- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Bekar biri olarak bi erkekle olmaz aynı evde olman bile çok saçma. Ailen değil kocan deil. Senin hayatından ona neMerhaba bayanlar,
Yapmam diyodum ama yaptım. Zayıf bi anıma denk geldi ve onun evine taşınma kararı aldım. Zaten ne zamandır ısrar ediyordu, çok fazla istiyordu ona taşınmamı. Neyse ilk zamanlar her şey gayet güzeldi hatta fazlasıyla güzeldi ama son zamanlarda kendimi onun evcil hayvanı gibi falan hissetmeye başladım. Her şeyime karışmaya başladı. Arkadaşlarımla dışarı çıkmamı bile istemiyor resmen ya kafayı yiycem. 24 saat onunla olmalıyım, hatta dizinin dibinde. Derslerime de odaklanamıyorum yeteri kadar çünkü gerçekten hiç abartmıyorum sürekli onunla ilgilenmemi istiyor. Ev işleri konusunda bi problemimiz olmadı hatta yemekleri falan o yaptı hep ama bu anlattıgım konular beni çok bunalttı. Böyle işteSizinle paylaşmak istedim. Ne yapmalıyım ne yapsam doğru olur. Yanlış bi şeyler yapıp ilişkimi yıpratmak da istemiyorum çünkü bana kötü davranmıyor. Fazla sahiplenici tavırlar sadece
Cinsel hayatımız var zaten bir arada yaşamadan önce de vardı. Bence bu konulara hiç girmeyin tamamen yaşam tarzıyla alakalıBen bir şeyi merak ediyorum. Konu sahibi söyleyeceklerim sizle ilgili değil tamamen yorumlara ilişkin. Benim derdim kimsenin hayatı değil. Ama yorumların bazılarında evlenmeden beraber yaşamanın doğru olmadığı hakkındaki yazılara çok kesin bir şekilde karşı çıkılmış, ne var beraber yaşamada denmiş. Şahsi konuşmuyorum, aynı evin içinde bir çift kardeş kardeş takılmaz diye düşünüyorum. Bu şekilde aynı evde yaşayarak bir ilişkiye devam eden bir kadın 3 ay sonra buraya sevgilim ileri gitmek istiyor ya da birlikte oldum pişmanım vs tarzı bir konu açtığında kimse de olumlu konuşmuyor, biz sana demiştik deniyor. Ya da kendi çevrelerinden bir erkeğin kız arkadaşı ( mesela müstakbel yengesi) geçmişte böyle bir ilişki yaşamış olsa hemen buraya konu açılıyor. Amacım kimseyi yargılamak değil, üye olduğum süre içinde konulardan edindiğim genel çerçeve bu.
Yazımın başında sizle ilgili konuşmadığımı, yorumlara yönelik eleştiri yaptığımı söylemiştim. Cinsel hayatınızı merak etmiyorum, neden üzerinize alındınız?Cinsel hayatımız var zaten bir arada yaşamadan önce de vardı. Bence bu konulara hiç girmeyin tamamen yaşam tarzıyla alakalı
Cok kibar bir uslubunuz var, bu yuzden cevap vermek istedim. Sahsen iki resit bireyin kendi istekleriyle "ileri gitmesinde" bir beis gormuyorum, tabi iki taraf da yaptiklari eylemin dogurdugu sonuclari tasiyabileceklerse. Pisman oldugunu soyleyen kadini da yargilamam, yaptigimiz hatalari da bize tecrube olarak donen kazanclar olarak goruyorum. "Mustakbel yengem" gecmiste bir erkekle ayni evde yasadiysa kendi bilecegi istir, benim kendisine bakis acim degismez. Kadinlari girdikleri iliskiler uzerinden yargilayan, etiketleyen bir insan degilim. Son olarak da her konuya yorum yazan kisiler her zaman ayni olmuyor, bu yuzden ayni icerikli baska bir konudaki yorumlar