Haklısnız dediklerinize katılıyorum. ama evlenceğm adamıda tanıyamazsam ? ona bu olayı anlatırsam ilerde başıma kakacaktır hep söleyecektir seni bu halnle kabullendm diyecektir ben bunları düşünüyorum :/
Şunu söleyebilirim ablacım , cesaret var . ama bizimkiler ona inanırmı bilmiyorum.
Ispatta çıkarabilir. ama göstermeye cesareti varmı onu bilmiyorum.
Hadi ıspat etti diyelm bizimkiler ne der onu hiç bilmiyorum!!
birakin arkadaslar niye nasil neden yaptin gibi laflari
bisekilde girilmis iliskiye iste, sonuc zar yok amaaaaaaaaaa konu bu degil
konu tehdit
ya öyle sorular soruluyorki dertlikus cildirmakta hakli valla
Böyle zar diye tutturan erkekleredede oh olsunSanki onlar hic yalan söylemiyor sütden cikma ak kasiklar
her cicekten bal alirken iyi, evlenmeye gelince illada kiz isterim:2: Hak ediyorlar
Diktir bacim sen bosverrrrr
rahat olacan hayatta yoksa cekilmez
sana kesinlikle şunu söylüyorum arkadaşım kesinlikle dediklerini yapma ve kendine olan saygını yitirme. O p.ç kesinlikle ailene söyleyemez. Sen de onu tehdit et. Korkacaktır emin ol. Bir de dayanağın olsun istiyorsa mesajla bu konuya getir ve o yine tehditlerine devam ettiği an o mesajları muhafaza ettin. Yarın bir gün beni tehdit etmene delil diye gözüne sokarsın bi b.k yapamaz. Seni kesinlikle kınamıyorum. Insanlar inanabiliyor. Bizi kandıran o.ç ler utansın. Kesinlikle dik dur ve bu hatandan ders al. Insanlar hata yapa yapa öğrenir.
sende haklisin nerde herseyi kabullenip basa kalkmayacak erkek isin zor allah yadimcin olsun
Bu konuyla ilgili bir olay anlatmak istiyorum.En iyi arkadaşım eşinden önce başkasıyla birlikte olmuştu ve eşi de evlenirken bunu çok iyi biliyordu.Hiç sorun yapmıyordu.Zaten kendisi çok ama çok iyi bir insandır.Fakat gelin görün ki bir kaç kavgada bunu kızın başına kakmış malesef.Perişan oldu tabi kız.Ben sana hiç yalan söylemedim bunu başından beri biliyordun neden evlendin o zaman demiş adam özür dilemiş çok pişmanım demiş ama aynı şeyi bir süre sonra yine yapmış.Yine pişmanım demiş.Bu böyle defalarca oldu malesef.
Tabiki evleneceğiniz insanı kandırmak çok çok yanlış bir şey ama doğru söylemeyi göze alanlar bu olaylarla karşılaşmayı da göze almalı.Önce sorun etmeyen adam bir kavgada içinde gizlediği bu duyguyu en rencide edici şekilde karşısındakine söyleyebiliyor malesef.Hem de dediğim gibi melek gibi bir adam bu.
Erkeklerin evlenmeden önce başka kadınlarla birlikte olupta eşinin bakire olmasını istemesi ne kadar saçma. Böyle bir talebin varsa eğer sende aynı şartları taşıyacaksın o zaman.
Erkekler bazen gerçekten çok acımasız olabiliyor.
Bundan korkuyorum işte. Erkek bu hepsi aynı ufak kavgada dile getirir. Eminmki benm evlenceğm erkek bi sürü kadınla beraber olmuştur Kİ ben beraber olmadım sadece zarm yırtıldı.Bu konuyla ilgili bir olay anlatmak istiyorum.En iyi arkadaşım eşinden önce başkasıyla birlikte olmuştu ve eşi de evlenirken bunu çok iyi biliyordu.Hiç sorun yapmıyordu.Zaten kendisi çok ama çok iyi bir insandır.Fakat gelin görün ki bir kaç kavgada bunu kızın başına kakmış malesef.Perişan oldu tabi kız.Ben sana hiç yalan söylemedim bunu başından beri biliyordun neden evlendin o zaman demiş adam özür dilemiş çok pişmanım demiş ama aynı şeyi bir süre sonra yine yapmış.Yine pişmanım demiş.Bu böyle defalarca oldu malesef.
Tabiki evleneceğiniz insanı kandırmak çok çok yanlış bir şey ama doğru söylemeyi göze alanlar bu olaylarla karşılaşmayı da göze almalı.Önce sorun etmeyen adam bir kavgada içinde gizlediği bu duyguyu en rencide edici şekilde karşısındakine söyleyebiliyor malesef.Hem de dediğim gibi melek gibi bir adam bu.
Erkeklerin evlenmeden önce başka kadınlarla birlikte olupta eşinin bakire olmasını istemesi ne kadar saçma. Böyle bir talebin varsa eğer sende aynı şartları taşıyacaksın o zaman.
Erkekler bazen gerçekten çok acımasız olabiliyor.
inşallah amin ... söylemiceğne inanıyorum... inanmaya çalışıyorumtabiki restini çek ve ayrıl canım..inan ailene söyleyemez..ailenin nasıl ona tepki vereceğini az cok tahmin edebiliyoruz..sevgilin bence tam bir budala
ne zaman istemeye geliyosunuz hadi evlenelim diye ısrar et senden kaçabileceği kadar uzağa kaçar bidahada rahatsız etmez
yaa canım bos tehtıt bunlar ınanma
kolay mı sanıyorsun oyle soylemek .
senı korkutmak ıcın tehtıt edıyordur .
senı aılene sıkayet edınce sankı ,senın aılen
sana kotu bırsey yapacak da ona da tesekkur mu edecek .
sana bırsey olursa kendısıde yanar .
o da bunu cok ıyı bılıyor emın ol
aılene soyleyebılmesı ıcın once kendınden vazgacmesı lazım .
sevgılınde de o yurek yoktur emın ol .
oyle yurek olsaydı zaten bos bos tehtıt savurmaz coktan soylerdı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?