Sevgilimle ayrıldık ama pişman oldum düzelir mi?

Volume

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
15
4
611
Antalya
2 yıla yaklaşan bir ilişkim var farkli şehirlerdeyiz. Bu yaz söz yapacaktık virüs nedeniyle erteledik.Artık başlayalım eşyalara diyordu bir yerden. Aileside çok istiyordu ben şuanda çalışmıyorum uni mezunuyum ve çok kotu psikolojim bozuldu artık işsizlikten bu beni düşündürüyordu. Artık birşeyler yapalim diye üstüme geldi son zamanlarda aileside baski yapiyordu. Sürekli kavgalar çıkiyordu maalesef bende çok ağır konuşuyorum çunku ofkelenince gözüm görmüyor hiç bir şeyi. Ben al demedim ama bak şimdiden diyor. Annemde daha tanışmadık bunları o zaman gelince konuşuruz diyordu. Derken derken birikti herşey bir gün abisi yengesi var onlara gitti bir yere gittiği zaman beni çok sormaz. bende bir yere gittiğinde beni unutuyorsun dedim yine kavga etmeye başladık ailemle arami bozacaksin dedi ben ailesine hiç bir şey dememiştim. Kendisine kiziyordum artık ağrima gitti ve ayrilalim bitsin dedim hayir dedi mesajlar attı konuşmadım bir kac gün. Sonra barışıyoruz zannederken denedim ama soğuttun kendinden birikmiş hersey zamana birakalim dedi. 3 haftadir ayriyiz bu süreçte hatami telafi etmek için özür diledim telefonda ağladim yapamadigimi soyledim uzunca bir mesaj da attım. ama geri adım atmadi herşeyin suçlusu ben oldum. Çok ağır konuşuyorsun ve erkekliğime laf ediyorsun barişsak yine ayni olacak zamana birakalim dedi... En sonunda Bende sevseydin bu kadar gurur yapmazdin dönerdin dedim. Bak yine aynisin dedi güvenin yok dedi susuyorum ben iyi değilim dedi. Ne yapmalıyım bundan sonra geri mi durmaliyim yoksa gönlünümü almaliyim biraz uzun oldu kusura bakmayın

Artik biraz geri durun. Insanlar birbirlerinin cinsiyetlerine laf edecek kadar saygiyi asmamalilar. Siz gönül almaya calistikca o daha fazla geri adim atacaktir ve gönül alma sekliniz ona yonelttiginiz elestirilerinizi laf aralarinda barindirabilir. Hersey olacagina varır.

Sürekli kavgalar çıkiyordu maalesef bende çok ağır konuşuyorum çunku ofkelenince gözüm görmüyor hiç bir şeyi.
Öfkelenince gözüm bişi görmüyor diye savunma olamaz..Öfke kontrolünüz yoksa psikolojik yardım alın.

İnsan ağır konuşunca öz anasından bile soğuyor. Sevgiliniz sizden niye soğumasın? Yardım alın,kontrolünüzü sağlamayı öğrenin.Bu sevgiliniz ya da ilerde bir başkası fark etmez..Kimsede sonsuz krediniz yok,eninde sonunda ayrılırsınız.Herkesin ağzından çıkanı kulağı duyacak.

Bence

Bence çok büyütmüşsün canım benimde 5 yildan fazladir iliskim var benim.erkek arkadasimda boyledir, ilk zamanlar sorun ederdim ama artık yapmıyorum çünkü müsait olduğunda yazar oldu. Üstüne düşme rahat bırak illa yazacaktır. Bence büyütme ve kendi haline bırak birazda

Evet o konuda hatalıyım sonradan anlıyorum öfke problemim var kendimi değersiz hissettiğim zaman çok ağır konuşuyorum umuyorum ki öyle olur teşekkür ederim.
Aslında o kadar sık boğaz etmem ama hergun beni soran insan bir yere gittiği zaman sen nasılsın bile demiyor sadece kendini anlatıyor. bu hep bu şekilde olunca artık patladım yoksa hatta zaman geçirsin diye kisa kisa yazarım vaktini almamak için.

Kuzum seven adam gurur falan dinlemiyor ailemle arami bozacaksindan zaten bir gariplik hissediliyor hic pisman olma birak gitsin uzulecek birsey yok
Bir an dış kapinin diş mandali gibi hissettirdi bitsin dedim. ben kimsenin ailesiyle arasını bozmam bozulsun istemem aile onemlidir dedim. O an aklimdan bir sürü düşünce geçti evlenirsek yine bu şekilde söylerse.

Tabi ki bunun savunulacak bir yanı yok ama son bir kaç yıldır bu sorunu yaşıyorum. yardım aldım. Şimdi belki hakliyken çogu kez bu durum nedeniyle haksiz konumuna düştüm kizmadan soylemek varken öfkeyle söyledim çoğu şeyi. Ben bunu nasil anlatsam bilemiyorum sonradan pişman oluyorum söylediklerimden. yardim almaya devam edeceğim bakalım ve kendimce nasil cozebilirim onun yollarina bakiyorum

Daha söz bile olmamışken eşya almak da neyin nesi? İşe girip ekonomik özgürlüğünüzü kazanmadan bu işlere girmeyin bence.
"erkekliğime laf ediyorsun..." ne erkeklikmiş arkadaş,bulunmaz hint kumaşı sanki. Bence kendinizi geri çekin.

Adama niye çemkiriyor peki bunun için ? Normalde evlenmeye gönlü olmayandan dertlenilir burada? Konu sahibi hatalı sanki ya
Bazi söyledikleriyle yaptiklari çelişiyordu mesela bana yorgunum diyor uykusu geliyor ama bir yere gideceği zaman uykusuz gidebiliyordu bunun gibi örnek. benim hatam öfkeyle halletmeye çalışmaktı kendimi değersiz görünce sinir krizi geçirebiliyorum bu ayrica bu aralar sürekli evde durmamdan da kaynakli olabilir

Emin ol soyleyecek sen dusunme bile.bu adami olsaydi yipranirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…