Sevgilimle orta yol bulamamak

sufisentir bu hiç şaşmaz diyorsunuzda sevgilim yüzme bilmeyen şuana kadar denize hiç gitmemiş biri. öküz gibi neden bakıyor olsun. zaten gitse çekinir öyle ortamlarda. onun derdi milletin bana bakacak olması.

Nomad Daughter bu forumda okudum bir arkadaşın nişanlısı bikini giydirmiyormuş, evlenince yasak demiş. sonra bir şekilde ikna etmiş kız. şimdi evlendik beraber seçiyoruz demiş. böyle şeyler mümkün olabiliyor. yada çok kıskançtı eskiden evlenince rahatladı diyenleride okudum.

peki ben şuanda onun benden ricasına saygı duymamış olmuyor muyum? mayo bikini giymesem ölmem heralde. Yani saygı kime neye göre olmalı. bir nevi bende ona saygı göstermiyorum şuan. onun düşüncesi bu yönde.

Hiç denize gitmemiş, plaj, deniz ,tatil kültürünü bilmiyor ama bikini yasak diyor. Tatil kültürü yok adamda. Zaten bu adamla evlenirseniz tatile gitmezsiniz o yüzden kasmayın ilişkinize devam edin.

Ee devam et işte iliskine, neden gelip burada konu açıyorsun?

Eger onun giydiklerine karisirsaniz sizde ona saygi duymamis olursunuz. Sizin giyeceginize karismasi zaten basli basina saygisizlik siz hala onun dusuncesine saygi gostermiyor olurum diyorsunuz. Madem sizin icin bu kadar onemli degil mayo bikini giymek nicin konu actiniz ? Giymeyin olsun bitsin.

Aynen güzel kardeşim, giymezseniz ölmezsiniz, ama kocasızlık öldürür. Giymeyin. Gidin evlenin, lütfen bir an önce.

İşte bu da büyük bir sorun zaten.
Daha önce hiç gitmediği bilgisinin olmadığı bir ortam hakkında neden ahkam kesiyor ?
Ben yıllardır giderim denize herkes kendi halinde takılıyor gayet de sizde biliyorsunuzdur bunu.
Ayrıca bakacak olan zaten her şekilde her yerde her kıyafetle bakıyor mesele zihniyet meselesi.
Sevgilinizin zihniyeti bozuk malesef.
Ne demek normalde dışarda sütyenle iç çamaşırıyla mi dolaşıyorsun?

Mucize dediğimiz şey diyelim. Ama çoğunlukla değişmezler hatta hatta kıskançlık krizine girdikleri için boşanma aşamasına geliyorlar. Bu noktada kadını suçluyorum ben. Sonuçta adam hep kıskanç, baskıcıydı bunu dile getirmiş bunu bilerek evleniyorsun tamam giymem demektir bu. Sonrada eşim kıskanç boşanıcam diyorlar. Valla uğraşın madem ne diyeyim inanmışsınız ama olumlu sonuçlanırsa yazın buraya zira imkansız Erkekler kendi türlerini iyi bildikleri için bunu söyleyende kusura bakmayın ama gözlerini kızların bacaklarından bedeninden ayırmadıkları için kıskanıp giydirmek istemiyorlar kişi kendinden bilirmiş derler. Oda sizin için aynı şeyi düşünüyor muhtelemen '' ben onu değiştiririm, kapatırım. ''

Pardon da şimdiden karışma hakkını haddini nerden buluyor hayırdır kocam degilsin abim degilsin babam degilsin sana ne oluyo demen gerekirdi ilk baştan tavizi vermişsiniz zaten evlendikten sonra daha çok bunaltır

onu çok seviyorum ve tek bu konuda anlaşamadığımız için kendi hevesimide bastıramadığım için malesef böyle demek durumunda kalıyorum.
Bence tek bu konu degildir.. muhtemelen sevgilin kiskanctir.. belki senin tahmin etmedigin boyuttadir kiskancligi. Bence esler birbirini kiskanir zaten, kiskanmali ama daha simdiden yalan soylemissin vs. Bana gore bikini giymenden daha kotu sevgilin acisindan

evet bende buna son vermek için zaten ikna etmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…