- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi feride3455
-
Tabii canim, soylemeyen yoktur demeyeyim de azdir diyeyim. Ben mesela once yalani soyler sonra dogrusunu itiraf ederdim. :) ama ne bileyim bu konuda ezip gecemezdim ailemi ve sevgilime ben aileme yalan soyleyebilecek kadar seni seviyorum imaji vermezdim.evet hepimiz yalan söylemişizdir mutlaka,ama bu biraz büyük bir yalan gibi yoksa bende söyledim okul hayatımda..
Yok kendisi zaten çıkayım mı çıkmayayım mı diye sormamış, Çıkan arkadaşlardan tecrübelerini öğrenmek istemiş, artıları eksileri nelerdir diye sormuş.. Konu sonradan dallanıp budaklandıYani bence siz zaten kararınızı vermişsiniz yazdığınız cevaplara göre. O yüzden sormanız da gereksiz aslında. Her şeye de hazırlıklı olun. Daha 1 yıllık sevgilisiniz hayat bu belli olmaz bir gün ayrılırsanız ne yaparsınız vs bunları da hesap edip çıkın, hayat sizin.
Haklisin canimo arkadaşın sosyo kültürel yapısı elveriyor olabilir..tamamen yatişme tarzı vs..onlarla alakalı bir durum..
E ilgilendirmiyorsam neden sordunuz ki?
Siz yanlış anladınız, ailemin sözleriyle tabi ki ilgileniyorum. Neticede onlar benim kendi ayaklarının üzerinde durabilen, yıllarca tek başına kendi evini geçindirebilmiş, çekip çevirebilmiş, iyi bir işi olan ve bir erkeğe asla hizmetçilik yapmayacak, yalnızca hayatı paylaşacak bir kadın olduğumun farkında oldukları için, sizin pek de ilgilenmeyeceğiniz, marjinal yaftası yapıştırıp sonra da bana ne canım ben ilgilenmiyorum ki diyeceğiniz şeyler söylüyorlar[/QUOTE
Peki...
26 yaşımda evlendim..11 yıldır evliyim..Tamam, şöyle söyleyeyim, iyi giderse ve evlenirsen imzadan sonra değişen erkek diye bir şey hissetmessin. Ama ya benimle evlenmesse korkun varsa aklının bir köşesinde birlikte yaşayıp yaşamaman bir şeyi değiştirmez. Kötü giderse de başına gelebileceklerle yanlızca sen mücadele etmek zorunda kalırsın.
Genel olarak yaşayacağın bunlar, hayatına göre değerlendir. Hani burda birinin biz yemek ve temizlik işi yaparken zorlandık demesi seni bağlamaz. İyi örnek ve kötü örneklerin bağlamayacağı gibi.
Hmm o zaman ben pek okumadan yorum yapmısımYok kendisi zaten çıkayım mı çıkmayayım mı diye sormamış, Çıkan arkadaşlardan tecrübelerini öğrenmek istemiş, artıları eksileri nelerdir diye sormuş.. Konu sonradan dallanıp budaklandı
ya bu kişi kendi ailesine bahsetse erkek arkadaş..o zaman sen onların gözünde ailesine yalan söyleyen kişi olacaksınTabii canim, soylemeyen yoktur demeyeyim de azdir diyeyim. Ben mesela once yalani soyler sonra dogrusunu itiraf ederdim. :) ama ne bileyim bu konuda ezip gecemezdim ailemi ve sevgilime ben aileme yalan soyleyebilecek kadar seni seviyorum imaji vermezdim.
Keslinlikle katılıyorum, insan önce kendi hayatını yaşayabilmeli, evlendikten sonra hay huy derken hayat akıp gidecek sanki, bana öyle geliyor..26 yaşımda evlendim..11 yıldır evliyim..
sanki yüzyıllardır evliymiş gibi hissediyorum..
kendi fikrim neden bu kadar erkekn bir birliktelik sorumluluğuna girmek..
gez ,toz,takıl arkadaşlarınla..buda yaşanılması gereken bir dönem..neden bağlanmak..
Ben sadece yaşayanların yaşadığı tecrübeleri edinmek öğrenmek istedim ama demekki buraya böyle şeyler sormamak gerekiyormuş bunu anladım.
beni göndermediler ayrı şehirde okumak içinbence çıkma evlenince yaşa o duyguları bekarlığın tadını çıkar birbirinizden erkenden sıkılmayın herşey yerinde güzel oluyor çünkü sevgililik başka nişanlılık başka evlilik başka daha anlamlı oluyor
26 yaşımda evlendim..11 yıldır evliyim..
sanki yüzyıllardır evliymiş gibi hissediyorum..
kendi fikrim neden bu kadar erkekn bir birliktelik sorumluluğuna girmek..
gez ,toz,takıl arkadaşlarınla..buda yaşanılması gereken bir dönem..neden bağlanmak..
Evet kızlar, daha önce bunu tecrübe eden var mı? Zorlukları, dezavantajları nelerdir acaba? ikimizde öğrenciyiz İstanbulda.
Ayni eve cikmamalisin. Net
ya bağlanırsa ve terk edilirse..Çıkmanın en büyük avantajı tabiki onu tanımak olacaktır. Bu da herşeye değer bence, elimde olsa ben de deneyebilirdim bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?