Benim arkadaşım sevgilisinin anne ve halası ile bile tanismisti. Meğer evliymis kadın yurt dışındaymis aralari bozukmuş sadece.
34 yaşında bir adam telefonla konusamiyorsa senden gizlemesi gerektiği ya da seni gizlemesi gerektiği bir şeyler vardır.
Kardeşi hangi okulda okuyor biliyor musun?Evli olmadığına eminim arkadaşlar. Evlilik veya başka biriyle görüşme durumu yok. Telefon tabiki gecelere kadar çocukta değil ama akşam 8 de gidiyor 10 da uyuyor zaten. Dediğim gibi akşamlardan vazgeçtim. İstisna durumlarda zaten yazıyor veya ben yazıyorum evli olsa hiç yazamaz veya benim yazmama izin vermez öyle değil mi?
Sen bence tablet almasını söyle. Cok pahali bisey almalarına gerek yok. Oyun oynycagi falan bisey olsa yeter. Bir iki oyun yüklersiniz onla oyalanır.
Yani normal degil ki bu bu kadar. En azından hormonlari rahat bırakmaması lazım bu adamı seninle konuşmasi lazm o yüzden
Kardeşi hangi okulda okuyor biliyor musun?
Istisnasiz telefon her gün cocugun elindeyse ben bu işten killanirim arkadaş. Hadi arada sirada olsa neyse sizinki resmen fixleşmiş. Kaldi ki gerçekten dogruyu soyleyip telefonu kardesinin eline veriyor diyelim bu durumda sizinle konusmamayi buna tercih ediyor bu da yine başli başina ciddi bi problem.
İyi de ailesi koca adama demiyor mu hiç; "oğlum verme çocuğa telefonu, senin de arkadaşın olur, kankan olur, sevgilin olur, ararlar, mesaj yazarlar" diye.
Bir örnek daha vereyim yine başka bir arkadaşım bekar biriyle birlikteydi. Telefonda gorusuyorlar normal sevgililer sorun yok. 6 ay sonra bir kadın telefon ediyor ayrıldığı eşiymiş. Tekrar birleşmek için deniyorlarmis ve adam kadının yanına tekrar taşınmış bile. Paranoyak oldum bu olanları gordukce ne yapayim herkes ayrı bir dümenin başında resmen.Ben ailesinden hiçkimseyle tanışmadım ama kimliğini gördüm. Defalarca birlikte kaldık. Ben şüpheci biriyim online işlemlerden konuştuğu kişilere dahi bakıyorum. Hiç yanlış bir hareketine rastlamadım.
Sanırım sevgili de ergenliği aşamamış.Çocuk yanında zaten telefon çalınca alıp bakıyor ama işte çok salakça ve sinir bozucu bir durum 2 yılda alıştım sanırım.
Ne kadar anlayişlisin valla helal olsun
Bir örnek daha vereyim yine başka bir arkadaşım bekar biriyle birlikteydi. Telefonda gorusuyorlar normal sevgililer sorun yok. 6 ay sonra bir kadın telefon ediyor ayrıldığı eşiymiş. Tekrar birleşmek için deniyorlarmis ve adam kadının yanına tekrar taşınmış bile. Paranoyak oldum bu olanları gordukce ne yapayim herkes ayrı bir dümenin başında resmen.
Bayramın 1. Günü diyorsun müsait olamamış seni bugün bir kereliğine arıyor? Akşam 10da uyuyor 8de telefonunu kardeşine veriyor. Ekstrem durumlarda mesajlara karşılık veriyor. Sen güveniyorum diyorsan sorun yok ama dikkatli ol derim sana.
Bence hiçte abartmıyorsun,
abartsan, abartıyorsun derdim.
Ama resmen 0 iletişim. Acil bu durumu düzeltmeli, işteyken konuşamaz tamam ama akşam da kardeşine vermesin telefonu, seninle konuşsun.
Zaten tatillerde rahat görüşüyor olmanız gerekmez mi?Sanırım ben yanlış ifade ettim. Gün içinde aslında konuşuyoruz. 2 saatte bir 5 dakika arar ben mesaj attığımda mutlaka cevap verir. Haftada iki gün 3-4 saat görüşürüz. Ama bu tatiller beni resmen delirtiyor
Zaten tatillerde rahat görüşüyor olmanız gerekmez mi?
Neden dışarıda buluşmuyorsunuz peki tatillerde?
Ailenin bilmesi için erken olduğunu düşünüyordur, o konuda belki haklıdır birşey diyemem.Tatil sadece pazar günü var. O gün de bırakmıyorlar ki adamı sürekli birileri arıyor sürekli bi yere çağırıyorlar. Ailesi ilişkimizi bilmiyor bu arada aslında sorun bundan kaynaklanıyor
Ailenin bilmesi için erken olduğunu düşünüyordur, o konuda belki haklıdır birşey diyemem.
Ama pazar günleri rahat bırakmamaları çok garip ve komik.
Adam dese ya, işim var, planım var, rahat bırakın beni diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?