- 1 Nisan 2022
- 103
- 8
- 13
- 24
- Konu Sahibi cansugultekin76
-
sinirden 20 kez aradim normalde yapmam öyle ama beni mesgule atinca daha deli oldum aradim durdumKuzu bende tam olarak sevgilin gibiyim ve benim kocam da sen gibi. Ben bir sorun olduğunda olayın biraz üzerinden zaman geçmesi için susarım sessiz kalırım eşim de o an konuşulsun ister. Ama ben o an konuşursam o hırs ve sinirle kötü şeyler istemediğim şeyler söyleyebilirim. Bu yüzden susmayı tercih ediyorum. Zira zaten eşim fazla sinirli oluyor olayın sıcaklığıyla ben sustukça daha da sinirleniyor. Ama bilmiyor ki ben konuşsam olayı halletmek yerine daha da harlayacacağım ateşi. Aradan vakit geçip ikimiz de sakinleştiğimizde daha kolay oluyor anlaşmak.
Ve birde 20 kere aramak nedir ya
haklisinAdam zaten senin sürekli aramandan yazmandan bunalıyor sen hala yazmayım öı diyorsun? Adam seninle kavga etmemek kırmamak için kaçıyor sen onun düşüncelerine davranışlarına saygı göstermiyorsun. Onu değersizleştiriyorsun. Mecbur mu sürekli alttan almaya? Mecbur mu sürekli sen sinirlenince gönlünü yapmaya? Çok açıkça söyleyeyim sana, bana senin gibi davransa biri direkt savcılığa gidip şikayet ederim. Bu konuşma isteği, iletişim, sevgi değil. Bu resmen taciz ve psikolojik şiddet. Ve sende de hata yok. Hata bu konuda sende. Haklı olduğun konular olabilir ama bu davranışlarla bütün haklılığın silinip haksız oluyorsun.
herkes onu izle diyor eve gidince izlicem... cok kötü hissediyorum kendimi cok bos hissediyorum10 yıl önce yaptığının aynısını yaptığım bir ilişkim vardı. Karşı taraf da aynısını yapardı. Bu davranış toksik bişey sen peşinden böyle koşarsan o da seni kaybetmekten korkmaz ki. Sevgilin olsam bana böyle yapsan bende derim kız nasıl olsa ne zaman yazsam cevap verecek. Ulaşılmaz olan sen ol. Kavga etme her şeye, illa kavga varsa telefonu kapatan sakinleşmek isteyen bu konu için modumu düşüremem diyen sen ol. O zaman adam peşinde koşacak. Birazcık adil yıldırım izle şekerim anlarsın demek istediğimi
Sinirine hakim ol aşko kimse senden daha değerli değil. Olay bi soğusun bekle biraz adam da o sırada sakinleşir düşünür hatası varsa anlar. Normalde hep o alttan alır dediğin için yine sakinleştikten sonra barışıcağınızı düşünüyorum.sinirden 20 kez aradim normalde yapmam öyle ama beni mesgule atinca daha deli oldum aradim durdum
bu sefer alttan alacagini hic ama hic sanmiyorum söyledi zaten 1-2 hafta sonrayazmami bekleme dedi... burda herkes yazma diyor bana sence de yazmim mi bir kac gün sonra?Sinirine hakim ol aşko kimse senden daha değerli değil. Olay bi soğusun bekle biraz adam da o sırada sakinleşir düşünür hatası varsa anlar. Normalde hep o alttan alır dediğin için yine sakinleştikten sonra barışıcağınızı düşünüyorum.
O senden beklemeyecek. O bitirdi bu ilişkiyi.haklisinEn iyisi beklemek... ama biliyorum ki yazmaz oda benden bekler..
Yaşınız 22 mi? İnanın 17 falan sandım. Ben sizin yaşınızdayken asla demek bile istemiyorum.... Adamı bir salın kendinizi de öyle.benim yasim 22 sevgilim 24, telefona baksa tartisma alev almicakki dogru düzgün ilietisim kurabilcez benim derdim bu.. evet seviyorum cok seviyorum cogu zaman sevgilim alttan aliyor ama bu sefer alttan alip ilk adimi atacagini düsünmiyorum
Kendini boş hissetme güçlü hisset. Değerini onun belirlemesine izin verme. Kendi değerini belirle bırak o da değerine uygun biri olmaya çalışsın. Olmuyor mu demek ki sana göre değil ayrıl gitsinherkes onu izle diyor eve gidince izlicem... cok kötü hissediyorum kendimi cok bos hissediyorum
ben nasil birakayim? 16 yasimdan beri hayatimda ben simdi öyle silip atamam suan bile cok canim yaniyor..1 bucuk ay sonra oldugu memlekete gidicez ailemle bizde oraliyiz ondanO senden beklemeyecek. O bitirdi bu ilişkiyi.
Sen kavga ile besleniyorsun. Kavga ile beslenmesen sinirlendim 20 kere aradım, sinirlendim destan destan yazdım demezsin.
