Sevgilimle iletişim sorunumuz. Ben mi abartıyorum?

Ben ailesinden hiçkimseyle tanışmadım ama kimliğini gördüm. Defalarca birlikte kaldık. Ben şüpheci biriyim online işlemlerden konuştuğu kişilere dahi bakıyorum. Hiç yanlış bir hareketine rastlamadım.

Kardeşi hangi okulda okuyor biliyor musun?

Istisnasiz telefon her gün cocugun elindeyse ben bu işten killanirim arkadaş. Hadi arada sirada olsa neyse sizinki resmen fixleşmiş. Kaldi ki gerçekten dogruyu soyleyip telefonu kardesinin eline veriyor diyelim bu durumda sizinle konusmamayi buna tercih ediyor bu da yine başli başina ciddi bi problem. Ilişkinizi fazlasiyla basite aliyor demektir.

Haftada iki görüşüyoruz yani öyle birbirinden haberi olmayan bir çift değiliz zaten :) Dediğim gibi akşamlar artık benim için problem değil şu bir gün boyunca yazmama işi canımı sıktı sadece.

Kardeşi hangi okulda okuyor biliyor musun?

Bilmiyorum neden?

Yani benim de aynı yaşta kardeşim var ve o da aynı. İlk başlar arada birdi şimdi her gün. Dediğim gibi akşamlar problem değil ama bir gün yazmamak ne demek yani.

İyi de ailesi koca adama demiyor mu hiç; "oğlum verme çocuğa telefonu, senin de arkadaşın olur, kankan olur, sevgilin olur, ararlar, mesaj yazarlar" diye.

İyi de ailesi koca adama demiyor mu hiç; "oğlum verme çocuğa telefonu, senin de arkadaşın olur, kankan olur, sevgilin olur, ararlar, mesaj yazarlar" diye.

Çocuk yanında zaten telefon çalınca alıp bakıyor ama işte çok salakça ve sinir bozucu bir durum 2 yılda alıştım sanırım.

Bir örnek daha vereyim yine başka bir arkadaşım bekar biriyle birlikteydi. Telefonda gorusuyorlar normal sevgililer sorun yok. 6 ay sonra bir kadın telefon ediyor ayrıldığı eşiymiş. Tekrar birleşmek için deniyorlarmis ve adam kadının yanına tekrar taşınmış bile. Paranoyak oldum bu olanları gordukce ne yapayim herkes ayrı bir dümenin başında resmen.
Bayramın 1. Günü diyorsun müsait olamamış seni bugün bir kereliğine arıyor? Akşam 10da uyuyor 8de telefonunu kardeşine veriyor. Ekstrem durumlarda mesajlara karşılık veriyor. Sen güveniyorum diyorsan sorun yok ama dikkatli ol derim sana.

Bence hiçte abartmıyorsun,
abartsan, abartıyorsun derdim.

Ama resmen 0 iletişim. Acil bu durumu düzeltmeli, işteyken konuşamaz tamam ama akşam da kardeşine vermesin telefonu, seninle konuşsun.

Niyetinizin iyi olduğunu anlıyorum ama öyle bir durum yok gibi duruyor umarım yanılmam :) Aramıyor üstelik mesaj atıyor bi de 3 gündür telefonla konuşmuyoruz yani

Bence hiçte abartmıyorsun,
abartsan, abartıyorsun derdim.

Ama resmen 0 iletişim. Acil bu durumu düzeltmeli, işteyken konuşamaz tamam ama akşam da kardeşine vermesin telefonu, seninle konuşsun.

Sanırım ben yanlış ifade ettim. Gün içinde aslında konuşuyoruz. 2 saatte bir 5 dakika arar ben mesaj attığımda mutlaka cevap verir. Haftada iki gün 3-4 saat görüşürüz. Ama bu tatiller beni resmen delirtiyor

Zaten tatillerde rahat görüşüyor olmanız gerekmez mi?

Neden dışarıda buluşmuyorsunuz peki tatillerde?

Zaten tatillerde rahat görüşüyor olmanız gerekmez mi?

Tatil sadece pazar günü var. O gün de bırakmıyorlar ki adamı sürekli birileri arıyor sürekli bi yere çağırıyorlar. Ailesi ilişkimizi bilmiyor bu arada aslında sorun bundan kaynaklanıyor

Tatil sadece pazar günü var. O gün de bırakmıyorlar ki adamı sürekli birileri arıyor sürekli bi yere çağırıyorlar. Ailesi ilişkimizi bilmiyor bu arada aslında sorun bundan kaynaklanıyor
Ailenin bilmesi için erken olduğunu düşünüyordur, o konuda belki haklıdır birşey diyemem.
Ama pazar günleri rahat bırakmamaları çok garip ve komik.
Adam dese ya, işim var, planım var, rahat bırakın beni diye.

Bazı pazarlar o şekilde yırtıyor ama 2 senede 2 dir bu yırtmalar yani. sevgilim kimseye yok diyemiyor. Kimseyi kırmak istemiyormuş bu huyu da beni deli ediyor zaten. Sanki 34 yaşında değil 14 yaşında gibi davranıyorsun diyince de bozuluyor.

Siz de sanırım evli olmasından şüphe ettiniz ama inanın evli olsa daha kolay evden çıkardı heralde evli erkekler bile burda okuyoruz benimkinden daha çok görüşüyor sevgilileriyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…