sevgilimle aramızdaki yaş farkı

gkhnmrcn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
177
17
118
merhaba benim kendimce bi sorunum ben erkek arkadaşımdan 2 yaş büyügüm belki yadırgayacaksınız ama bende başlarda istemezdim ama başa gelince farklı oluyor neyse aradaki yaş farklı gözle görülür şekilde sanırım ki bize sen ablası mısın diyen oldu çok zoruma gitti ne yapmalıyım aradaki farkı kapatmam için saçımı filan byasam hangi renk çözüm olur ben esmerim kendi saçım kyu kahveengiydi 4 yıldır silan karamele boyuyorum kendim yardım olun bana da lütfennnnn

niye yadırgayalım canım..Benim de anneannem dedemden büyük,gayette iyi anlaşıyorlar..

2 yaş farkla ondan büyük gözükmessin tahminimce,fark az çünkü..

takma kafana..spor giyinebilirsin ille de çözüm ararsan...

mutluluklar

bende bir kac yas buyugum ,bnmde bir konum var bundan dolayi.ama herkez yakistirdi biraz morelim duzeldi.ama sizinki 2yas cok fazla deglki

canım öncelikle 2 yaş ne ki Allah aşkına... akransınız. benim eşim benden 7,5 yaş büyük. erkek olunca millet yadırgamıyor biraz çifte standart bu... ben yaşımdan da ufak gösteriyorum eşimle yaş farkımız bariz eşimin resmen hoşuna bile gidiyor... sen de boşvereceksin millet laf mı ediyor gıcıklığına "çıtır aldım" de geç...

sen sevgilinden memnundan sorun yok. erkek geç olgunlaşır bu anlamda arada sorun olabilir ama 2 yaş fark ile ne görüntü uyuşmazlığı olacak ki?

sen kendini sev kendini beğen, gene de daha da genç gözükmek istiyorsan.öncelikle kilo insanı büyük gösterir. kilon varsa ondan kurtul. koyu saç rengi, yüz makyajın, dudak makyajın hafif. göz makyafın biraz daha ağır olursa, zayıfsan, sportif giyinirsen genç gösterirsin zaten ama ben 2 yaş için aranızda abla-kardeş gibi durduğunuzu sanmam.

2 yas çok az...bence seni büyük gören olayı abartmıs...bende 25 yasındayım gören direkt 28 filan mısın der...bencede spor giyin ve asla sarı saç kullanama..o iyice yaslı gösteriyor..ve kimseye fark varmı büyük duruyor muyum deme kusur ararsan çok çıkar...

kızlar öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim belki de ben yaşımdan büyük gösteriyorum bide sevgilimin çok gür sakalları yok dağınık ve az bu da sebep olabilir ama düşünüyorum işte herşeyi ne yapayım :(

takma bosver..zaten henüz erkek arkadasınmıs bak hakkaten sen bastan sıkıntı edersn yorum yapan çok olur..söylemesen kimse anlamayacak bile belkide size mutluluklar

benim eşimde benden 1 yaş büyük, dert etme o kadar önemli değil ki bu, çok yaş farkı yok yani aranızda.
siyah boya herzaman daha olgun gösterir bence bu renkten vazgeç

canım öncelikle 2 yaş ne ki Allah aşkına... akransınız. benim eşim benden 7,5 yaş büyük. erkek olunca millet yadırgamıyor biraz çifte standart bu... ben yaşımdan da ufak gösteriyorum eşimle yaş farkımız bariz eşimin resmen hoşuna bile gidiyor... sen de boşvereceksin millet laf mı ediyor gıcıklığına "çıtır aldım" de geç...

sen sevgilinden memnundan sorun yok. erkek geç olgunlaşır bu anlamda arada sorun olabilir ama 2 yaş fark ile ne görüntü uyuşmazlığı olacak ki?

sen kendini sev kendini beğen, gene de daha da genç gözükmek istiyorsan.öncelikle kilo insanı büyük gösterir. kilon varsa ondan kurtul. koyu saç rengi, yüz makyajın, dudak makyajın hafif. göz makyafın biraz daha ağır olursa, zayıfsan, sportif giyinirsen genç gösterirsin zaten ama ben 2 yaş için aranızda abla-kardeş gibi durduğunuzu sanmam.

çok saol canım moral oldun bana kilom var bence biraz ondan başlayalım arkadaşımdan çok memnunum tıkıycam kulaklarımı insanlara karşı

benim eşimde benden 1 yaş büyük, dert etme o kadar önemli değil ki bu, çok yaş farkı yok yani aranızda.
siyah boya herzaman daha olgun gösterir bence bu renkten vazgeç

haklısın siyah daha olgun gösteren bi renk kahve tonları nasıl sence

çikolata kahve falan boyayabilirsinn canımm.:21: 2 yaş fazla bir fark sayılmaz.

Yardirganmayacak kadar normal once biraz kilo verirsin agir degildi hafif acik tonlarda makyaj yaparsin cicili bicili giyinirsin sonra bi bakmissin ondan kucuk gosteriyosun cokta takma kafana cok normal

Back
X