- 1 Nisan 2022
- 103
- 8
- 13
- 24
- Konu Sahibi cansugultekin76
-
hayir yani onlara yaziyorsa onlar icin cevrim ici kaliyorsa benim icin de kalabilir demek istedimE bebeğim senle tartıştı diye arkadaşlarına da mı yazmasın.kız sende ne zor hatunsun
cok sabirsizim suan simdi hemen barissin istiyorum mesela..terapi alabilirsiniz bu konuda yoksa bu size de ilişkinize de zarar verecek. bu arada korkmayın barışır yine hiç şüphem yok
%90 insanlar ilişkisi bitince şunları düşünüyor: ya bir daha kimseyi sevemezsem? ya bir daha kimse beni sevmezse? ya onu unutamazsam… diye uzar gider. bu düşünceler doğru değil. herkes böyle hissediyor sonra da geçip gidiyor eskisinden bile iyi ilişkiler yaşıyorlar
aglamak istiyorum ben neden böyleyimmm.... simiden cok özledim ama yazip ariyip darlami
Ağlamak istiyorsan ağla belki sakinleşirsin. Artık onu arayıp yazmayı bırak. Kızgınlıkla yada ciddi olarak söylediği arama yazma sözüne saygı göster. Herşeyden önce kendine saygı göster. Evliyim ve eşinle tartışırsak ikimizde sessiz kalmayı tercih ederiz sakinleşene kadar. Sırat asıp karşılıklı oturmayız. Mesela yürüyüşe çıkarım, yada ikimize de kahve yaparım sonra bahçeye çıkarım yalnız başıma yada o çıkar. Nefes alma, sakinleşme alanı tanırız birbirimize. Birbirimize olan saygımızı kaybedersek sevginin hiçbir önemi kalmaz ki. Bak sana numaramı sil filan dediğini unutamıyorsun, üzülüyorsun. Israrla aramasaydın, yazmasaydın o sözleri duymayacaktın. Şimdi anlıyor musun kavga anında neden susup uzaklaştığını. Şimdi düşün sen o sırada neler yazdın neler dedin? Senin üzüldüğün, sürekli aklına geldiği gibi onun aklına gelmiyor mu? Erkek diye odun olacak hali yok, onun da canı, kişiliği, gururu var. Kendine de ona da bunu yapma lütfen. 22-24 yaşında saygı dolu bir ilişkiyi hak ediyorsunuz. Yanlışından bir an önce dön.aglamak istiyorum ben neden böyleyimmm.... simiden cok özledim ama yazip ariyip darlamicam
borderline mısınız acaba? bu kadar terk edilmekten korkmak garip geldicok sabirsizim suan simdi hemen barissin istiyorum mesela..
bilmiyorumborderline mısınız acaba? bu kadar terk edilmekten korkmak garip geldi
ayni hatayi yapmamaya caliscam... bi kenarda beklicem yazmicam aramicam belki kendisi yazar..Ağlamak istiyorsan ağla belki sakinleşirsin. Artık onu arayıp yazmayı bırak. Kızgınlıkla yada ciddi olarak söylediği arama yazma sözüne saygı göster. Herşeyden önce kendine saygı göster. Evliyim ve eşinle tartışırsak ikimizde sessiz kalmayı tercih ederiz sakinleşene kadar. Sırat asıp karşılıklı oturmayız. Mesela yürüyüşe çıkarım, yada ikimize de kahve yaparım sonra bahçeye çıkarım yalnız başıma yada o çıkar. Nefes alma, sakinleşme alanı tanırız birbirimize. Birbirimize olan saygımızı kaybedersek sevginin hiçbir önemi kalmaz ki. Bak sana numaramı sil filan dediğini unutamıyorsun, üzülüyorsun. Israrla aramasaydın, yazmasaydın o sözleri duymayacaktın. Şimdi anlıyor musun kavga anında neden susup uzaklaştığını. Şimdi düşün sen o sırada neler yazdın neler dedin? Senin üzüldüğün, sürekli aklına geldiği gibi onun aklına gelmiyor mu? Erkek diye odun olacak hali yok, onun da canı, kişiliği, gururu var. Kendine de ona da bunu yapma lütfen. 22-24 yaşında saygı dolu bir ilişkiyi hak ediyorsunuz. Yanlışından bir an önce dön.
