sevgilimle ayrildik Cok acil görüsünüze ihtiyacim var ?

peki öyle yapmaya caliscam... tessekür ederim
Sana birisi bu şekilde davransa ne yapardın? Biraz sakin ve mantıklı düşün. Bu şekilde hiçbir ilişki sürmez. Güzel ve iyi günlerinde herkes iyidir. Önemli olan kötü vr tartışmalar olduğunda saygıyı korumaktır. İlişkileri saygı korur. Sen bu saygıyı korumamak İçin elinden geleni yapıyorsun. Şöyle düşün sevgilin sana bu şekilde davransa ailen ne yapardı?

kendimi suclu buluyorum ama onda da cok suc buluyorum cünkü "Lütfen yapma" dedigim seyleri bilerek yapiyor

ailem konusmami istemezdi tabiki, ben herzaman ruh hastasi gibi darvanmiyorum sadece beni bilerek kiskirttigina böyle oluyorum..

Rica ederim canım ilişkinizi kendi evliliğime benzettim için ben sevgilin açısından değerlendirdim. Tabiki sen ilişkinizin dinamiği daha iyi bilirsin ve doğru kararı verebilirsin.
Bağımlı olmak bir yerden sonra tehlikeli oluyor canım ya kendi iyiliğin ve sevgilin için. Bunu biraz törpülemeni öneririm. Sevgilin de bir insan ve onunda bir hayatı var her anında sana yazamayabilir. Bunun normal olduğunu hatırlat kendine. Ha yok ben güvenemiyorum aldatacak falan diye düşünüyorum dersen onu bilemem. Çünkü güven problemi olduğunda kişiler daha çok üzerinde duruyor bu neredesin napıyosun olaylarının diye okumuştum. Ama güveniyorsan rahat bırak biraz bence.

kendimi suclu buluyorum ama onda da cok suc buluyorum cünkü "Lütfen yapma" dedigim seyleri bilerek yapiyor
Şu sözünde ama diyorsun ya ondan önce yazdığın herşey siliniyor. Özeleştiri yapmıyorsun kendini haklı çıkarmaya vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun. Yapma bunu. İkinizde bu şekilde davranarak tekrar bir araya gelseniz bile her tartışmada böyle olacak. Evlenirseniz ilerleyen dönemlerde fiziksel şidddete kadar gidebilir. Her tartışmada o susuyor sen de ısrar ediyorsun di mi? Senden beklediği davranış bu. Beklendiği şekilde davran bu sefer. Sen de sus. Onu düşünmeye sevk et. Neden sustu neden aramıyor diye düşünsün. Sen ısrar ettikçe aranızdaki saygıyı yitiriyorsunuz.

güveniyorum bana simdiye kadar güvenmemem icin bir sebep vermedi

suan kendi vicdanimi rahatlatmasam, sucumu tamamen kabul etsem su dakika sevgilime yazarim kendimi tutamam o yüzden onun da suclu oldugunu göz önünde bulunduyorum... hadi sil numarami yazma benim hayatim seni ilgilendirmez artik vs demesini unutamiyorum

ailem konusmami istemezdi tabiki, ben herzaman ruh hastasi gibi darvanmiyorum sadece beni bilerek kiskirttigina böyle oluyorum..
Kışkıracak bişey yok. Konuşmuyor işte ne yapacaksın, boğazını sıkıp zorla mı konuşturacaksın. Doğru
Bıktı çünkü her kavganızda ruh hastası gibi davranmandan. Sana yapılsa aynı şey emin ol arkana bakmadan kaçarsın. Suçunu tamamen kabul edersen onu raman değil utanman, mahcup olman gerekir. Onu ararsan yada yazarsan hiçbişey anlamamışsın denektir, yine aynı şeyi yapıyor olursun. Yapma artık. Bırak nefes alsın. Sen de bir hayatın olduğunu hatırla. Hayat bir kişinin etrafında dönmüyor. Bak yine söylüyorum ve çok ciddiyim. Biri bana senin yaptığın gibi 20 kere arasa destan gibi yazsa hemen savcılığa gidip suç duyurusunda bulunurum. Hele bunu yapan sevgilimde mutlaka suç duyurusunda bulunurum. Kavgada bunu yapıyorsa yanında olsam neler yapar derim, korkarım. Sevgilinin gözünde yerin bu mu olsun istiyorsun? Yapma lütfen. Kendine gel, kendine saygı göster.

