Sevgilimle aynı evde yaşamaya başladık...

Madem bu kadar bıktınız lütfen siz de konularımı açıp okumayın. Kimsenin kafasına silah dayamıyorum?

Ya burası o kadar ilginç bi platform ki... Bi şey danışıyosun. "Ayrıl ondan hemen, bırak git" gibi yorumlar yapıyolar sonra da gelip "ayrılmayacaksan uğraştırma bizi burda" diye azarlıyorlar :) Fikir danışıyorum, olay dışardan nasıl görünüyo bunu merak ettiğim için yazıyorum. Yoksa buradaki -bir kaç kişinin -aklına ihtiyacım yok. Ayrıca bi insanı hayatından pat diye çıkarmak kimsenin yapabileceği bir şey değil. Öyle yazanlar da yapamıyorlardır zaten. Herkes klavye başında bi cesaretli bi filozof sorma

Lütfen öncelikle yaptığın şeyin hata olduğunu kabullen. Ne dini acıdan ne ahlak acısından söylüyorum yaşınız gereği bukadar ciddi adımlar atmak doğru değil.
Ikincisi konuyu sevgilinle konuşmalısın. Ikilinin yıpranmasını gerçekten istemiyorsan. Ve lütfen okuluna odaklan. Sevgilisi ile ünv beraber yaşayan tonlarca arkdaşım vardı. Pişman olmayan bir tanesi bile hem kadın hem de erkek tarafından. Eğer yapabiliyorsan kız arkadaşlarınla eve çık ilişkinizin böyle daha heycanlı olacağını da ona anlat.

Ne kadar küstah ve cahilsiniz. Her hareketin çevreye mesaj verme amacı güderek yapıldığını düşünen kompleksli bir insansınız.

Bitirmen gereken bi okulun varken birinin “kapatması” olmaktan hoşlanıyorsan devam et aynı evde yaşamaya.
Bu yorum gerçekten çok terbiyesizce. Kendi rızalarıyla birbirini seven iki bekar insanın aynı evde yaşamasını kadına "kapatma" diyerek değerlendiremezsiniz. Zihniyetinizi değiştirin.

Üniversite okurken sevgiliyle aynı evde yaşamayı veya evlenmeyi doğru bulmuyorum çünkü dersleri ciddi anlamda etkiliyor. Ayrıca 1. Yılın sonunda eve çıkma kararı vermek çok erken. En az 2 yıl tanımalıydınız. Bence evinizi ayırın

Nerden baksan sacma ne diye elin oģlunun kahrıni cekiyosun. .Kocan degil bisey degil.
Uzaktan uzaktan sevgililikte guzel hersey zamanında .
Böylesi iyi olsa herkes sevgilisiyle yasar .Bu yaşımda oraya gitme buraya gitme dese kocamı çekemem gencecik kızlarsınız niye bu teslimiyet.
Özgürlük mü bu.

Sevgilinizin sizi böyle bir kısıtlamaya sokmasına kesinlikle izin vermeyin. Aynı evde yaşamak demek her anın beraber planlanması demek değil. Kendinize özel zamanlar ayırmanız gerekir karşılıklı. Bunu konuşarak çözebileceğinizi düşünüyorum. Ama konuşmak bir işe yaramazsa, evinizi tekrar ayırmanız en doğrusu. 20 yaşında da, 40 yaşında da olsanız hayatınızı bir insanın istediği düzene göre yaşamamalısınız.

Konu sahibi sen burda yazılan abuk sabuk şeylere cevap bile verme. Şu an gördüğüm cahillik karşısında gözlerim kanadı. Yok aynı evde yaşamak basitlikmiş yok bilmem neymiş. Oha ya.

Okulun bittikten sonra istersen çıkarsın yine sevgilinle eve ama şu an derslerini ve sosyal hayatını etkilemesine asla izin verme. Üniversite yılların bir daha geri gelmeyecek sonra kafanı çok vurursun taşlara

Seni sevdiği için surekli seninle olmak istiyor. Kıskanıyor. Bunlar halledilmeyecek sorunlar degil. Ev islerini de yapiyor. Sana saygı duyuyorsa ders calismana arkadaşlarınla gorusmene karismamali. Heyecandan olsa gerek seni cok bunaltmis. Seni seven bir adam bu ama senin gelceegini psikolojini de düşünmesi lazim al karşına guzelce konus kırmadan dokmeden. Benim esim de ilk yil deli gibi kiskancti. Ayni evdd kalmaya basladik nisandan bir kac ay once bir saat gec gelsem kiyamet kopardi. Zamanla bana güvenmeyi öğrendi. Evlenmezdim yoksa . ustelik hic bir erkek bu aşırı ilgiyi uzin süre canli tutamaz mayalarinda yok. Duzelir merak etme. Biraz çaba lazim

İhihh ilahi sen, cici cahil
Yorumu gorunce wtf oldum sizden bahsetmemistim ben, yanlis anladiniz sanirim. Konu sahibinin bir erkegin ozgurlugunu kisitlamasina izin vermesini elestirince ahlak kumkumaligini hasir alti yaptigini zanneden tiplerden bahsetmistim ben, bir onceki mesajinizda alinti yaptiginiz uye de yaptigi yorumlardan hatirladigim kadariyla boyle biri.

Ben de mesajdan sonra fark ettim hahaha çok affedersiniz.

Yav he he, o kadar özgürsünüz ki maşallah sevgilinizin elinin altından kalkamıyorsunuz. Özgürlüğü sevgiliyle aynı evde yaşamak zannedecek kadar safça düşünüyorsunuz. Özgürlük, bağımsız bir birey olabilmektir. Rahatsız olduğunda ilişki bağlarını gevşetebilme, mesafe koyabilmek demektir. Ki bunlar sizde çok eksik.

Bugün de özgürlükten öldük çok şükür.

Tum renklere saygi gostermeyi ogrenemeyecegiz anlasilan. Koca insanlarin ayni fikirde olmayan veya farkli yasam tarzlarina sahip olan insanlara yonelik uslubu hayret verici. "Basitlik", "kustahlik", "cahillik"... Ayip yahu!

Mune mudahalen gerekiyor sanirim. Burasi cok cirkinlesti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…