bu olabilirya da bağımlı kişilik de olabilir…
22 yaşında ve 16 yaşından beri beraber olduğu kişi. Hayatında bildiği tek ve en uzun ilişki olduğu için bu tepkileri veriyor. Damarlarında akan kan deli gibi ateş gibi şimdi.borderline mısınız acaba? bu kadar terk edilmekten korkmak garip geldi
biz sevgiliyken ayrıldık daha üç aylık sevgiliyiz ve daha birbirimizi hiç görmemiştik. Aynı yerde oturuyoruz ama hiç denk gelmemiş ve biz konuşmaya başladığımızda eşim görevdeydi. O yazdı o sevgili olmak için çabaladı sevgili olduk bende sen gibi hemen bağlandım ve üç ay sonra Bitti dedi çok net bi şekilde istemiyorum dedi. 1 ay boyunca adamın çevrim içi olup olmadığına sürekli bakıyordum. hayat bir şekilde devam ediyordu ama ben yine onun yokluğunu hissediyordum. Asla dönmeyeceğini söylediği için yazamıyordum da. 1 ay sonra tekrar yazdı geldiğimde yüz yüze görüşelim konuşalım halledebiliriz umarım diye. Sonra geldi konuştuk hallettik. Ve bir daha o konuyu hiç konuşmadık. O zaman daha yeni sevgiliyi şimdi nerdeyse 3 yıl olacak evleneli.bidaha hic konusmicaz diye korkuyorum ödüm kopuyor
Aramazsa yazmazsa da kendini paralama. Hayat devam ediyor. Birşey olmuyorsa ya hayırlı değildir yada daha hayırlısı olacaktır. Yaşadığımız herşey karakterimize bir basamak olarak ekleniyor ve insanlarla ilişkimizi ona göre şekillendiriyor. Yaşayıp göreceksin bu ilişki sana neler öğretecek. Şimdi sakinleş, git elini yüzünü yıka, makyaj yap, çık dışarı gez biraz. 22 yaşında bir kız için bir günde bu kadar üzülmek yeter.ayni hatayi yapmamaya caliscam... bi kenarda beklicem yazmicam aramicam belki kendisi yazar..
cok tessekür ederim
E siz kavgalısınız ya bebeğim ve adam demekki kavgalı olunca hemen konuşmak istemiyor.hayir yani onlara yaziyorsa onlar icin cevrim ici kaliyorsa benim icin de kalabilir demek istedim
Karşı taraf belki konuşacak ama arayıp yazmasından fırsat bulamıyor. Bir fırsat verse ve karşı taraf konuşmaya telafi etmeye çalışmaz, hiçbişey yok gibi davranırsa o zaman bu ilişkiden hayır gelmez derim. Ama önce fırsat vermeli karşı tarafa, pişman olması, özlemedik, konuşması için. İlişkiyi öyle sahiplenmiş ki (yaşının gereği olduğunu düşünüyorum) iki kişilik yaşıyor herşeyi.Eski bir sevgilim de kavga anında çeker giderdi, çok rahatsız edici bir durum. Valla çekilir dert değil. Bir de sorunu çekip gittikten sonra da konuşup halledemezdik üstünü kapardı.
Neyse size gelecek olursak, en büyük hatanız onu hayatınızın merkezine koymak. Hayatınızın merkezine kendinizi koymalısınız. O gitse de kalsa da ayakta olmalısınız. Bu hem kendi ruh sağlığınız için hem ilişkiniz için. Böyle davranarak ona da gösteriyorsunuz merkezde olduğunu; kaçan kovalanır hesabı bu sefer o sizi sallamıyor. Neden sürekli sorunları siz çözmeye çalışıyorsunuz? Onun da uğraşması gerekmez mi? Eğer sizi anlamak isterse zaten paragraf paragraf yazmanıza gerek kalmaz ya da yüz defa aramanıza.
