sevgilimle ilişkiye girdik ayrılmak istiyorum tehdit ediyor

suankı sevgılınle karşılaşıyacagın ne malum evlendıkten sonra eşın bunu ogrnırse daha kotu olur

gecmısını sorun etmeyecek senı sen oldugun ıcın sevecek adamla evlen o zaman başına kalkmaz..

bak bu adamada guvendın başına ne sıkıntılar aştı..

evlenceğın adamı tanı arşatır sonra ona guven..

Şunu söleyebilirim ablacım , cesaret var . ama bizimkiler ona inanırmı bilmiyorum.
Ispatta çıkarabilir. ama göstermeye cesareti varmı onu bilmiyorum.
Hadi ıspat etti diyelm bizimkiler ne der onu hiç bilmiyorum!!

birakin arkadaslar niye nasil neden yaptin gibi laflari

bisekilde girilmis iliskiye iste, sonuc zar yok amaaaaaaaaaa konu bu degil

konu tehdit

ya öyle sorular soruluyorki dertlikus cildirmakta hakli valla

böyle zar diye tutturan erkekleredede oh olsun sanki onlar hic yalan söylemiyor sütden cikma ak kasiklar
her cicekten bal alirken iyi, evlenmeye gelince illada kiz isterim:2: hak ediyorlar
diktir bacim sen bosverrrrr
rahat olacan hayatta yoksa cekilmez

sana kesinlikle şunu söylüyorum arkadaşım kesinlikle dediklerini yapma ve kendine olan saygını yitirme. o p.ç kesinlikle ailene söyleyemez. sen de onu tehdit et. korkacaktır emin ol. bir de dayanağın olsun istiyorsa mesajla bu konuya getir ve o yine tehditlerine devam ettiği an o mesajları muhafaza ettin. yarın bir gün beni tehdit etmene delil diye gözüne sokarsın bi b.k yapamaz. seni kesinlikle kınamıyorum. insanlar inanabiliyor. bizi kandıran o.ç ler utansın. kesinlikle dik dur ve bu hatandan ders al. insanlar hata yapa yapa öğrenir.

bu konu da fake değilse... yeni üyelik ve hoppp ilişkiye girdik ama aslında acıdı girmedik... zarı diktireyim yorum yazanlar da yazmasın. ya istediğim şeyleri söyleyin ya da çıkın gidin bu topikten!

sende haklisin nerde herseyi kabullenip basa kalkmayacak erkek isin zor allah yadimcin olsun

hepinize teşekkür ederim
baş etmeye çalışacağm telefonumu şuandan itibaren kapadım eğer ailemi aramaya kadar giderse dediklerinizi yapıcam

Son düzenleme:
Bu konuyla ilgili bir olay anlatmak istiyorum.En iyi arkadaşım eşinden önce başkasıyla birlikte olmuştu ve eşi de evlenirken bunu çok iyi biliyordu.Hiç sorun yapmıyordu.Zaten kendisi çok ama çok iyi bir insandır.Fakat gelin görün ki bir kaç kavgada bunu kızın başına kakmış malesef.Perişan oldu tabi kız.Ben sana hiç yalan söylemedim bunu başından beri biliyordun neden evlendin o zaman demiş adam özür dilemiş çok pişmanım demiş ama aynı şeyi bir süre sonra yine yapmış.Yine pişmanım demiş.Bu böyle defalarca oldu malesef.
Tabiki evleneceğiniz insanı kandırmak çok çok yanlış bir şey ama doğru söylemeyi göze alanlar bu olaylarla karşılaşmayı da göze almalı.Önce sorun etmeyen adam bir kavgada içinde gizlediği bu duyguyu en rencide edici şekilde karşısındakine söyleyebiliyor malesef.Hem de dediğim gibi melek gibi bir adam bu.
Erkeklerin evlenmeden önce başka kadınlarla birlikte olupta eşinin bakire olmasını istemesi ne kadar saçma. Böyle bir talebin varsa eğer sende aynı şartları taşıyacaksın o zaman.
Erkekler bazen gerçekten çok acımasız olabiliyor.

