Sevgilimle ayrıldık ama pişman oldum düzelir mi?

İlerde çok zorlanirmisiz simdiden bak başlayalim diyordu ama ailem tanişalim once ayarlariz diyordu. Evet son zamanalrda aileside onun ustune gidiyordu o da benim üstüme geldi iyice herşey kötüye gitti acikcasi. Sonuç olarak herşeyin suçlusu şuan benim onun gözünde.

Eğer üstüne gelmez anlayışlı olmaya karar verirse yeniden olabilir, aynı tavırlara devam ederse hiç ilgilenme artık onla derim

Saygı insan ilişkilerinin temeli. Dilerim bir an önce bunu öğrenirsin. Ayrıca gönül "sevseydin gurur yapmazdın" şeklinde alınmaz. Biraz geride durup sizde kendinizi analiz edin derim.

Konuştunuz kişi

eş kişisini ailesiyle arasını bozacak diye düşünmeye başladıysa

Yarın ailesine yakın bir yerde yaşama kararı alır

Sizinde en ufak bir yakınmanızda burnunuzdan getirir

Bu kişiyi seçerseniz ailesi her geldiğinde kavga edersiniz

Siz kendinize düşen adımı atmışsınız gerisini Allah'a bırakın inşâAllah hakkınızda hayırlısı neyse o olur, en azından adım attığınız için içiniz rahat eğer karşı tarafta bir adım atmaya niyetlenirse ve adım atarsa sorunlarınızı bir güzel konuşun çözümlenebilecekse sizde kendinizi biraz törpüleyin karşı tarafta öyle yola devam edin, ama baktınız yazmıyor aramıyor çokta kendinizi bunaltmayın belkide böylesi hayırlıdır bilemezsiniz içinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…