• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle kalacağım ama annem büyük bir sorun ?

siz niye alttan alttan hakaret edip insanların hayat tarzlarını eleştiriyorsunuz? yok yorum yapıp akıl verenler varmış yok ne modern kadınmış. konuya kendi yorumunuzu yapmak yetmedi mi milete de sataşıyorsunuz?
çağdaşlıktan kanayan gözlerinizi yormayın daha fazla bence:KK66:
ayy bir gün için bu kadar moderenlik fazla geldi ;)
aydınlandım resmen artık bende çağdaşlaştım... William wallace gibi "freeeedoooomm" diye bağırasım geldi :))
kandırın kızlar kandırın anne babalarınızı, yalandan kim ölmüş :) zaten bakın yalan konusunda master doktora fikirler verenlerde var.
birisi çıkarda doğruyu söylersede " sın bını yırgılıyımızsın taaammı bı sının hıddın dığıl " dersiniz :))
zaten *dürüst ol yalan söyleme* gibi ilkeler mazide kalmış. basın yalanı gitsin...

Sevgilinizle kalacaksiniz bi arkadasiniz da tetikte olacak anneniz aradigi an konferansa alacaksiniz arkadasiniz yaninizdaymis gibi konusacak
Bu numarayla kac kisi kurtuldu bu kiyagimi da unutma :KK30:

Burda herhangi bir kadın kocasına, kayınvalidesine yalan söylediği/söylemek “zorunda” kalacağı için konu açsa ahkam keser yargılarsınız. Ama gencecik bir kızı annesine yalan söylemesi için teşvik ediyorsunuz. Birine yalan söyleyen herkese söyler. Yapmayın etmeyin. Vebaldir. Hiç mi ders almıyorsunuz kadın cinayeti haberlerinden. Tanıyor musunuz bahsi geçen sevgiliyi, yahut konu açan kızcağızı? Neye güveniyorsunuz? Ya da annesinin böyle temkinli davranmasının sebebi nedir biliyor musunuz? Ne sevgililer duyduk, gördük sevgilisini balkondan atıp intihar süsü veren. Hayat tarzınız, doğru ve yanlışlarınız size kalsın. Konuyu açan kendi kızınız, kızkardeşinizmiş gibi düşünün. Gizleniyorsa ortada doğru olmayan şeyler var demektir. Yalanın pembesi, siyahı, beyazı olmaz. Yalan söylemek kötüdür. Aksini savunan daha da kötüdür.

Millette akil veriyor. Hayret bisey. Sonra hamile kaldim diye konu acar sizlerde yardimci olursunuz. Cocugu nasil ortadan kaldiririm diye.
Ben de lisedeyken sevgilimle bulustum cok yalanlar soyledim, ama ne cinsel iliski yasadim ne hamile kaldim. Bi erkekle bi kiz bi arada kalinca illa sevisecekler diye bi sart yok hanimefendi, sizin gozunuzde neden boyle canlaniyor bilemedim simdi.

ayy bir gün için bu kadar moderenlik fazla geldi :KK66:
aydınlandım resmen artık bende çağdaşlaştım... William wallace gibi "freeeedoooomm" diye bağırasım geldi :))
kandırın kızlar kandırın anne babalarınızı, yalandan kim ölmüş :) zaten bakın yalan konusunda master doktora fikirler verenlerde var.
birisi çıkarda doğruyu söylersede " sın bını yırgılıyımızsın taaammı bı sının hıddın dığıl " dersiniz :))
zaten *dürüst ol yalan söyleme* gibi ilkeler mazide kalmış. basın yalanı gitsin...

yazdıklarımdan anladığınız bu mu?
daha açık yazayım konu sahibesine fikrinizi belirtin size yanlış geleni söyleyin elbette ama diğer yorumcuların yorumlarına karışmayın bir zahmet.
üstelik hala daha bu kadar modernlik fazla geldi diyorsunuz. duracağınız yer konusunda sıkıntı yaşıyorsanız tavsiyem konu sahibesine odaklanmanızdır.