farkli olabilir.Ben bir şeyi merak ediyorum. Konu sahibi söyleyeceklerim sizle ilgili değil tamamen yorumlara ilişkin. Benim derdim kimsenin hayatı değil. Ama yorumların bazılarında evlenmeden beraber yaşamanın doğru olmadığı hakkındaki yazılara çok kesin bir şekilde karşı çıkılmış, ne var beraber yaşamada denmiş. Şahsi konuşmuyorum, aynı evin içinde bir çift kardeş kardeş takılmaz diye düşünüyorum. Bu şekilde aynı evde yaşayarak bir ilişkiye devam eden bir kadın 3 ay sonra buraya sevgilim ileri gitmek istiyor ya da birlikte oldum pişmanım vs tarzı bir konu açtığında kimse de olumlu konuşmuyor, biz sana demiştik deniyor. Ya da kendi çevrelerinden bir erkeğin kız arkadaşı ( mesela müstakbel yengesi) geçmişte böyle bir ilişki yaşamış olsa hemen buraya konu açılıyor. Amacım kimseyi yargılamak değil, üye olduğum süre içinde konulardan edindiğim genel çerçeve bu.
Kötü içeriklere basın gülüm, ne kadar kötü yorum varsa hepsi için kib bekliyorum sizlerdenTum renklere saygi gostermeyi ogrenemeyecegiz anlasilan. Koca insanlarin ayni fikirde olmayan veya farkli yasam tarzlarina sahip olan insanlara yonelik uslubu hayret verici. "Basitlik", "kustahlik", "cahillik"... Ayip yahu!
Mune mudahalen gerekiyor sanirim. Burasi cok cirkinlesti.
Benim konumun altına benimle ilgili yorum yapın o zaman. Sizle ilgili değil diyip bi ton şey yazmışsınız ki gayet de doğru şeylerdiYazımın başında sizle ilgili konuşmadığımı, yorumlara yönelik eleştiri yaptığımı söylemiştim. Cinsel hayatınızı merak etmiyorum, neden üzerinize alındınız?
Yorumunuz çok net, keşke herkes polemiğe girmeden bu şekilde yazabilse. Ben edindiğim genel çerçeveden bahsettim. Sizin yorumunuzda olduğu gibi konuya ya da duruma yönelik objektif yorum yapan insanlara saygım sonsuz.Cok kibar bir uslubunuz var, bu yuzden cevap vermek istedim. Sahsen iki resit bireyin kendi istekleriyle "ileri gitmesinde" bir beis gormuyorum, tabi iki taraf da yaptiklari eylemin dogurdugu sonuclari tasiyabileceklerse. Pisman oldugunu soyleyen kadini da yargilamam, yaptigimiz hatalari da bize tecrube olarak donen kazanclar olarak goruyorum. "Mustakbel yengem" gecmiste bir erkekle ayni evde yasadiysa kendi bilecegi istir, benim kendisine bakis acim degismez. Kadinlari girdikleri iliskiler uzerinden yargilayan, etiketleyen bir insan degilim. Son olarak da her konuya yorum yazan kisiler her zaman ayni olmuyor, bu yuzden ayni icerikli baska bir konudaki yorumlar farkli olabilir.
KatılıyorumYani burda konu sahibi size sizce ayni evde kalmalı mıyım? Dogru mu? Demis mi? Hayır. Kimseyi yargilamayin.burda sizden erkek arkadaşının bu huyunu duzeltmek icin nasil bir yol izlemeliyim diye fikir bekliyor. Cok kırıcı ve yargilayiciniz. Oldu olacak namussuz damgası da yapıştırın olsun bitsin. Ne insanlar var ya biraz saygı. Ben de sevgilimle ayni evde kaldım. Evlendik mutlu bir yuvamiz var. Onemli olan hayatinda bir insan olmasi ona sadık olmasi aralarindaki yakınlık kimseyi ingilendirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?