ya çıldırcam Allah aşkınıza ya benmi yanlış anlıyorum
bi girdik diyor bi girmedik diyor bence karar ver
bir an önce toparla konuyu :)
arkadaşım, erkek arkadaşı eliyle bişiler yaparken bozulmuş diyo işte, nesini anlamadın?
Ilişkiye girmek yada girmemek önemli değil zaten sevgilim kızlık zarımı bozdu !!
Sevişirken bozuldu ilişkiye girilmedi. Farkı yok bunun nası olsa bozuldu size penisin girip girmediğni mi açıklayayım ne kadar geri kafalısınız lütfen önyargılılar konuyu terketsin geyik yapmaktan hoşlanıyorsunuz demekki
başta bozmadı dedi ama onu diyorummmm :44:
bence konuya yorum katmayın kendi bukadar yazdıysa açıkça demekki sorulan sorulara cevap vermeyi göze aldı
ben sormasam başkası dicek ilişki olmadan kızlık bozuldu ki böle ben bi yorumunu görmedim sabahtandır bakıyorum yazdıklarına
lütfen kendi konusunu kendi anlatsın
kızlığını diktirmeyen mi var ?!
İSter diktirrim ister diktirmem konu o değil farkındaysan arkadaş sormuş başkasıyla evlenirsen ne yapacaksın diye ben de bu çözümü buldum ne yani ne var bunda ?
13 yaşndaki çocuk biliyor diktirmeyi.
Vajinsmus olmasaydı ilşkiyede girerdim ama herşeyde bi hayır vardır ki girmedik ilşkiye ACIDIĞINDAN SANA HESP VERECEK DEĞİLİM NEDEN İLŞKİYE GİRMEDİĞMİ ANLATACAK DEĞİLİM
başta bozmadı dedi ama onu diyorummmm :44:
bu ........................
bu ........................
evlilik öncesi cinselliğe karşıyım veya değilim bir tarafa..
20 yaşında cinsellik yaşamayı tercih ediyorsan, yüzeysel veya derin neyse..
karşındaki insanı iyice tanıyıp, güvenmeden böyle işlere kalkışılmamalı..
yaşın 25 olsaydı, ne yapman gerektiğine karar verirdin,burada fikir arayışına girmezdin..
yasla olgun düşünmenin hiç bir ilgisi oldugunu düşünmüyorum...burada hepimiz çaresiz kalıp akıl aldıgımız konular olabiliyor..bazen insanlar mantıklı düşünemeyebilir..yasanmışlıklar diyoruz ama kişi 25 yasına kadar bos yasarsa istediği kadar olgun olmaya calssın olamaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?