Ben de lisedeyken sevgilimle bulustum cok yalanlar soyledim, ama ne cinsel iliski yasadim ne hamile kaldim. Bi erkekle bi kiz bi arada kalinca illa sevisecekler diye bi sart yok hanimefendi, sizin gozunuzde neden boyle canlaniyor bilemedim simdi.
Siz lisede iken insanlar sevgilisini kesip,parcaliyor muydu mesela? Munevver Karabulut'a ne oldugunu bilirsiniz!!
Mesela ben lisedeyken babalar oz evlatlarina tecavuz de etmiyordu!! Kadinlar bu kadar siddete maruz kalip öldürülmüyordu..
Sizin basiniza kötü bisey gelmemesi sizin sansiniz..Bir ev ortami ise istedikleri ve bisey yasanmayacak ise yalan soyleme geregi neden? Aile ile tanistirsin veya ortak arkadaslarla kalinsin.Ve henuz 20 yas..Idrak edemezdim ben ozamanlar mesela bir cok seyi.Ama cok sey duydum,gördüm..artik beraber duyuyoruz,görüyoruz!
Insanlar sandiginiz kadar masum degil artik!!

Annen seni göndermeyerek geri kafali degil "evladini düsünen anne" oluyor.
Hani derler ya hep "anne olunca anlarsin!" Anne olunca anlayacaksin.Kafana koydu isen kim ne derse desin gideceksin..
Ama gitmesen mi? Gitme be kuzucuk.. Gitme!

bakın S sonbiryolculuk bu arkadaş gibi konu sahibesine akıl verin. umarım bu sefer anlaşılmışımdır.

Kusura bakmayın ama 20 yaş için yetişkin bir kadın kendi kararlarını verir filan denilemez. Evet verir kendi kararlarını ama ne kadar doğru verir? Hata yapmaya çok müsait bir yaş bu yaşlar. Eğriyi doğruyu tam olarak ayırt etmek zordur. Ergenlik halâ devam etmektedir. Göz kör olur aşıkken mantık devre dışı kalır. Belki erkek arkadaşı mükemmel biri kızı hiç üzmeyecek belki ileride evlenecekler ya da asla pişman olmayacak bu geceden bu mümkün ama tersi de mümkün. Ha bizler hata yapmadık mı belki birçoğumuz yaptık. O zamanlar sonunu göremediğimiz ama sonrasında ne cesaretle yapmışım ya şöyle olsaydı dediğimiz. İşte biz de bu tecrübeyle gitme diyoruz. Hiçbir şey için aceleye gerek yok. Beraber kalmak istemek anlaşılabilir bir durum ama anneyi üzmek ona yalan söylemek pahasına yapılabilecek bir şey mi bi teraziye koymak lazım. Seven erkek bekler zaten her şeyin zamanını. Dışarda vakit geçirmek akşam olunca eve gitmek en mantıklısı.

Arkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?

Numarasını vermeseydin konferans görüşme yap diyecektim.

yazdıklarımdan anladığınız bu mu?
daha açık yazayım konu sahibesine fikrinizi belirtin size yanlış geleni söyleyin elbette ama diğer yorumcuların yorumlarına karışmayın bir zahmet.
üstelik hala daha bu kadar modernlik fazla geldi diyorsunuz. duracağınız yer konusunda sıkıntı yaşıyorsanız tavsiyem konu sahibesine odaklanmanızdır.
Diğer yorumcuların yorumlarına karışmayın bir zahmet derken bunu benim yorumuma istinaden söylediğiniz için aslında sizde benim yorumuma karışmış dolayısıyla kendinizle çelişmiş olmuyormusunuz? ;)
Kaldıki sadece konu sahibine yorum yapılacak diğer yorumlara cevap verilemez diye bir kaide yok.
Olsa dahi ortada verilen "yanlış" tavsiyeler, kötü yönlendirmeler var ve ben bunlara karşı çıkarım arkadaş! Ne dersenizde deyin, bu benim dokuz köyden ilk kovuluşum değil!

Arkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
Umarım yakalanırsınız.

Hadi diyelim biz sana akıl verdik sonra sevgilin orada sana tecavüz Edip öldürdü?

Konuşma diliniz o kadar itici ki haklı bile olsanız sempati duyamıyorum. 9 köyden doğru söylediğiniz için değil bu üslubunuz yüzünden kovulmuş olma ihtimaliniz daha yüksek. Artık yetişkin olan bizlerin ağız eğerek karşıdakini aşağıladığını sanan ergenlerden farklı olması gerekir.

ayy bir gün için bu kadar moderenlik fazla geldi :KK66:

Ayrıca bence konu fake kokuyor birinin eğlence aradığı aşikar. Ortalığı karıştıracak bir mesaj sonra sadece yaşını yazmış ve başka hiçbir mesaj yok okuyup gülüyordur herhalde nasıl birbirlerine girdiler diye..

Back
X