- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Madem bu kadar bıktınız lütfen siz de konularımı açıp okumayın. Kimsenin kafasına silah dayamıyorum?Bir önceki açtığın konuda kararsızdın napsam diyordun. Okadar yorum yaptı millet. Yapma dediler. Sen dinlememiş ayrı eve çıkmışsın.
1 ay içinde yeni konu açıyosun yine "napsam doğru olur" diye soruyosun!
Sende o, akıl danışıp danışıp kendi bildiğini okuyan tiplerdensin.
Bu tutumu ailen yapsa neler derdin dimi? kıytırık ve sürekli küsüp barıştığın sevgilinle yaşamaya hayatı kendine zehir edeceksen et.
Ne istiyosan onu yap ve mümkünse önümüzdeki ay bi level üstü konuyla gelme.
Özellikle gelip konunu okuyor değilim, meraklın hiç değilim.Madem bu kadar bıktınız lütfen siz de konularımı açıp okumayın. Kimsenin kafasına silah dayamıyorum?
Of seviye cidden bu mu ya... Benden büyüksünüz muhtemelen susuyorum. İyi akşamlarÖzellikle gelip konunu okuyor değilim, meraklın hiç değilim.
Göz zevkimi bozma.
Pardon senin seviyen ne?Of seviye cidden bu mu ya... Benden büyüksünüz muhtemelen susuyorum. İyi akşamlar
Ne kadar küstah ve cahilsiniz. Her hareketin çevreye mesaj verme amacı güderek yapıldığını düşünen kompleksli bir insansınız.Yazik acidim sana. Aslinda ailene daha cok acidim. Yillarca senin icin emek veren turlu turlu zorluga katlanan ailenin goruslerini almadan sevgilinle yasamaya baslamissin.(ayrica ailene haber verdigine de nedense inanmadim) Ama simdi daha hayatinda bi kac ay hadi bi kac yil olsun bi adamin koydugu kurallar cercevesinde yasamaya baslamissin. Bence zayif andan ziyade zayif bi kisiliksin. Yaşin ne başin ne ? Mis gibi ozgur olmak varken derdin neydiki ayni evde yasamak icin. Sirf modernim ozgurum mesajini cevreye vermek icin karakterinizden ozgurlugunuzden odun veriyorsunuz. Yazik! Ne bu erkek meraki bu yasta anlamadim. Otur derslerine calis, hayatini kurtar. Erkek kacmaz bulursun
Bu yorum gerçekten çok terbiyesizce. Kendi rızalarıyla birbirini seven iki bekar insanın aynı evde yaşamasını kadına "kapatma" diyerek değerlendiremezsiniz. Zihniyetinizi değiştirin.Bitirmen gereken bi okulun varken birinin “kapatması” olmaktan hoşlanıyorsan devam et aynı evde yaşamaya.
Boyle tiplerin ozgurluk mesajlari vermesi beni en cok guldurenNe kadar küstah ve cahilsiniz. Her hareketin çevreye mesaj verme amacı güderek yapıldığını düşünen kompleksli bir insansınız.
Bence kustah ve cahil olan sensin. Yazdigim mesajdan bu kismi cekip alman da bi tuhaffNe kadar küstah ve cahilsiniz. Her hareketin çevreye mesaj verme amacı güderek yapıldığını düşünen kompleksli bir insansınız.
İhihh ilahi sen, cici cahilBoyle tiplerin ozgurluk mesajlari vermesi beni en cok gulduren
Yorumu gorunce wtf oldumİhihh ilahi sen, cici cahil
Ben de mesajdan sonra fark ettim hahaha çok affedersiniz.Yorumu gorunce wtf oldumsizden bahsetmemistim ben, yanlis anladiniz sanirim. Konu sahibinin bir erkegin ozgurlugunu kisitlamasina izin vermesini elestirince ahlak kumkumaligini hasir alti yaptigini zanneden tiplerden bahsetmistim ben, bir onceki mesajinizda alinti yaptiginiz uye de yaptigi yorumlardan hatirladigim kadariyla boyle biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?