500 metre gibi mesafeyi koşup gelerek bişeyler anlatmaya çalıştığını düşün. Koştuğun İçin nefes nefese kalmışsındır ve söylemek istediklerini tam olarak anlatamazsın. Önce durup nefesini ve nabzını düzenlemen gerekir. Sen ise koşarak anlatmaya çalışıyorsun. Bırak düzeltmeyi daha da zorlaştırıyorsun karşındakinin seni anlamasını. Hep sevgilim alttan alırdı diyorsun kim bilir kaç kere oldu ki artık bıktı sevgilin. Bırak adamı artık. Senin yaptığın gerçekten eziyet. Kendi hayatına bak. Kitap oku, müzik dinle gez. Daha yaşın çok küçük. Birey olduğunu sindir, sindiremezden bu şekilde saygı göstermeyen, tahammülsüz bir insan olarak ilişkilerini sabote edersin.
Yaşınız 22 mi? İnanın 17 falan sandım. Ben sizin yaşınızdayken asla demek bile istemiyorum.... Adamı bir salın kendinizi de öyle.
öyle zaten ama baska türlü degerimi biliyodu hissettiriyordu kavga edince alttan aliyordu ama bu sefer öyle degilKendini boş hissetme güçlü hisset. Değerini onun belirlemesine izin verme. Kendi değerini belirle bırak o da değerine uygun biri olmaya çalışsın. Olmuyor mu demek ki sana göre değil ayrıl gitsin
Bıktım diyen adamla ilişkini sürdürmen kendini değersiz hale getirmen demek zaten. Ayrıldıysan bırak dağınık kalsın. Bıktım dşyen adamla zorla evlenince değerli mi olacaksınŞu an cok kötüyüm, sevgilimle 4 senedir sevgiliyiz uzak mesafeli ama mesafe sorun olmadi bu zamana kadar, ikimizde sinirliyiz diye bazen fazla kavga edebiliyoruz ama aslinda kolay kolay sarsilmayiz. Biz kavga ederken sevgilim 98% herzaman telefonu kapatir gider, uyur, mesaja 1-2 saat sonra cevap verir, cevrim ici olmaz özellikle veya kisa gicik umursamaz cevaplar verir bana göre (ona göre umursamaz cevaplar degilmis) vsss... allah yukarda cogu zaman sevgilim alttan alir ama bu cekip gitmeleri arkadaslarina gelince cevrim ici olur cikmaz bana gelince cevrim ici olmamasi veya hemen cikmasi artik deli oluyorum.. bende buna cok ama cok sinir oluyorum kac kere söyledim öyle yapma kendimi degersiz hissediyorum diye 10 kere söz verdi tamam askim tamam bitanem yapmam söz diye ama hala öyle yapiyor sadece benim dememle cevrim ici kaliyor oda ZORLA. Bugün yine kavga ederken öyle yapti bu sefer ben cok sinir oldum daha cok kavga ettik cikti bende aradim sevgilim napiyor peki? beni mesgule atiyor bilerek 20 kez aradim mesgule atiyor.. ya insanda hic mi kaybetme korkusu olmaz ya? beni mesgule atinca bende bidaha aramam dedim sevgilime napiyosan yap biktim dedi. Kavga edince her 2. lafindan biri biktim oluyor.. Bende "Bana söz verdin cikip gitmek yok konusup hal edecez herseyi diye ama yaptigina bak ben daha fazla cekmicem bunlari dedim" sevgilimde anladim ben seni sil numarami ozaman demeye basladi vsss... simdi konusmayi kestik bana görüldü atti ayrildik gibi
cok kötüyüm siz ne diyorsunuz bu duruma?
Canım konuyu ve ilişkinizi tam olarak bilmiyorum.bu sefer alttan alacagini hic ama hic sanmiyorum söyledi zaten 1-2 hafta sonrayazmami bekleme dedi... burda herkes yazma diyor bana sence de yazmim mi bir kac gün sonra?
Valla bence anlattığına göre seni çantada keklik görüyoröyle zaten ama baska türlü degerimi biliyodu hissettiriyordu kavga edince alttan aliyordu ama bu sefer öyle degil
cok tessekür ederim yorumun icin canim, ben cok zor tutuyorum kendimi bagimli oldum galiba mesela 1 saniyede hemen cevap veriyorum her saniye nerde napiyo bilmek istiyorum suanda bile kafayi yicem yazmak konusmak istiyorum ama gururumdan yazamiyorumCanım konuyu ve ilişkinizi tam olarak bilmiyorum.
Ama anladım kadarıyla bir kavga çıkmış ve senin bu kavga sonrasında sevgilin sessiz kalmış diye ikinci bir kavga çıkmış.
Sen sevginden eminsen, ve darlayacak derecede mesaj atmalara aramaların yanlış olduğunu kabul ediyorsan bu konuda sevgilinin biraz haklılık payının olduğunu düşünüyorsan.( bence sessiz kalması dediğim gibi olayın biraz soğumasını ve ikinizin de sakinleşmesini bekliyor sonradan da gönlünü alıyor adam) Bir kaç gün sonra olay soğuduğunda yaz bence. Ama bu bunaltacak kadar aramaların sinirden olduğunu ve kendi hatalarının farkında olduğunu belirt önce. Adam kavga yüzünden değil senin darlamaların yüzünden bıkmış. Sonra sakince asıl konunuzu konuşun. Eğer sevgilin seni seviyorsa zaten kıyamaz hatanı anladığın için. Yok asla yanaşmıyorsa sen en azından ilişkinizi kurtarmak için sakin kafayla bir adım atmış olursun.
