sevgilimle ilişkiye girdik ayrılmak istiyorum tehdit ediyor

ya çıldırcam Allah aşkınıza ya benmi yanlış anlıyorum

bi girdik diyor bi girmedik diyor bence karar ver

bir an önce toparla konuyu :)

kardes konuyu neden baska taraflara cekip dagitiyorsun sana yasadigi iliskiyi detayina kadar anlatmak zorundami,
iliskiye girmis yada girmemis bekareti bozulmus...

çaştan beri senin anlattıkların yanıltıcı cnm senden başka kimse bilemez nasıl olduğunu ama bu yazınla herkez anlamıştır emin ol

kız yazıyor siz anlamıyorsunuz bizde anlatalım dedik!!

Yanıltıcı bişey yazmıyorum soranlara söylüyorum ama okuyamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz. Ben bayadır bu forumdayım takip ediyorum ama üye değildim yeni üye oldum bu konuyu açmak için sadece.
Dalga konusu değil bu arkadaşlar çoğunuz benden büyük belki geyik yapan arkadaşlarda benden büyük . Hiç yakışmıyor bu laflar geyikler size anlatıyorum yazıyorum ama takan yok

bu ........................

yemin ederm beynim döndü Rabbim tüm evlatlarımızı korusun

Allah kimsenin evlatlarını bu duruma sokmasın

kzılık zarı dikimi bilinip ilişkiye girdikten sonra yükümlülük bilmemeyi tecrübeyle öğretmesin

amin. herkese iyi akşamlar

evlilik öncesi cinselliğe karşıyım veya değilim bir tarafa..
20 yaşında cinsellik yaşamayı tercih ediyorsan, yüzeysel veya derin neyse..
karşındaki insanı iyice tanıyıp, güvenmeden böyle işlere kalkışılmamalı..
yaşın 25 olsaydı, ne yapman gerektiğine karar verirdin,burada fikir arayışına girmezdin..

Canım daha ayrılmadıysanız eğer bir süre iyi davransan,telefonunu çaktırmadan alsan babanın numarasını değiştirsen ya da silsen o mesajları da silsen,bitanem bunlara gerek filan gibisinden..bu olaydan sonra da her şeyde sorun çıkarsan aşırı ilgisiz davransan senden ayrılır diye düşünüyorum,sana sinir halinde attığı kötü mesajları silme sakla,savcılığa verirsin en ufak tehtidinde.

Ayrıca savcılığa dilekçe vermek çok basit canım para almıyorlar sen sadece gidiyorsun kayıtlı mesaj ya da bir belge varsa elinde onu götürüyorsun o kadar gerisinde devlet kendisi başlatıyor süreci,sonra evinden polisle bile çıkarıyolar,ben eski erkek arkadaşımı savcılığa verdim,sonra rahatsız etmeyi kesti dilekçemi aldım almasaydım hapse girme ihtimali vardı..sana şimdi söylediği şeyler korkutucu gelmesin benim erkek arkadaşım da saçma sapan konuşuyordu savcılık işi başladığında nasıl değişti ,neredeyse yalvardı, sen de korkma o nedenle canım..

yargılamak değil ama madem tutucu bi ailen vardı ne cesaret,neye güvendin...?
olan olmus ama senin yapman gereken korkutugunu belli etmemek..sakın..
ki buyuk ıhtımal bunu gördü sendeki tehdit ediyor.
ona 'bıktım senden kime ne söylersen söyle,ne olacaksa olsun,benimle birlikte sende yanarsın,seninde huzurun kaçar,vs gibi şeyler söyle ve bitir!

Canım sen bence bu konuyu annene söyle,yoksa böyle korkuyla yaşanmaz,cesaret edemez diyorlar ama öyle pislikler varki herşeyi göze alabilir...

daha sonra hemen git muayene ol,eğer kızlık zarın yırtılmışsa yapacak bişey yok ne yazık ki ... yaptığın bu yalnışı fazla düşünme ama sana da ders olsun tabi,

bazı kişiler evleneceğin kişiyi kandıracak mısın demişler ama,başka ne yapabiliir ?? ya mutlu olacak ya mutsuz !!! böyle birşeyi kocasına söylerse aa canım

karıcım olsun senin canın sağolsun hiç önemli değil benden önce olmuş bişey mi diyecek !!! Allah'ım sen akıl fikir ver ... birde kapalı arkadaşlara söylüyorum evet

müslümanız hepimiz ama sadece kendinizi müslüman olarak görmekten vazgeçin artık ... haybeye konuşmak çok kolay ....

yasla olgun düşünmenin hiç bir ilgisi oldugunu düşünmüyorum...burada hepimiz çaresiz kalıp akıl aldıgımız konular olabiliyor..bazen insanlar mantıklı düşünemeyebilir..yasanmışlıklar diyoruz ama kişi 25 yasına kadar bos yasarsa istediği kadar olgun olmaya calssın olamaz....

Olay buralara geldikten sonra 'neden böyle oldu niye böyle yaptın' demeye gerek yok bence arkadaslar.Çünkü konu sahibi de eminim hatasının farkındadır.Hepimiz büyük ya da küçük bir sürü hata yapıyoruz hayatımızda.İnsanlık halidir.Dersini bu musibet yüzünden yeterince almıştır zaten arkadaş.Üzerine gidip derdine dert katmayalım bence.Daha çok üzmenin anlamı yok.
Başkalarının hatalarına hoşgörü ve anlayış göstermezsek bizimkilere de gösterilmesini bekleyeme hakkımız yoktur bence.

annene anlatmayacaksan veya polise gitmeyeceksen, ki polise sadece rahatsız ettiği için gidebilirsin, bazı arkadaşların dediği gibi tecavüz diye şikayet edemezsin..bişey zaten yok olsa da üzerinden uzun zaman geçtiyse ispatlayamazsın da...

ayrılacaksın, babam kuzenlerim abilerim ( sallarsın azıcık, şöyle tanıdığımız var falan diye) senin ...... .....arlar yiyosa bi söylesene bak neler oluyo falan gibi sert çıkacaksın... sanmam söyleyebileceğini...

ya da aşkından ölüyorum benimle evlen ben nolucam falan de başının etini ye... o zaman bıkar ve ayrılır...

evet ama ,çoğu zaman yaşla ilgisi de oluyor..insanlar aldıkları yaşla, daha iyi ve sağlam kararlar verebiliyorlar

genelleme yaparsak 20 ile 25 arasında fark vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…