4 senelik ilişkide ise sürekli kavga etmek ve onun özür dilemesi de normal değil. Ya siz her şeyi sorun eden toksik birisiniz ya da bu adam durmadan sizi sallamadan hatalar yapan toksik birisi.
gercekten elle tutulur bir kavga degil ciddi bisey degil hepsi hal edilecek seyler ama ikimiz sinirli ve inatciyizbiz sevgiliyken ayrıldık daha üç aylık sevgiliyiz ve daha birbirimizi hiç görmemiştik. Aynı yerde oturuyoruz ama hiç denk gelmemiş ve biz konuşmaya başladığımızda eşim görevdeydi. O yazdı o sevgili olmak için çabaladı sevgili olduk bende sen gibi hemen bağlandım ve üç ay sonra Bitti dedi çok net bi şekilde istemiyorum dedi. 1 ay boyunca adamın çevrim içi olup olmadığına sürekli bakıyordum. hayat bir şekilde devam ediyordu ama ben yine onun yokluğunu hissediyordum. Asla dönmeyeceğini söylediği için yazamıyordum da. 1 ay sonra tekrar yazdı geldiğimde yüz yüze görüşelim konuşalım halledebiliriz umarım diye. Sonra geldi konuştuk hallettik. Ve bir daha o konuyu hiç konuşmadık. O zaman daha yeni sevgiliyi şimdi nerdeyse 3 yıl olacak evleneli.
Sizin kavganız sandığım kadarıyla o kadar ciddi bir kavga değil bizim ki çok çok ciddi birşeydi. Ve eşim devam ettirmek istemedi çıkardı beni hayatından. Üç ayda annesine bile bahsetmişti konferans yapıp bana konuşmalarını dinlemiyordum annesiyle konuşurken. O kadar isteyen seven adamı kendimden soğutmuştum.
Annesi anlatıyor o ayrılık sürecinde annesine attığı fotoğrafı bile kaldırmış silmiş. O kadar edinmiştir bittiğine Ama sevgimiz üstün geldi herşeyi unuttuk. Şimdi bebe yapalım diye birbirimizi parçalıyoruz.
Bizim ki sadece örnek olsun diye anlattım biraz zaman vermek iyi gelecek sende az bir çeki düzen ver bak kendine. Hayatın ondan ibaret değil.
o istemiyor ben istiyorum farkli düsüncelerdeyiz daha cok kavga ediyoruzE siz kavgalısınız ya bebeğim ve adam demekki kavgalı olunca hemen konuşmak istemiyor.
Ha şöyle, kendini paralamak yerine kendini toparla. Sana bişey diyeyim mi benim kardeşim yada çocuğum olsan şimdi seni bir temiz döverdim sonra da sarılıp ağlardım. Silkelen kendine gelgercekten elle tutulur bir kavga degil ciddi bisey degil hepsi hal edilecek seyler ama ikimiz sinirli ve inatciyiz
örnegin icin tessekür ederim insallah bizim de bebe yüzünden birbirmizi parcalayacagimiz zamanlar gelir
suan isdeyim.. eve gidip aglamak istiyorum ama eve gidince spor yapip uyicam sanirimAramazsa yazmazsa da kendini paralama. Hayat devam ediyor. Birşey olmuyorsa ya hayırlı değildir yada daha hayırlısı olacaktır. Yaşadığımız herşey karakterimize bir basamak olarak ekleniyor ve insanlarla ilişkimizi ona göre şekillendiriyor. Yaşayıp göreceksin bu ilişki sana neler öğretecek. Şimdi sakinleş, git elini yüzünü yıka, makyaj yap, çık dışarı gez biraz. 22 yaşında bir kız için bir günde bu kadar üzülmek yeter.
haha beni güldürdün tessekür ederim allah da seni güldürsünHa şöyle, kendini paralamak yerine kendini toparla. Sana bişey diyeyim mi benim kardeşim yada çocuğum olsan şimdi seni bir temiz döverdim sonra da sarılıp ağlardım. Silkelen kendine gel
Saygı duyucan aşko zorla güzellik olmuyor malesef. İstemezse istemez be amaaan demeyi öğren.o istemiyor ben istiyorum farkli düsüncelerdeyiz daha cok kavga ediyoruz
Eve giderken yüzünde pırıl pırıl bir gülümseme olsun. Senin hayatının merkezinde sen varsın.suan isdeyim.. eve gidip aglamak istiyorum ama eve gidince spor yapip uyicam sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?