Sevgilimle evleneceğiz,kimliklerde evlendiğim belli olur mu?

Yorum yapmadan çıkmak için kendimle mücadele ettimm ama yapamadım.ilk olarak ben erkek olsam 18 yaşında ailesini silip benimle gizli kapaklı evlenen bi insan 30una geldiğinde ozaman çocuktuk ben aşık oldum başkasına gidiyorum şimdide diyip yine ani bir kararla gider diye düşünürdüm.İkincisi güzel güzel gelinlik giymek herşeyi layıkıyla yapmak o hevesi heyecanı doya doya tadmak varken neden bu acele be canım ? Seviyorsan sevginden eminsen bir imza mı bağlayacak birbirinize sizi.Zaten güvenemiyorsanız birbirinize sevginize ayrı kalıcaksınız diye ay aman neyse ya tamamlaıycam bile cümlemi çünkü yazdıklarım bir kulağından bile girmiycek hı boş boş konuşuyo benm meselem kimliklte yazar mı şu anlar mı yok ssk öder mi diye düşünceksin.ne diyeyim gençliğine o çıtı pıtı tazeliğine seni yetiştiren ailene yazık.

bazılarına gerçekten rahat batıyor.kendi hayatlarını kendi elleriyle mahvediyorlar.sonra ağlamanın da bir faydası olmaz.

inşallah bu nick 12 yaşından beri seviyorum anlamında değildir

şimdi bu laflar sana hava civa geliyo, ne biliyosunuz ki diyosun ama çok pişman olcaksın çok

ayrıca brokrasik etiketleri evraklardan ömrübillah silemezsin, bi yerden saklasan bi yerden patlar her daim

yalan yalanı getirir, nur topu gibi bi yalan yığının olur, kendini bile tanıyamaz hale gelirsin ben kimim diye

Son düzenleme:

Ev yok , bark yok, iş yok, sigorta yok
Birde oğlan askere gidecekmiş
Birbirini zerre kadar tanımayan , birilerine güvenmeyen iki genç insan
Allah'ım bu ne cesaret
Birde saklamak istiyorsun
Akılsızım en ufak birşeyde evlendiğin ortaya çıkar
Hastanelerden yararlanamazsın ,evlendiğin taktirde babanın nufusundan düştün, oğlanda da sigorta yok
Babanın nufüsta bir işi çıksa yandın , okuyormuşsun sanırım umarım yanlış anlamadım
Okul bunu tespit etse, değil ailen yedi sülalen , arkadaşların , çevren tüm millet öğrenir.
Bizim mahalleden bir tanıdık aynı böyle yaptı.
Kaçtı , sonra aileler anlaştı , düğün yaptılar, kaynanasının evine gelin gitti. 1 sene evli kaldı . Oğlan askere gidince , oğlana tekmeyi vurdu.
Birbirlerine güveni olmayan , temelsiz bir ilişki için değer mi ?
Aşkınızı yaşıtlarınız gibi yaşasanız ?
Belkide ayrılacaksınız .
Askerden geldikten sonra sanıyor musun herşey güzel olacak !

cahil cesareti

Son düzenleme:
sana şunu söyleyeyim kesinlikle saklayamazsın şimdi e-devlet diye bir sistem var yani senin yaptığın değişiklik anında nüfus müdürlüğünde işleniyor ordan devletin ilgili tüm birimlerine aktarılıyor.babanın üstünden daha yararlanamazsın eğer baban çalışansa senin yaptığın değişikliği bildirmediği için birde o suçlu durumuna düşer yani devlete anlatamaz benim kızım evlendi bana söylemedi onun için çocuk parasını aldım aile yardımı aldım diye.yani saklamanın hiç bir yolu yok yani.baban bile işlem yaptırmak için devletin bir kurumuna gitse öğrenir.üzgünüm

ya kız kafasına koymuş, sormuyorki evleneyimmi diye, evlenirsem belli olurmu diyo, evet belli olur, olmasa bile heran için içini yer ...vb.

Bize sorduğun soruyla alakasız olacak belki cevaplamayabilirsin de ama biz bu sorunu cevaplamadan önce
evlilik için neden bu kadar acele ettiğini ve bu işi gizli yaptığını yazar mısın ?

Bu acele niye anlamıyorum gençsin daha.Gençliğini yaşa,bir meslek sahibi ol o zaman evlenin.İyi düşün sonra başını taşlara vurma.

ne güzel iş valla konuyu aç aç hoşuna gitmeyen bişey olduğunda ilgilenme millet de burda kendi kendine yapma etme desin..
benim de bi kız çocuğum olacak Allah izin verirse ve ben sayenizde kafayı yemek üzereyim başıma neler gelecek yarabbim diye!
kınamak istemiyorum ama aklını başına alırsın inşAllah en kısa zamanda ne diyeyim..

Ben şahzen telepati yöntemiynen sevüşürler diyürüm..:37

Optimist olun gızlarrr !!!

ten tene değmeden de olabülü bu işler

BU NE ACELE 18 indesin OKU ÇALIŞ BİR ANANA BABANA HAYRIN DOKUNSUN NE ACELEN VAR KOCA ZAMANIN GELINCE BULURSUN BEN 25 YASINDAYIM DAHA YENI SOZLENDIM VE HALA EVLILIK KORKUM VAR PARDON AMA SIZ NASIL BU KADAR OZGUR VE SERBET OLABILIYORSUNUZ?? AYRICAA HER YERDE EVLI OLDUGUN GORUNUR O ANAN BABAN KIMLIGINDE SOY ADININ DEGISTIGINI GORMEYECEKMI NUFUS DAIRESINDE HASTANEDE HER YERDE GORUNUR AKLINI BASINA AL DERIM....

bikere evlendiğiniz gibi bütün bilgilere evli geçeceksiniz siz kimliği istediğiniz kadar saklayın arkadaşın dediği gibi üniverste sınavlarında ne yapacaksınız sigortanızda düşecek herşeyi bi kenara bırak tutki allah göstermesin ama çocuk bu askerlik okul neyse vefeat etti ne olacak ozaman dul bi kadın olacaksın ailen budurumu öğrenince ne olacak evlenmeden dul nasıl kalınır diye her şey toz pembe değil her şeyle karşılaşabiliriz biraz akıllı düşün kocayı her zaman bulursun ama aileni bulamassın aileni kırmaya inciltmeye gönlün nasıl razı olacak evlendiğin zaman umarım çok mutlu olursun ama tartıştığında başın dara düştüğünde hastalandığında ailenin sevgisi sıcaklığı nı kimse veremez ilk onlar gelir aklına yanımda olsalar diye düşünürsün üzüleceğin şeyler yapma allah yolunu açık etsin

Sakın böyle bir hata yapma diycem ama bir kulagından girip, digerinden cıkıcak biliyorum.. Sen gene kendi bildigini yapıcaksın.

bence bu konu oylesine acilmis nicki bile tuhaf 12denberimi ne kisacasi son zamanlarin konu modasi olmus FAKE!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…