40 yıllık evli i sanlar boşanıyor sen 6 yıldır hayatında olan insan için nasıl bırakayım diyorsun. Yarın öbür gün evlenseniz ve tartışma olsa ve o yine konuşmasa ne yapacaksın? Sabaha kadar bağırıp çağıracak mısın? Eşyaları mı kırıp dökeceksin. Sen istiyorsun diye cevap vermek konuşmak zorunda değil. Sen onun sahibi gibi davranıyorsun. Ona saygı duymuyorsun. Bir kere de onun yönünden düşün. Sana yazmayacağını söylüyor sen hala yazayım mı arayım mı ne yapayım diyorsun. İlk başta onun isteklerine saygı göstermeyi öğren. Memlekete gidince de karşılaşmamaya dikkat et, karşılaşırsanız da uzaklaş hemen. 22 ve 24 yaşında iki insan yaşadığı bir ilişki olarak çok laçkalaşmış. Bırak karşındaki kişi nefes alsın. Seni özleme fırsatı, pişman olma fırsatı bile vermiyorsun. Senin bir hayatın var. Ondan önce de vardı ondan sonra da olacak. Kendi hayatına bak. Bırak o da kendi hayatına baksın. Sensiz hayatı kötü ise yazacak yada arayacaktır. Nefes alma fırsatı ver ve saygı göster.ben nasil birakayim? 16 yasimdan beri hayatimda ben simdi öyle silip atamam suan bile cok canim yaniyor..1 bucuk ay sonra oldugu memlekete gidicez ailemle bizde oraliyiz ondan
madem sevgisinden bu kadar eminsiniz siz sessiz alın kendinizi, adım asla atmayınbeni sevmiyor deger vermiyor desem hakkini yemis olurum, sevgisini gösteriyor alttan aliyor ilk adimi atiyor cogu zaman, umursuryor deger verdigini gösteriyor ama kavga edince öyle degil yani bu sfer gercekten kizmis sinirlenmis ki öyle davrandi ama bende kizdim sinirlendim herzemen kavga edince umursamaz gibi davranmasindan biktim
artik konusmuyoruz... napim simdi ben hic adim atmimmi?
peki öyle yapmaya caliscam... tessekür ederim40 yıllık evli i sanlar boşanıyor sen 6 yıldır hayatında olan insan için nasıl bırakayım diyorsun. Yarın öbür gün evlenseniz ve tartışma olsa ve o yine konuşmasa ne yapacaksın? Sabaha kadar bağırıp çağıracak mısın? Eşyaları mı kırıp dökeceksin. Sen istiyorsun diye cevap vermek konuşmak zorunda değil. Sen onun sahibi gibi davranıyorsun. Ona saygı duymuyorsun. Bir kere de onun yönünden düşün. Sana yazmayacağını söylüyor sen hala yazayım mı arayım mı ne yapayım diyorsun. İlk başta onun isteklerine saygı göstermeyi öğren. Memlekete gidince de karşılaşmamaya dikkat et, karşılaşırsanız da uzaklaş hemen. 22 ve 24 yaşında iki insan yaşadığı bir ilişki olarak çok laçkalaşmış. Bırak karşındaki kişi nefes alsın. Seni özleme fırsatı, pişman olma fırsatı bile vermiyorsun. Senin bir hayatın var. Ondan önce de vardı ondan sonra da olacak. Kendi hayatına bak. Bırak o da kendi hayatına baksın. Sensiz hayatı kötü ise yazacak yada arayacaktır. Nefes alma fırsatı ver ve saygı göster.
Hala alttan alıyordu diyorsun. Neden sen alttan almıyorsun. Kavga sırasında konuşmak istemiyor neden saygı göstermiyorsun? Senin ondan ne üstünlüğün var ki hep o alttan alacak. Hayatındaki insan senin arkanda yada önünde değil yanında olmalı. Sen onu arkana itiyorsun. Önce ben diyorsun. Otur ve özeleştiri yap. Hatalarını gör ve kabullen, özür dilemeyi, görül almayı bil. Hep ondan alttan almayı bekleme. Sevgilim diyorsun seviyorum diyorsun da bu şekilde sevgi gösterilmez. Lütfen otur ve özeleştiri yap.öyle zaten ama baska türlü degerimi biliyodu hissettiriyordu kavga edince alttan aliyordu ama bu sefer öyle degil
peki tessekür ederimmadem sevgisinden bu kadar eminsiniz siz sessiz alın kendinizi, adım asla atmayın
ama şu yazdıklarınızdan, sevgilinizi haklı çıkarma çabanızdan bunu çok zor yapabileceğinizi görüyorum
ama bilin ki eğer şimdi bir adım atarsanız artık en ufacık şeyde arkasını dönüp giden size hak ettiğiniz değeri göstermeyen bir adamla yaşamaya başlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?