dertlikus ,
Ne yapmayı düşünüyorsun ?
Bütün yazıları okudum ve bilmiyorumayrılacam akıl veren arkadaşların dediklerini uygulucam
ablan kardesin filan yok mu :26:
kçük kardeşim var maaleseff
ben yeni uye oldum durumuna cok uzuldum sana yardim edebilecek guvenecegin kimse yok mu etrafinde acaba
Annmden başka kmsem yok
kçük kardeşim var maaleseff
Evet ALLAH Annelerimizi başımızdan eksik etmesin ...anladim,ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSALLAH(AMIN)
son care annene anlatmak olacak...
Hayır döver biraz o kadar. o da normalpeki annen durumu duyunca cok kotu seyler olur mu sence
Evet ALLAH Annelerimizi başımızdan eksik etmesin ...
Hayır döver biraz o kadar. o da normal
ama asla beni satmaz atmaz
Evet ALLAH Annelerimizi başımızdan eksik etmesin ...
Hayır döver biraz o kadar. o da normal
ama asla beni satmaz atmaz
Annmden başka kmsem yok
Babanız nerede ? '' Söz gelişi mi dediniz; annene babana söylerim diye tehdit ediyor ? ''
Ilişkiye girmek yada girmemek önemli değil zaten sevgilim kızlık zarımı bozdu !!
Sevişirken bozuldu ilişkiye girilmedi. Farkı yok bunun nası olsa bozuldu size penisin girip girmediğni mi açıklayayım ne kadar geri kafalısınız lütfen önyargılılar konuyu terketsin geyik yapmaktan hoşlanıyorsunuz demekki
yıllardır bu sıtedeyım boyle konu acan ne ılksın nede son olacaksın maaalesef..
evlılık oncesı ılıskıye karşı olanlar ve olmayanlar hemez yazar kavga cıkar gunun konusu olur konu kapanır..
bundan sonra onemlı olan bu olaydan ders cıkarman aılenın onaylamıyacağı işlerı yapmaman
kızlık zarını dıktırsen e olack kı karşıdakı kısıyı kandıracaksın ama bu dunyada hıcbırsey gızlı kalmaz
suan kı sevıglın ılerde yıne karşına cıkar evlendıgın adama soylemek ıcın tehtıt eder bu sefer.
o yuzden senı boyle kabul edecek bırını bul...hatalarından ders al.
karısındakı ınsana da her zaman guvenme
Haklısnız dediklerinize katılıyorum. ama evlenceğm adamıda tanıyamazsam ? ona bu olayı anlatırsam ilerde başıma kakacaktır hep söleyecektir seni bu halnle kabullendm diyecektir ben bunları düşünüyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?