sevgilimle ilişkiye girdik ayrılmak istiyorum tehdit ediyor

ellemeyle kızlık bozulmaz ki... bilirkişi yok mu forumda gelse de aydınlatsa bizi

Diyosunnnn ?
Bozulmaz mı gerçekten, ben bozulur diye biliyorum ya ?
Yani kan gelir, zedelenir. Ve bir sonraki gerçek ilişkide kan gelmeyebilir.
Diyeeeeeee biliyorum . Tecrübe etmem gerek

ellemeyle kızlık bozulmaz ki... bilirkişi yok mu forumda gelse de aydınlatsa bizi

parmaklarsa bozulurrr...

vaji olan sevişemez, kızlıkta ilk geceden önce-adet bitimi şartıyla diye biliyorum

ee hemen evlenmeyeceğne göre dikim için bu ne acele? diktirip mi annesiyle muayeneye gidecek acaba?

doktor-ebe yine anlar

vajiliye zorlada olsa sokabilir penisi...
ama asil soruyu anlamadim...
hay senin ebeni olmadi zamani gelince diktiririm demisti hincik deel

hopp dedik ebe mebe..ben ebeyim himmm oho oho..

tam olarak ilişkiye girmeden kızlık zarı bozulmaz ! öyle ellemeyle filanda bozulmaz .
kızlığı bozulmamış arkadaşın boşuna endişelenip korkuyor gerçi müstehcen mesajları varmış anlaşılan.
ama kızlık zarın yerinde güzelim korkma
içim rahat etsin diyorsan gider muayene ni olursun kendi kulaklarınla duyarsın doktordan bakire olduğunu.
diğer mesaj olayına da çocukla buluşur telefonuna birşekilde ulaşır mesajları silersin. sonra elinde ne delil kalır ne bişey.
ozaman istediğine istediğini söylesin hiçbirşey olmaz .

hay senin ebeni olmadi zamani gelince diktiririm demisti hincik deel
küfret sağa serbest çünküm benm ebem yok,jet şekilde doğurmuş annem beni. pırtlayıp çıkmışım bak böylee
dağılın kızlar... konu saaabi yok, muhteşem yüzyıl başlıycak..

Canım , kızlık dikiminde de kalıcı yöntem varmış. Yani istediği zaman diktirebilir.

Bir de, doktor ve ebenin bile öyle anlaması çok mümkün değilmiş. Hatta hiç değil diye biliyorum.
doktorda anlamıyosa artık :26:
bozulur, tabi elleme seklinede bagli

Diyosunnnn ?
Bozulmaz mı gerçekten, ben bozulur diye biliyorum ya ?
Yani kan gelir, zedelenir. Ve bir sonraki gerçek ilişkide kan gelmeyebilir.
Diyeeeeeee biliyorum . Tecrübe etmem gerek

baya açıklık geldi konuya kızlar, sağolun

canım eğer namus davasından falan ailen seni öldürmeyecekse git paşa paşa söyle
o adamı da takma sakın boş boş konuşsun yüz bile verme
ayrıca kızlar bir adam gidip annesine ben kızınla yattım diyebilir daha 2 gün önce duydum
7 yıllık nişanlılarmış kız ayrılmış adam da kızın annesine demiş biz böyle böyle yaptık diye ama annesi kızı korumuş tabi sen kimsin sanene diye
bence sen de anlatmalısın üstelik yaşıtmışız nerdeyse bir daha böyle hatalara düşme
her şeyin çaresi var önemli olan senin vicdanının iyi olması

bu arada konu sahibemiz kayıplar da :)
biz ondan daha çok önemsiyoz onun sorununu yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…