tabiki restini çek ve ayrıl canım..inan ailene söyleyemez..ailenin nasıl ona tepki vereceğini az cok tahmin edebiliyoruz..sevgilin bence tam bir budala

havlayan köpek ısırmaz derler. ne diyebilirimki. madem annenler kapalı görüşte niye böyle birşey yaptın. hem sana yazık hemde ileride evleneceğin adama yazık. üzüldüm gerçekten. polise şikayet edeceğinisöyle bir daaha rahatsız ederse. telefonlarına filan bakma . gördüğünde görmemezlikten gel. eğer yolda kıstırırsa imdat sapık var diye bağır rezil et

buyur burdan yak

ne zaman istemeye geliyosunuz hadi evlenelim diye ısrar et senden kaçabileceği kadar uzağa kaçar bidahada rahatsız etmez

yanlıs yapmıssın neyıne guvendınkı o senı tehdıt edıosa sende onu et ayrılmak ıstedım sıddet uyguladı tehdıt ettı tecavuze ugradım solersen oldururum dedı de napıcan baska caresı yok sen bole adama nasıl guvendınkı beraber oldun guvensenızde olmayın bence ben karsıyım tutucuyum olmamalı

Bundan korkuyorum işte. Erkek bu hepsi aynı ufak kavgada dile getirir. Eminmki benm evlenceğm erkek bi sürü kadınla beraber olmuştur Kİ ben beraber olmadım sadece zarm yırtıldı.
tabiki restini çek ve ayrıl canım..inan ailene söyleyemez..ailenin nasıl ona tepki vereceğini az cok tahmin edebiliyoruz..sevgilin bence tam bir budala
inşallah amin ... söylemiceğne inanıyorum... inanmaya çalışıyorum

yaa canım bos tehtıt bunlar ınanma
kolay mı sanıyorsun oyle soylemek .
senı korkutmak ıcın tehtıt edıyordur .
senı aılene sıkayet edınce sankı ,senın aılen
sana kotu bırsey yapacak da ona da tesekkur mu edecek .
sana bırsey olursa kendısıde yanar .
o da bunu cok ıyı bılıyor emın ol
aılene soyleyebılmesı ıcın once kendınden vazgacmesı lazım .
sevgılınde de o yurek yoktur emın ol .
oyle yurek olsaydı zaten bos bos tehtıt savurmaz coktan soylerdı .

Son düzenleme:
bir şey yapamaz hepsı laftır...
sakın sen bırlıkte oldugun ıcın ayrılamıyorsun aldatmasına ses cıkartamıyorsun olmasın:26:
yahuuu guzel kızlar nasıl adamlarla bırlıkte oluyorsunuz eşkiya mı bu adam hey Allah ım!

eevet haklısınız

ama nasıl söyleye bilir aiilesin bana şu adam tecavüz etti diye düsünün bi
bide tutucu bi ailesi varsa sonuçta kendi razısıyla beraber olmuş
ve kimse ahkam kesmesin sonuçta ailene söylerim demiş ama
evlenelim sonu nereye gidiyor gibi ifadeler kullan
dönüşü zor bi yol arkadaşim küçük değilmişsin sonuçta yinede neyin ne olduğunu bilmiyomuydun
surat yap ilgi gösterme belki bırakır

Son düzenleme:
asıl konu ne biliyormusunuz, tehdit sebebi yaniii...

çocuk ortada zar yok nasılsa,başlanan bir şeyin devamını getirip, konu sahibini korkutarak kullanmak derdinde..

konu sahibi sen önce git bir jinekoloğa, durumunu iyice bir netleştir

ilgi çekmek amacıyla yazılmış konu başlıklarından yenisi.
kk'da çok revaçta böyle konular. üye de bunu biliyordu açmış heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…