sevgilimle ayrildik Cok acil görüsünüze ihtiyacim var ?

cok sabirsizim suan simdi hemen barissin istiyorum mesela..

aglamak istiyorum ben neden böyleyimmm.... simiden cok özledim ama yazip ariyip darlami
aglamak istiyorum ben neden böyleyimmm.... simiden cok özledim ama yazip ariyip darlamicam
Ağlamak istiyorsan ağla belki sakinleşirsin. Artık onu arayıp yazmayı bırak. Kızgınlıkla yada ciddi olarak söylediği arama yazma sözüne saygı göster. Herşeyden önce kendine saygı göster. Evliyim ve eşinle tartışırsak ikimizde sessiz kalmayı tercih ederiz sakinleşene kadar. Sırat asıp karşılıklı oturmayız. Mesela yürüyüşe çıkarım, yada ikimize de kahve yaparım sonra bahçeye çıkarım yalnız başıma yada o çıkar. Nefes alma, sakinleşme alanı tanırız birbirimize. Birbirimize olan saygımızı kaybedersek sevginin hiçbir önemi kalmaz ki. Bak sana numaramı sil filan dediğini unutamıyorsun, üzülüyorsun. Israrla aramasaydın, yazmasaydın o sözleri duymayacaktın. Şimdi anlıyor musun kavga anında neden susup uzaklaştığını. Şimdi düşün sen o sırada neler yazdın neler dedin? Senin üzüldüğün, sürekli aklına geldiği gibi onun aklına gelmiyor mu? Erkek diye odun olacak hali yok, onun da canı, kişiliği, gururu var. Kendine de ona da bunu yapma lütfen. 22-24 yaşında saygı dolu bir ilişkiyi hak ediyorsunuz. Yanlışından bir an önce dön.

ayni hatayi yapmamaya caliscam... bi kenarda beklicem yazmicam aramicam belki kendisi yazar..
cok tessekür ederim

bidaha hic konusmicaz diye korkuyorum ödüm kopuyor
biz sevgiliyken ayrıldık daha üç aylık sevgiliyiz ve daha birbirimizi hiç görmemiştik. Aynı yerde oturuyoruz ama hiç denk gelmemiş ve biz konuşmaya başladığımızda eşim görevdeydi. O yazdı o sevgili olmak için çabaladı sevgili olduk bende sen gibi hemen bağlandım ve üç ay sonra Bitti dedi çok net bi şekilde istemiyorum dedi. 1 ay boyunca adamın çevrim içi olup olmadığına sürekli bakıyordum. hayat bir şekilde devam ediyordu ama ben yine onun yokluğunu hissediyordum. Asla dönmeyeceğini söylediği için yazamıyordum da. 1 ay sonra tekrar yazdı geldiğimde yüz yüze görüşelim konuşalım halledebiliriz umarım diye. Sonra geldi konuştuk hallettik. Ve bir daha o konuyu hiç konuşmadık. O zaman daha yeni sevgiliyi şimdi nerdeyse 3 yıl olacak evleneli.

Sizin kavganız sandığım kadarıyla o kadar ciddi bir kavga değil bizim ki çok çok ciddi birşeydi. Ve eşim devam ettirmek istemedi çıkardı beni hayatından. Üç ayda annesine bile bahsetmişti konferans yapıp bana konuşmalarını dinlemiyordum annesiyle konuşurken. O kadar isteyen seven adamı kendimden soğutmuştum.
Annesi anlatıyor o ayrılık sürecinde annesine attığı fotoğrafı bile kaldırmış silmiş. O kadar edinmiştir bittiğine Ama sevgimiz üstün geldi herşeyi unuttuk. Şimdi bebe yapalım diye birbirimizi parçalıyoruz.

Bizim ki sadece örnek olsun diye anlattım biraz zaman vermek iyi gelecek sende az bir çeki düzen ver bak kendine. Hayatın ondan ibaret değil.

ayni hatayi yapmamaya caliscam... bi kenarda beklicem yazmicam aramicam belki kendisi yazar..
cok tessekür ederim
Aramazsa yazmazsa da kendini paralama. Hayat devam ediyor. Birşey olmuyorsa ya hayırlı değildir yada daha hayırlısı olacaktır. Yaşadığımız herşey karakterimize bir basamak olarak ekleniyor ve insanlarla ilişkimizi ona göre şekillendiriyor. Yaşayıp göreceksin bu ilişki sana neler öğretecek. Şimdi sakinleş, git elini yüzünü yıka, makyaj yap, çık dışarı gez biraz. 22 yaşında bir kız için bir günde bu kadar üzülmek yeter.

Karşı taraf belki konuşacak ama arayıp yazmasından fırsat bulamıyor. Bir fırsat verse ve karşı taraf konuşmaya telafi etmeye çalışmaz, hiçbişey yok gibi davranırsa o zaman bu ilişkiden hayır gelmez derim. Ama önce fırsat vermeli karşı tarafa, pişman olması, özlemedik, konuşması için. İlişkiyi öyle sahiplenmiş ki (yaşının gereği olduğunu düşünüyorum) iki kişilik yaşıyor herşeyi.

gercekten elle tutulur bir kavga degil ciddi bisey degil hepsi hal edilecek seyler ama ikimiz sinirli ve inatciyiz
örnegin icin tessekür ederim insallah bizim de bebe yüzünden birbirmizi parcalayacagimiz zamanlar gelir

gercekten elle tutulur bir kavga degil ciddi bisey degil hepsi hal edilecek seyler ama ikimiz sinirli ve inatciyiz
örnegin icin tessekür ederim insallah bizim de bebe yüzünden birbirmizi parcalayacagimiz zamanlar gelir
Ha şöyle, kendini paralamak yerine kendini toparla. Sana bişey diyeyim mi benim kardeşim yada çocuğum olsan şimdi seni bir temiz döverdim sonra da sarılıp ağlardım. Silkelen kendine gel

suan isdeyim.. eve gidip aglamak istiyorum ama eve gidince spor yapip uyicam sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…