Sevgilimle aynı eve çıkmayı düşünüyoruz

Yani bence siz zaten kararınızı vermişsiniz yazdığınız cevaplara göre. O yüzden sormanız da gereksiz aslında. Her şeye de hazırlıklı olun. Daha 1 yıllık sevgilisiniz hayat bu belli olmaz bir gün ayrılırsanız ne yaparsınız vs bunları da hesap edip çıkın, hayat sizin.

evet hepimiz yalan söylemişizdir mutlaka,ama bu biraz büyük bir yalan gibi yoksa bende söyledim okul hayatımda..
Tabii canim, soylemeyen yoktur demeyeyim de azdir diyeyim. Ben mesela once yalani soyler sonra dogrusunu itiraf ederdim. :) ama ne bileyim bu konuda ezip gecemezdim ailemi ve sevgilime ben aileme yalan soyleyebilecek kadar seni seviyorum imaji vermezdim.

Yok kendisi zaten çıkayım mı çıkmayayım mı diye sormamış, Çıkan arkadaşlardan tecrübelerini öğrenmek istemiş, artıları eksileri nelerdir diye sormuş.. Konu sonradan dallanıp budaklandı

o arkadaşın sosyo kültürel yapısı elveriyor olabilir..tamamen yatişme tarzı vs..onlarla alakalı bir durum..
Haklisin canim

26 yaşımda evlendim..11 yıldır evliyim..
sanki yüzyıllardır evliymiş gibi hissediyorum..
kendi fikrim neden bu kadar erkekn bir birliktelik sorumluluğuna girmek..
gez ,toz,takıl arkadaşlarınla..buda yaşanılması gereken bir dönem..neden bağlanmak..

bence çıkma evlenince yaşa o duyguları bekarlığın tadını çıkar birbirinizden erkenden sıkılmayın herşey yerinde güzel oluyor çünkü sevgililik başka nişanlılık başka evlilik başka daha anlamlı oluyor

Hmm o zaman ben pek okumadan yorum yapmısım

ya bu kişi kendi ailesine bahsetse erkek arkadaş..o zaman sen onların gözünde ailesine yalan söyleyen kişi olacaksın

Keslinlikle katılıyorum, insan önce kendi hayatını yaşayabilmeli, evlendikten sonra hay huy derken hayat akıp gidecek sanki, bana öyle geliyor..

Sevgilinle.ayni eve.cikmak.icin.hem yasiniz.kucuk ikinizde ogrencisiniz. Hem cok.erken.. Ya.cok buyuk risk. Cevremde. Var var.bir kac ornek sonuc husran. Ailene soylemeyeceksin falan benim fikrim.cikma.. eger ayrilirsan.pisman olmam umrumda olmaz dersen sen bilirsin. Risk aliyorsun. İkeride yuksek ihtimalle pisman olabilirsin. Ki bu riski almaya degmez bence. Tek avantaji onu cok yakindan.tanima firsatin.olur.. Ama umarim. İleride basina kakmaz bunu.
Yok canim bosver hic ayni eve.cikma basina is alma. Cok sakat isler..

Ben sadece yaşayanların yaşadığı tecrübeleri edinmek öğrenmek istedim ama demekki buraya böyle şeyler sormamak gerekiyormuş bunu anladım.

Öncelikle karakter önemli ornegin ben her şeyden cabuk sklrm kendime ait alan bulamazsam bogulurum , bir odaya kapanip telim bilgisayarım kahvem kitabim koca bir gün tembellik yapmayi severim bu yüzden 7/24 ben ayni evde olamam biriyle...İliskime zarar veririm. Bu yüzden tercihim sevgililerin ayri ayri evlerinin de olmasi...biraz mola vermek iyidir her zaman:)

Bunun dişinda para konusunda sorunlar yasar misiniz bunu sevgiline gore değerlendirmelisin.. Ailen acisindan çat kapi gelmeler olur mu, olursa ne gibi cozum olacak?

İlişkinizn 1 yili sallantili gecmediyse ve yukarıda ki durumlar da tamamsa deneme yapılabilir:)

beni göndermediler ayrı şehirde okumak için
bir kere kuaförde sıra vardı 22.30 da gelebildim eve kardeşimle birlikte,olay çıktı..3. dünya savaşı..
düşün ailesi gönderiyor okusun diye..e eğlenecek vs..yani ona şans tanıyorlar..birlikte yaşamayı tasvip etmiyorlarsa bu onlara haksızlık olur gibi

Haklısınız ama kendim iyisini de gördüm bu durumun kötüsünü de pişman olup ağlayanına da destek oldum, mutlu olanın nikahına da gittim. Ne desek boş oluyor bir yerden sonra, ihtimalleri kendi düşünsün. Kaldıramayacağı yükün altına girmesin sadece.

Evet kızlar, daha önce bunu tecrübe eden var mı? Zorlukları, dezavantajları nelerdir acaba? ikimizde öğrenciyiz İstanbulda.

Evlenmeden once 3 ay boyle bi deneyimimiz olmustu. Birbirimizi cok kapattik. Kizkiza pijama partileri bitti mesela cok sinir bozucuydu. Yemegi kim yapicak. Disardan soyle. Para yok. Makarna bitmis. Bulasiklari yika. Off bunlar hep kavga cikartiyor. Evlendigin zaman zaten bastan bi sorumlulugu kabullenmis oluyosun galiba. Bilmiyorum. Ama ogrencilikte beni zorladi.

Evet yalan söylemesi hoş olmasa da sonuçta bu onun hayatı.Artık kendi hayatına bakmak zorunda.Ailesinin görüşlerini benimsemek zorunda da değil.
Bilemiyorum zaten konu eve çıkayım mı çıkmamayım mı değil.Ama sürekli yalan söylemek zorunda kalırsanız zorlanabilirsiniz o açıdan çok zor olur bence.Belirli bir müddet sonra ailenize birazcık çıtlatın bence bu durumu.Onun dışında birbirini seven iki insanın aynı evde kalması bence bazı şeyleri tecrübe etmek için en iyi yöntem.En azından sevdiğiniz insanı yakından tanıma fırsatı doğar.Ha belki mutsuz olursunuz,ama bunu yaşayarak tecrübe edersiniz.

Çıkmanın en büyük avantajı tabiki onu tanımak olacaktır. Bu da herşeye değer bence, elimde olsa ben de deneyebilirdim bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…