sevgilimle ilişkiye girdik ayrılmak istiyorum tehdit ediyor

Rabb'im sana çıkar bir yol versin inşallah. olmuş bir hata ''keşke'' demek çok anlamsız. umarım en kısa sürede atlatırsın bu sorunu.

ilgi çekmek amacıyla yazılmış konu başlıklarından yenisi.
kk'da çok revaçta böyle konular. üye de bunu biliyordu açmış heralde.

olabilirrrrr
ama yinede kac kisi var okuyan
ama biz yinede boyle bisey olmus olabilir olarak yorum yapioruzz
yoksam kiziyo yonetim....

kimse gidip ben senin kızınlaa yattım diyemez. biraz şey ister bu... hımm cesaret

sana yem atıyyo,sende yiyosun

Arkadaşlar ben hiçbir şey anlamadım :26: "Vajinismus olmasaydı ilişkiye girerdim" demiş konu sahibi. E kendisi istiyormuş cinselliği ?!?
Adam niye neyle tehtid ediyor ozaman??? Konu başlığıyla konunun alâkasını çözemedim kusura bakmayın!
Bu konu Sahte biri bizimle kafa buluyor benden söylemesi!

Seni asla yargılayamam. Olmuş yapmışsın bir hata.
Hangi erkek, bir kızın ailesine gidip : "Kızınızla ilişkiye girdik." diyebilir ki ?

Korkma , hiçbir şey söyleyemez. Hem, ailen kalkıp seni doktora götürüp muayene ettirecek kadar güvensiz midirler sana karşı ?
Eğer öyle bir şey yapmayacak bir aile ise, yalan dersin olur biter canım.

doktorlar kizlik konusunda artik bilgi vermiyolar diye duydum:26:

baya bir sayfa okudum konu sahibinin yazdığı cevap en fazla 4 .
çözemedim olayı

doktorlar kizlik konusunda artik bilgi vermiyolar diye duydum:26:

Aaa.... Gerçekten mi ?
Buna çok sevindim ! Bence de verilmemeli.
Yani kişinin kendisini ilgilendiriyor çünkü bu.
Ama mutlaka bilgi verecek bir doktor bulurlar sanki :26:

ebeye götürürler bebeğim. hem özel muayeneye gittin mi her şeyi söyler doktor...

18 yasin ustu istedigi gibi bir devlet yada ozel kurumda muayene olabilirrr
anck 18 yas alti kendisi yada aileside olsa azla bakirelik kontrolu olmadn yapilamaz savcilik onayi ister..
ama konu sahibesinin????? garip yorumlarini okudum
cok kopuk geldi bana...
hem sevisio hem vajili hem diktiriyo hem korkuyo ne bilimm yaaa

ebeye götürürler bebeğim. hem özel muayeneye gittin mi her şeyi söyler doktor...

Aaa.... Gerçekten mi ?
Buna çok sevindim ! Bence de verilmemeli.
Yani kişinin kendisini ilgilendiriyor çünkü bu.
Ama mutlaka bilgi verecek bir doktor bulurlar sanki :26:

para yine cözdü olayi ama yinede doktora der kas göz isareti yapar olmadi süleme diye:44:

para yine cözdü olayi ama yinede doktora der kas göz isareti yapar olmadi süleme diye:44:

Paranın çözmediği bir şey yok
Evet o mümkün değil midir acaba ya ? Ama nasıl kaş göz yapıcak yapamaz ...

Ya bu kız ilişkiye girmemiş, sanırım bir elleme olayı ile kızlık uçmuş ve böylesi durumda diktirilmesi gerekir. Ben böyle düşünüyorum ve yanlış bulmuyorum.
Kendi kendine yanlışlıkla uçuranlarda var kızlığını, onlar napacek :26:

vaji olan sevişemez, kızlıkta ilk geceden önce-adet bitimi şartıyla diye biliyorum

ee hemen evlenmeyeceğne göre dikim için bu ne acele? diktirip mi annesiyle muayeneye gidecek acaba?

doktor-ebe yine anlar

ellemeyle kızlık bozulmaz ki... bilirkişi yok mu forumda gelse de aydınlatsa bizi

dağılın kızlar... konu saaabi yok, muhteşem yüzyıl başlıycak..

vaji olan sevişemez, kızlıkta ilk geceden önce-adet bitimi şartıyla diye biliyorum

ee hemen evlenmeyeceğne göre dikim için bu ne acele? diktirip mi annesiyle muayeneye gidecek acaba?

doktor-ebe yine anlar

hay senin ebeni olmadi zamani gelince diktiririm demisti hincik deel

bu ne ya konuşmaya bak iyice çirkinleşti ! hiç hoş değil hiç !

doktor-ebe yine anlar

Canım , kızlık dikiminde de kalıcı yöntem varmış. Yani istediği zaman diktirebilir.

Bir de, doktor ve ebenin bile öyle anlaması çok mümkün değilmiş. Hatta hiç değil diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…