aglamak istiyorum ben neden böyleyimmm.... simiden cok özledim ama yazip ariyip darlamicam

güveniyorum bana simdiye kadar güvenmemem icin bir sebep vermedi
Bak adam bunalmış demek ki bu kadar kontrolcü olmanızdan.
Yapma dediğim şeyleri bilerek yapıyor demişsin. Şöyle bişey sen bazı şeylerden rahatsız olabilirsin fakat onu sevgiline dayatamazsın. Konu burda ne bilmiyorum yine ama kendimden örnek vereceğim kocam sakız çiğnememi istemez deli olur. Ama bu demek değildirki ben sakız çiğnemeyeceğim. E ben seviyorum onu napıcaz. İstiyorum yani dışarıda değil ama evde o yokken çiğniyoruz bazen ağzımda kalıyor unutuyorum o eve geldiğinde atmayı sinirleniyor. E ben şimdi bilerek sinirlensin diye yapmadım ki. Unuttum. Bu basit bir örnek. Ama daha ciddi konularda da insan bazen unutabiliyor.

Yani senin sevmediğin yapma dediğin şeyleri onun yapmayacağı gibi bi durum yok siz sevgilisiniz onun sahibi yada kumandası falan değilsiniz. Her şeyini kontrol edemezsiniz.
Her konuda sevgiliniz alttan almış zaten bu sefer ve bundan sonra alttan almayı sizde deneyin. Siz alttan almayı öğrenmezseniz ilişkinizin yürüyeceğini düşünmüyorum.

konu kavga edince herzaman cekip gitmesi, arkadaslari yazinca hep cevrim ici kalabiliyor ama bana gelince hemen cikiyor vs yani cok büyük konular degil olay bir anda cok büyüdü ve patladi

aglamak istiyorum ben neden böyleyimmm.... simiden cok özledim ama yazip ariyip darlamicam
Ay hayır sakın ağlama ya saçmalama kocan mı bu adam, 3 çocukla ortada mı kaldın?
Tamam hatalar olmuş biraz zaman ver adama kendine de. Çok aşırı bağlanmışsın ve bu sana sürekli hatalar yaptırmış.

Bir süre kafanı dinle. Adamda nefes alsın gözünü seveyim ya.

bidaha hic konusmicaz diye korkuyorum ödüm kopuyor

Eski bir sevgilim de kavga anında çeker giderdi, çok rahatsız edici bir durum. Valla çekilir dert değil. Bir de sorunu çekip gittikten sonra da konuşup halledemezdik üstünü kapardı.

Neyse size gelecek olursak, en büyük hatanız onu hayatınızın merkezine koymak. Hayatınızın merkezine kendinizi koymalısınız. O gitse de kalsa da ayakta olmalısınız. Bu hem kendi ruh sağlığınız için hem ilişkiniz için. Böyle davranarak ona da gösteriyorsunuz merkezde olduğunu; kaçan kovalanır hesabı bu sefer o sizi sallamıyor. Neden sürekli sorunları siz çözmeye çalışıyorsunuz? Onun da uğraşması gerekmez mi? Eğer sizi anlamak isterse zaten paragraf paragraf yazmanıza gerek kalmaz ya da yüz defa aramanıza.

4 senelik ilişkide ise sürekli kavga etmek ve onun özür dilemesi de normal değil. Ya siz her şeyi sorun eden toksik birisiniz ya da bu adam durmadan sizi sallamadan hatalar yapan toksik birisi.

sorun daha cok bende sanirim, ben daha toksik ve herseyi kafaya takan bir tipim. Hayatimin merkezinde sevgilim var ve bunu nasil degistirebilirim hic bir fikrim yok suan bile cok özledim yazmak istiyorum konusmak istiyorum bende de hata var

konu kavga edince herzaman cekip gitmesi, arkadaslari yazinca hep cevrim ici kalabiliyor ama bana gelince hemen cikiyor vs yani cok büyük konular degil olay bir anda cok büyüdü ve patladi
E bebeğim senle tartıştı diye arkadaşlarına da mı yazmasın. kız sende ne zor hatunsun

sorun daha cok bende sanirim, ben daha toksik ve herseyi kafaya takan bir tipim. Hayatimin merkezinde sevgilim var ve bunu nasil degistirebilirim hic bir fikrim yok suan bile cok özledim yazmak istiyorum konusmak istiyorum bende de hata var
terapi alabilirsiniz bu konuda yoksa bu size de ilişkinize de zarar verecek. bu arada korkmayın barışır yine hiç şüphem yok
baskasiyla yapamam korkum bu
%90 insanlar ilişkisi bitince şunları düşünüyor: ya bir daha kimseyi sevemezsem? ya bir daha kimse beni sevmezse? ya onu unutamazsam… diye uzar gider. bu düşünceler doğru değil. herkes böyle hissediyor sonra da geçip gidiyor eskisinden bile iyi ilişkiler yaşıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…