Sevgilimle iletişim sorunumuz. Ben mi abartıyorum?

Bir de ailesiyle iş yaptığı için işim var bahanesi de sökmüyor onlara senin işin zaten bizimle değil mi diyorlar. Klan gibi bi aile.

Yooo benim aklımdan bile geçmedi evli olması.
Aksine ergen, çocukça biri gibime geldi.
Yanlış anlama da ben olsam çok sıkılırım böyle erkeklerden.
Çoktan ayrılırdım.

Bir de ailesiyle iş yaptığı için işim var bahanesi de sökmüyor onlara senin işin zaten bizimle değil mi diyorlar. Klan gibi bi aile.
İşte bu bile ergenlik bence.
O yaştakiler kendi akranları ile gezer, tozar, sevgilisi ile tatil yapar.
Buna izin vermiyorlar o da karşı çıkmıyor.

başka hattı olamaz mı ne bilim evli gibi adam 34 yaşındaki birinin 11 yaşında kardeşi olmasındansa oğlu olması daha mantıklı geliyor.

34 yaşında adam daha kaç sene sevgili kalacakmış?

Bayramdan sonra git nüfus dairesine.daha önce evlenmiş mi ya da evli mi öğren. Baba adı doğum yılı ve sevgilinin adı yeterli. Benim 10 yıllık evli akrabam hala bekar kimliği ile dolaşıyor.

Yooo benim aklımdan bile geçmedi evli olması.
Aksine ergen, çocukça biri gibime geldi.
Yanlış anlama da ben olsam çok sıkılırım böyle erkeklerden.
Çoktan ayrılırdım.

İşte bu bile ergenlik bence.
O yaştakiler kendi akranları ile gezer, tozar, sevgilisi ile tatil yapar.
Buna izin vermiyorlar o da karşı çıkmıyor.

Normalde böyle kendi istediği gibi hareket edemeyen ergenimsi erkeklerden bende hoşlanmam. Ben de 22 yaşındayım bu arada. Ama işte başlarda böyle değildi ben de aşık oldum sonra her şey ters gitti ve geldiğimiz nokta bu. Ben de gezmek tozmak istiyorum ama kabullendim sanırım artık bu durumu

başka hattı olamaz mı ne bilim evli gibi adam 34 yaşındaki birinin 11 yaşında kardeşi olmasındansa oğlu olması daha mantıklı geliyor.

Benim yanımda abi diye konuşuyor 11 yaşındaki çocuğu oğlum sevgilimin yanında bana abi de diye tembihleyecek hali yok :)

Ben henüz okuyorum 3-4 yıldan önce evlenemeyiz. Ailelerle şimdiden yüz göz olmaya gerek yok ikimizin ortak kararı bu. Bakın evli olsa anlardım sonuçta dip dibe geçmiş 2 yıl söz konusu. Adamın herşeyi elimde evliyse bilmeme ihtimalim yok

İşte garip olan da bu.
Sen niye kabul ediyorsun ki?
Gencecik kızsın, onun seni merak etmesi, günde 50 kere araması gerek.
Bırak ya adam mı yok?
Koca adam olmuş, ailesinin gölgesinde yaşıyor.

Dip dibe derken?

Bence ciddiye almıyor. Benim arkadaşımın da kendisinden büyük bu şekilde ilişki yaşamak isteyen bir sevgilisi oldu. Ada'm meğer başkasıyla yaşıyormuş. Yani durum böyle olmasa bile mantıksızca buldum.

İşte garip olan da bu.
Sen niye kabul ediyorsun ki?
Gencecik kızsın, onun seni merak etmesi, günde 50 kere araması gerek.
Bırak ya adam mı yok?
Koca adam olmuş, ailesinin gölgesinde yaşıyor.

Aynen bende bazen kendime soruyorum neden kabul ediyorum ben böyle biri değildim diye. Ama olayın içinde olunca mantıklı hareket edemiyorum sanırım. İlk başlarda farklı bi işi vardı sabahtan akşama kadar konuşurduk hep beraberdık sonra iş değiştirdi olanlar oldu. Sürekli yoğun sürekli yorgun

Dip dibe derken?

Haftada 2 görüşüyoruz bazen beraber kalıyoruz. Telefon online işlemleri, ıcloud şifresi mail vs. şifreleri bende var dip dibeden kastım bu.

2 sene oldu. 2 senede birçok şey yaşadık ciddiye almama gibi birşey olduğunu sanmıyorum ama kesin de konuşamam ki.

Başka hat mantıklı, kafasına göre takıldığı aşikar.

34 yaşında adam akşam sekizden sonra telefonunu kardeşine verip kendi bi köşede oturmaz.

İsterse yorgunluktan posası çıkıp dokuzda uyusun...

Ne yani bi arkadaşı arasa ya da birinin acil ulaşması gerekse "telefon abimin ama bende duruyor, sekizden önce arayın" mı diyor ufaklık?

Ya da sizinle konuşup dokuzda verse mesela, çocuk bir saat geç verdi diye hırpalıyor mu abisini?

Bunun dışında sorununuz yokmuş, öyle yazmışsınız ama iletişim sorunu yaşanılan bir şeye ilişki denmez, kastettiğim telefonla konuşamamak değil, adamın bu durumun saçma olduğunu idrak etmeyip gereğini yapmaması.

O telefonu sekiz'de kardeşine verdiğini, on'da uyuduğunu söyleyen adam var ya, sizinle konuşmayı gerçekten istese kuş olur pencerenize konar, 34 yaşında, seven bir erkeğin neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz.

En fenası da forumda erkekler dolanıyor bazen, çok bahane duydum da, telefonu kardeşine verme palavrasıyla her akşam kafa dinleyen ya da başka limanlarda dolaşan duymadım, başkalarına da kötü örnek olmasa bari...

sevgili olduğunuza emin misiniz?

sevgililik bu değil de...

Di mi ama sevgilime sorarsanız elinden geleni yapıyor kendini aşmış. Hatta bu konuyu ona da okutmayı düşünüyorum bu yorumlardan sonra.

Başka hattı olamaz çünkü bütün konuşmaları bu hattan yapıyor iş veya aile. Aynı zamanda bu hattı sürekli açık. Dediğim gibi akşamlardam zaten vazgeçtim bu olaya yorum istiyorum ama herkes haklı olarak akşama odaklandı. Ayrılmak dışında yapacak birşeyim yok malesef durum bu ben de bayılmıyorum ama bu şekilde evli kesin başkası var ciddiye almıyor gibi yorumlar hoş değil.

2 yıldır bu adam benim her kötü anımda maddi manevi yanımda oldu. Önemli bi hastalık atlattım onda bile çekip gitmedi ciddiye almasa sevmese bu kadar yanımda olmazdı. Ben destek almak için konuyu açtım evli mi nişanlı mı gibi arkadaşlarımın da sürekli dediği şeyleri duymak için değil.

Kessin evli kesin demek nedir yahu naptınız kızlar nasıl böyle emin emin konuşuyorsunuz.

Ben telefonla konuşmayı sevmem, hiç kimseyle saatlerce telefonla konuşmadım hayatımda genelde 5-10 dk konuşur kapatırım onun yerine yüzyüze görüşmeyi tercih ederim.

Güvensizlik hissediyor musun peki? Yani başka biri var ya da bir işler karıştırıyor gibi?

Yeni işyerinde birini bulmuş olabilir mi. Durum normal değil. Biz eşimle sevgiliyken yuzyuze gorusmedigimiz günlerde msn de sabahlardik.

İyi madem.
Böyle devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…